Gratulacje....piękne starcie Mroczny, ale tez troche szczęścia miałes ...( sprzyja lepszym - podobno ^^)...no i starzy znajomi wpadli by z zazdrości teorie spiskowe snuć.... miłego przemiałku życze i obrońcy szo...pozdr
Mroczny [TRIADA] vs Nyah - 85405,85% - THE WORLD'S TOP 1 SOLO
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Gratki Mroczny floty która jest w stanie wykręcać takie procenty na skale światową . Szczekającymi PiSopatami nie ma co sie przejmować wszak mierzą swoją miarą
Kobieta jest jak litr wódki - za dużo dla jednego - za mało dla dwóch :P -
Jak to miło popatrzeć,kiedy spotkają się flotki graczy masujących sondami moje mooniki I procent zacny,i emocji co niemiara,i trolle forumowe mają jakieś zajęcie...Gratuluję atakierowi starcia,bo poderwać się do takiego lotu nie każdy może,to trzeba mieć nie tylko flotę Pewnie nieprędko zobaczymy podobne starcie,na miarę światowego rekordu.Obrońcy,tradycyjnie,czego tam sobie życzy Pozdrawiam
(-)DeSade,TheLastLordOfSIGUTSOLO : 11 230,7 % ( L )
ACS : 15 948,45 % ( L )
"NAVIGARE NECESSE EST..."Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DeSade Lowca Kretow ().
-
THE WORLD'S TOP 1 SOLO- jak to ladnie wyglada:}
glupie cyferki- a ciesza...
gratty mrokku...
ciekawe kiedy ktos to przeskoczy... -
brawo mroczny ! tak 3maj
% naprawde z kosmosu
swoją drogą najlepsi i tak są ci co zakładają specjalnie konta na forum by ci sie wpisać w st
to chyba chęć zaistnienia i zwrócenia na siebie uwagi przemawia za takimi czynami
Nie mniej jednak, jeszcze raz gratulację
miłego przetopu
pozdro
brykuuni [64] - Off [LaMki]
uni [66] - Off [LaMki]
uni [Jupiter] - Off [E-X-P]
uni [Taurus] - ON [SKY] -
grat. top1 . jest na co popatrzec
-
Gratulowałem kilka godzin po ataku jak złom jeszcze leżał, gratuluje i teraz procent powalający, klasa w klasie, rekord... Pisać można wiele i chwalić jeszcze więcej patrząc na to wspaniałe ST. THE WORLD'S TOP 1 SOLO - chyba prawie to samo co MIŁOŚCIWIE NAM PANUJĄCY MROK I Obrońcy coś na ból głowy. :beer: :beer: :beer:*** PIANA PONAD WSZYSTKO ***
-
No panie Mroczny zaszalales pan po calej maksymalnej lini -cos pieknego ,wielkie gratulacje oraz ten kawalek dla ucha wojowniku youtube.com/watch?v=CfZBMQoNxJM Gratuluje
-
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że taki gracz jak Mroczny musiałby się uciekać do takich sposobów.
-
sory ze dopiero teraz ale jakos czasu nie było gratki starcia piekny % nawet zysk byłby nieważny ale jest liczy sie rekord i satysfakcja:)
-
Ale przywaliłeś czegos takiego w życiu nie widziałem SZOK!!!!!
Dzieki za pozdrowienia i Gratki takiego Pieknego STJestem kroplą deszczu co spływa po Twoich włosach, obmywam zmęczone oczy pełne łez,
tulę się do Twojej twarzy aby spocząć na Twoich ustach umierając na nich składam ostatni pocałunek pocałunek śmierci... -
hoho watpie, zeby ktos w najblizszym czasie pobil ten rekord ;p gz
-
Gratulacje serdeczne Mroczny za pokazanie całemu światu, że to my jesteśmy najlepsi
Udało Ci się zrobić przepiękne ST na miarę posiadanej floty oraz czasu i zapału jaki wkładasz w tą grę.
