Kiedy łączenie DRACO?

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
==Webber== napisał(a):
Leo, Mizar, Nektar
Już sobie odpuść te personalne wycieczki. Temat UF jest jak brazylijska telenowela i na pewno nie widzę sensu udzielania się co chwilę, gdy nie będę widział żadnych perspektyw. Jeśli już liczysz, to właśnie dokładnie 20 dni potrzebne było do poinformowania mnie o dodatkowej fazie UF. Bez tego nie miałbym potrzeby tu zajrzeć, mając na względzie już zaplanowaną i trwającą UF.- Crion - napisał(a):
Niemożliwe - po 20 dniach olewania tematu łaskawa wypowiedź Pana Community Managera, że potrzebuje
==Webber== napisał(a):
Zawsze musi się znaleźć ktoś kto nie doczyta / nie rozumie prostych zdań
.pl1 napisał(a):
E i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : )
lenin napisał(a):
Art
to ile Elctra i Fornax mają czekac na uf ??
E i F.... będzie w planach ale z informacji jakie otrzymałem, te Universa trzymają się o wiele lepiej niż K-N dlatego najpierw skupimy się na tym ostatnim zakresie.E
i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary
to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : )
To będzie przedmiotem kolejnych dywagacji zapewne za jakiś czas.SirGuardian napisał(a):
Jest szansa by po wakacjach zainteresować się UF Sirius jak tak to z jakimi serwerami było by to możliwe?
Dołączam się do oczekiwań..pl1 napisał(a):
E i F - to calkiem najs ale jak chlopaki potrzebuja szybciej swoje mizary to niech maja , ale o nas nie zapominajcie tez czekamy : )
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez TenZły ().
Art napisał(a):
Teraz plan:
Jest duża szansa na zorganizowanie masowej przesiadki w zakresie K-O. Chciałbym uzyskać dwa universa docelowe (pierwszym byłoby O, ze względu na zbieżną konfigurację z K, a drugim normalne uni (N), które przejęłoby tych co chcieliby grać 'po staremu'. Wiem, że występują między tymi universami znaczne różnice punktowe, ale nie widzę innego rozwiązania, które byłoby mało skomplikowane.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez TenZły ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez freelove ().
Bigot napisał(a):
U 67,68,u1 w jedno uniwersum
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .pl1 ().
agree, a im dłużej to trwa tym robi się większa przepaść między uniami.pl1 napisał(a):
yoda uwierz mi ze tez chcialbym z wami zagrac na quantum i rowniez chcialbym zebyscie przyszli do nas na quantum , a jeszcze pozniej takie draco q polaczone do forka i elki:)
edit:
a juz wogole optymalnie to zeby spidowe z innych krajow polaczyc w jedno
tyle flot
tyle celi , tyle durni do nawrocenia![]()
nic tylko laczyc![]()
3 gości