Jakiś czas tu nie zaglądałem a tu proszę, coś nowego się pojawiło. Jak zwykle imponujące prace, jestem pod wielkim wrażeniem, tak jak myślę wiele innych osób, które nie zawsze Ci to napiszą. Naprawdę super prace!
![:thumbup:](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/thumbup.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
nowynick napisał(a):
Jakiś czas tu nie zaglądałem a tu proszę, coś nowego się pojawiło. Jak zwykle imponujące prace, jestem pod wielkim wrażeniem, tak jak myślę wiele innych osób, które nie zawsze Ci to napiszą. Naprawdę super prace!
DarthSId napisał(a):
wcześniej już była ale w końcu ją wykończyłem
Neferet napisał(a):
Patrząc na tą pracę pomyślałam sobie 'ciekawe jakby mu wyszła muerta?'mam na myśli dokładnie coś w tym klimacie:DarthSId napisał(a):
wcześniej już była ale w końcu ją wykończyłem
Podjąłbyś się takiego wyzwania?
Neferet napisał(a):
W twoim stylu, ale właśnie takie czachy : data-verified= ">
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
Neferet napisał(a):
chętnie przygarnęłabym na avatar potem
Neferet napisał(a):
Przecież to żadne zlecenie czy coś, deadline nie obowiązujeNa spokojnie
Po prostu byłam ciekawa jak wyjdzie muerta w twoim wykonaniu
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
Neferet napisał(a):
CzaaaadI nie prawda, że zależy mi pod avatar
Szanuje, że nie robisz avatarów i wcale do tego nie zmuszałam
![]()
Akurat nick bardziej z książki o wampirach![]()
Ale przyznaję, że wyszło ekstra
DarthSId napisał(a):
Takie pytanie do was użytkownicyjeśli ktoś zagląda tutaj czasami
![]()
Kogo byście chcieli abym zrealizować z Lordów Sith ? Ale to już po nowym roku
Nie zrobię zleceń, jedynie wyjątkiem była neferetCztery napisał(a):
@DarthSId a dałbyś rade zmontować dla mnie sygnę z wyżej wymienionym?do tego chciałbym też koniecznie napis ,,For the horde!!!''(gdzieś w rogu) całość ma być skromna ale również wyrażać potęgę
DarthSId napisał(a):
Nie zrobię zleceń, jedynie wyjątkiem była neferetCztery napisał(a):
@DarthSId a dałbyś rade zmontować dla mnie sygnę z wyżej wymienionym?do tego chciałbym też koniecznie napis ,,For the horde!!!''(gdzieś w rogu) całość ma być skromna ale również wyrażać potęgę
I tak mam teraz pełno wipów do skończenia więc to jest niemożliwe.Ale spoko że się spytałeś.
DarthSId napisał(a):
I tak mam teraz pełno wipów do skończenia...