Starrk napisał(a):
Jak zawsze starałem się dostrzec logikę w działaniach Teamu, tak tutaj mój wniosek nasunął się właśnie po tej dłuższej chwili refleksji - fuzja jest problematyczna. Do tego za każdym razem mechanizm fuzji jest inny i za każdym razem robi nowe kwiatki. Było klonowanie, było rozmnażanie, było zabieranie, teraz jest mieszanie. To nie jest niespodzianka, to wiedział każdy, że podczas fuzji będą się odprawiały cuda na kiju. Po dłuższej chwili refleksji zastanawia mnie, dlaczego odgórnie nie została nałożona blokada ataków na czas całej fuzji plus nawet dzień ekstra, aby się upewnić, że nic się nie spindrzyło po drodze. Natomiast patrząc ze strony usera odpowiedz jest co najmniej śmieszna - gdzie u @buleona można było różne aspekty tych pakietów surowców za przymusowy urlop na dodatkowych kontach rozpatrywać, tak tutaj jawnie przez standardową już nieudolność Gameforge cierpi zwykły, szary użytkownik. "Wrzuć urlop", ale nikt za wydobycie lub stracony czas nic nie wyrówna, prawda?
Na koniec małe proroctwo - za błędy w fuzji będą rzucać jakieś ochłapy, które ich niewiele kosztują, np. sztab dla wszystkich na 7 dni + może jakieś przedmioty + pewnie nowy event będzie z budynkiem/badaniem, żebyśmy zamknęli twarze.
Lwica jest boska :)