Pokonanemu życzę spokojnego reala
Mam cichą nadzieję, że jak agresor przetopi złom i podniesie ilość posiadanego przez siebie ciężkiego sprzętu to pęknie bariera 100 k %
Za st 8500/10 Trzymaj się Mroczny w swoim zacięciu do tak prześlicznych Rw okraszonych wspaniałymi opowiadaniami i bardzo przyjemnymi dla oka obrazkami. -
narcyz_pl napisał(a):
hoho watpie, zeby ktos w najblizszym czasie pobil ten rekord ;p gz
Cóż myślę że grubo się mylisz nie zapominaj że nie tylko polskie ogame przeszły łączenia, zastanawiam się tylko czy gdziekolwiek indziej jest taka rzeźnia ale floty tam są napewno, a jeśli nie zagranica to tutaj jest jeszcze spory zapas floty i celi na wyśrubowanie rekordu -
Graty Mroczny topowego STarcia, moc floty ogromna, tak ogromna że aż dołująca
Brawo za
hmm, ciekawe kto uznał drugi post Kodiego za kompromitujący że został brutalnie usunięty, nawet się ustosunkować nie dadzą nooŁączny % w ST
u20 - 42 ST - 103.266,63 %
u67 - 30 ST - 202.268,71 %
Nekkar - 3 ST - 9058,3 % off
-
Z tego ataku 6 baniek w punktach spadku. Ale co tam, atak piękny! Pogratulować!!NPN Nieliczni Przeciw Niezliczonym
-
gratki Mroczny,
niszczyciel z Ciebie
zborgowanemu kontu życzę nowego właścicielachodząca zaraza
AMe do piachuKu Chwale Syjonu -
graty,
strącona flota robi wrażenie
obrońcy ... czego tylko sobie tam życzyu6 - Yoda/Neytiri -
no! taki rekord to i do cv można wpisać, gratuluje.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szuja ().
-
% piękny i gratuluje Top 1 world solo jeszcze mega zysk wyszedł
teraz czas klepać do 4 kk lm -
Rekord do Polski należy. Brawo Starcia.Gdybyś postępował sprawiedliwie nie miałbyś powodu chodzić ze spuszczoną głową.
-
MacGever napisał(a):
A to RW można było zobaczyć wcześniej w rekordach gdzie Ciap chyba nie wytrzymała napięcia i wkleiła linka do konwertera
Gratki -
..... a konto Nyah skasowane.....Jestem starcem, ale jeszcze rozróżniam klawisze klawiaturki....
uni 67, 69, ANTARES i ZAGADRA - Nozdromu
-
Widzac to st az w oku kreci sie lezka na wspomnienie tej atmosfery z czasow gry na u5.
Mroczny jak walec niezmordowany miazdzy wszystko na swojej drodze.Graty. -
Zrobić takie starcie na miare top 1 świata i to z zyskiem... Aż się uwierzyć nie chce chodź obserwując to uni i floty jakie tutaj latają wądpie aby ten rekord się długo utrzymał
Gratuluję Mroczny wytrwałości w budowaniu takiej floty... Naprawdę podziwiam. -
Aż wgniotło mnie w fotel jak zobaczyłem ten procent xD
Graty za mega procent i sporo surowca
obrońcy emerytury:)U8-top 150 4+kk (off)
U31-top 140 4.2kk (off)
U18-top 25 13.5kk (Uni Fusion)
U67- top 150 35kk (off)
U Fenrir top 50 (on)
U Xanthus top 400 (on)
-
graty mroku...
zmien nick na ryba w wodzie...
te unifuzion to chyba specjalnie dla ciebie zrobili...
ciekawe kiedy ustrzelisz cos 6-cio cyfrowego... -
Masakra !
Gratuluje % i zysku to kosmiczne liczby godne OG
Przetapiaj bo jest co
obrońcy SZO o ile jeszcze będzie miał ochotę na flotę...stare chińskie przysłowie mówi : Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę że nie wszystko da się rozwiązać przemocą -
Drago napisał(a):
Bigos - problemów szukasz:D
Gratulacje takiego %, ciekaw jestem czy będzie odpowiedz TheOne'a.
Poprawić ten raport to by było coś.
Jeden z niewielu co mnie kojarzy
Mroczny porównaj RW bryka do swojego ..... oddaje co Twoje wrzucasz sporo RW, ale to zasługa ilość a nie jakość osób grających na koncie.
Niecierpliwie czekam na Twoją odpowiedź i naprawdę konkretne RW. Z powodu takich bitew jak ta skończyłem grać jakiś odległy czas temu.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bigot ().
-
Pokaż mi czym się różni to st od bryka - lot na stojąca flotę której nie odebrał punisher.
Rzeczywiście ogromna różnica .
I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedziKsięga Mroku roz.XII
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0