bardzo ładne obrazeczki
zrob mi sygnature
zrob mi sygnature
u66 - [*]
Gemini - [*]

zrob mi sygnature

uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA

i dzięki wszystkim za komentarze bardzo gorąco
teraz będzie Zrobiona Tapeta też możecie wybrać między tematyką z serii Lava Bitch Vol 4 albo Lava Star wars (tutaj kierunek sith
Głosują też inni na innych forach suma głosów będzie policzona za około 2 tygodnie
h Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DarthSId ().

Madzia napisał(a):
Ta ostatnia mnie się nie podoba![]()
No no przyjacielu, podniosłeś poziom jak mnie nie było i co teraz?![]()
Muszę wrzucić swoje?![]()
Żartuję! Wpadłam tylko na chwilę, rozwijaj się dalej, idziesz w dobrym kierunku! Ale ale.. pamiętaj, mieszaj style, zmieniaj je... nie usiądź na jednym, staraj się czerpać z każdego i wyprowadź swój indywidualny, pozro600.
Miło znów zobaczyć cię madziu
mi się trochę przytyło w tym co robię ale pozytywnie jak widać xD I także zostałem ostatnim polskim taggerem, który coś tam jeszcze próbuje wycisnąć z tego life , smutne ale takie czasy to już nie jest 2013-2014
Ale trzeba lecieć dalej może będzie jakiś nowy mocniejszy trend hehe jak tak to mogę nazwać taggowanie
No ale co o mojego rozwijania się, to oczywiście nie stoimy w miejscu cały czas działamy (ja i golum)
wystarczy poczekać jakieś pół roku i już robię coś innego
z resztą chyba mogę napisać iż trochę 3D mi się narzuca na myśl.

Podtrzymujesz mój krwią zdobywany.. ulubiony dział na forum.. Nie zabawię długo, bo życie życie jest nowelą.. raz przyjazną, a raz Zordon.. ale rozumiesz
musiałam rzucić okiem, czy to już umarło śmiercią tragiczną, czy jeszcze zdycha

Madzia napisał(a):
Ile lat? Ze 4 strzeliło![]()
Cieszę się, że biegniecie w dobrym kierunku. Jeżeli chodzi o modele 3D, polecam w ciemno. Ciekawa przygoda i dużo można przełożyć na wektorową i odwrotnie, także śmiało! Tam to dopiero walka ze światłem i cieniem, a ile modelingu.. będzie zabawy. 3ds max i jazda, albo w PS'ie zacząć powoli i przejść na coś z modelingu i animacji. Szeroki wachlarz możliwości.
Ciebie też dobrze widziećPodtrzymujesz mój krwią zdobywany.. ulubiony dział na forum.. Nie zabawię długo, bo życie życie jest nowelą.. raz przyjazną, a raz Zordon.. ale rozumiesz
musiałam rzucić okiem, czy to już umarło śmiercią tragiczną, czy jeszcze zdycha
Coat ogólnie zajebisty i do postaci i do lokacji a daz mocno detaliczy i trudny lol - brylce jako taki starty dosyć jest i pamiętam do sigów też użyłem jako baza B&W pod koncept - góry itd - wiem że będę musiał coś wybrać ale póki co cisnę koncept i się nie przejmuję
to jest skrawek
rozmiary standardowe 1920x1080
cos tam sobie od czasu do czasu robię
ten rok bardzo na lajcie nic pushowania
jedna tapeta i 2 koncepty
tapeta w pełnym rozmiarze na moim artstation artstation.com/artwork/VdJvPn

Ruda napisał(a):
Ajjj już myślałam że o nas zapomniałeś![]()
Super!

mam nadzieję że taggowanie kiedyś powróci na dzienne światło

Co do projektów wyżej to niektóre na bitwy a niektóre in free time
Oczywiście jak zawsze mam jeszcze pełno do pokazania i jeszcze więcej do dokończenia

ft.noah

ostatnio sporo treningu w kolorach 
z reguły jest to do 10-15min pracy... są to zwykłe ćwiczenia. Hermes napisał(a):
Masz do tego talent. Ja w 2D też swoje bazgram, ale wolę się nie chwalić. Rzeźbić wolę, bo też lekką ręką cuda mi wychodzą.
Btw. Najbardziej z Twoich prac podobają mi się mistyczne, przestrzenne pejzaże.
początki są może ciężkie, ale cała magia w tym że ciągle odkrywasz nowe rzeczy i to głównie daje motywacje do jakiegoś większego działania w tym temacie.
nie było czasu ostatnio za dużo więc dorzucam też koloryzację jednego z konceptów i jedną nową 

Guderian napisał(a):
O stary, z nudów wszedłem sobie w dział doglądając ostatnie farmingi nie spodziewając się niczego specjalnego... Niesamowity progres, aż się chce zacząć uczyć fotoszopki, ogromny szacunek.
Jestem ostatni i jedyny ,który jeszcze coś wykonuje na odpowiednim poziomie... co też skutkuje tym że ciężko jest się od kogoś uczyć skoro jestem jedyny chyba w polsce (takiego prawdziwego taggingu) hehe
stare dobre czasy - sensu w tym nie ma jedynie tematyka mi się narzuciła "when light go on"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().

Gdy kiedyś inny członkowie z drużyny pytali mnie czego używam to aż im się wierzyć nie chciało w to haha. Tylko idiota napisze że do sygnatur tylko dobry jest PS - a ja ci napiszę że Photoshop 6 jest za trudny dla początkujących... gimp mi oferował dużo prostszy interfejs niż PS i nie tak wiele narzędzi jak i ogromnej gamy filtrów, które wale do niczego się nie przydawały(jak dla mnie), bo w większości czego używam z filtrów to wyostrzenie - kontrast - balans kolorów - czasami deformacje.Photoshop jest jedynie programem dla dużego formatu oraz już konkretnie pod daną dziedzinę... czy to Digital painting czy może Matte painting warto zwrócić uwagę na możliwość tworzenia swojego seta brushów,które ci się podobają i masz już wyselekcjonowane pod daną rzecz jak skały ,chmury ,postacie, budynki, roślinność ,zwierzęta ,planety itp. Jest to po prostu wtedy niezastąpione.

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez DarthSId ().

Niektóre filtry były bardzo spoko, ale to w zależności w jakim stylu prace się wykonujeMr.Riddler napisał(a):
Ja często używałem odwzorowania gradientu, czasami mozna fajny efekt kolorystyczny uzyskac jeśli się dobrze go użyję.
Praca z 2019 roku robi niesamowite wrażenie - świetna!!
pamiętam ... zawsze chłopaki w collage dużo się tym bawili ale ciężko jest zrobić tym prace, która dały by ci efekt 10/10 w porównaniu co do klasycznych tagów DP ,czy glowingu.