Zawsze z przyjemnością tu zaglądam, widzac nowe posty
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ft.spree
ft.spree 
ft.spree
ft.Ishi
ft.Ishi

będzie ciekawie 
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
Co to za druzyna ? To prace na jakis konkurs ?
ale fakt z chłopakami ciśniemy ostatnio na potęgę
na zagranicznych forach są trochę inne zasady niż na polskich dlatego tam siedzę
szybciej się człowiek uczy
i mam nadzieję że się uda wygrać i dojść do finału 
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DarthSId ().

a to od umiejętności oraz postawionej sobie poprzeczki,w moim przypadku to są dopiero surowe prace i ja zazwyczaj robię coś takiego pod wykończenie do MP i wtedy dopiero mogę określić ten realny czas na poświęcenie danej pracy
jedynie mogę podać jaki przybliżony czas
Mały rozmiar od 30min do 9h max(dłużej niż 9h nigdy nie pracowałem,teraz waha się od 10min do 5h - Duży rozmiar do nawet 20h nigdy dłużej nie pracowałem.Ale tutaj piszemy już o gotowej pracy z budynkami,postaciami,efektami czy krajobrazem itd.
ale to już jest na prawdę wysoka klasa.
ft.ben ft.morales
ft.Ben 
wykonane kilka dni temu speed 50min na bitwę 1vs1
styl stary/znany
czekam na następne. 

dawno mnie nie było a tutaj widzę zmiany ogromne hahah
ohh ten niemiecki
no dobra mnie nie było,pozmieniało się a ja nie siedziałem bezczynnie
trochę się mi tych prac nazbierało a już mam następną ogromną kolejkę prac i tak leci czas
Także też dużo czasu poświęcam na koncepcje ! MOŻE od nich rozpocznę (koncepcje to coś takiego jak czysty pomysł,czasami w B&W a czasami w kolorze bez detali,jedynie sam pomysł przelany na czysty papier oczywiście w przypadku MP). Ostatnio też trochę mogę pokazać speedartów,wiele osób jest zainteresowanych jak coś takiego powstaje, więc i też nawet jestem zmuszony by pokazać odrobinę swojej techniki xD Teraz zwłaszcza w tych ostatnich pracach z glow jest ogromne zainteresowanie.

długo mnie znów nie było
więc prezentuję ostatnie prace które wykonałem wspólnie z innymi grafikami.Niestety tym razem nie mam solówki :D

smoki napisał(a):
Naprawdę z przyjemnością oglądam Twoje prace. I te solowe i te zespołowe.
Fajnie widać na przestrzeni czasu jak się rozwijasz. Czekam na następne!
jakoś to idzie

darthu.deviantart.com/art/The-Dark-Knight-Rises-685075921
na wstępie mówię że odbyła się mega przerwa
co też nie zasypię was moim art
ale też nie miałem takiej przerwy w nauce nad programem/programami lecz bardziej nad sypaniem moich art
podszedłem to tematu bardziej technicznie i skupiłem się nad jakimś story niż po prostu robić lvl bez celu hihi Także zdecydowałem się na tapetę w moim stylu (moim trochę innym już stylu). Uwagę skupiam na mocniejszych kolorach i na wyrazisty ale nie do bólu detal.Zaś gdy zrobiłem sobie tę przerwę - techniczną przerwę rozpocząłem serię na lava bitch
dzisiaj robię kontynuację tych prac już trochę mocniejszych bardziej odważnych w kolorze
No i mam kilka randomów
have funnnn 

1

1 gość