Mega Starcie Mroczny za 6 lat gry takiego % nie widziałem przetapiaj
obroncy szo
obroncy szo
Bigot napisał(a):
Quoted from "MrocznyZew"
Quoted from "Bigot"
Quoted from "Bigot"
Bardzo fajny % W w końcu odpowiedni dla takich flot jakie są na naszym uni a nie farmionka po 1k wrzucane.
Tylko jakoś mnie nie dziwi że padło to konto ...cały czas dziwne przetasowania z sojuszu do sojuszu po za sojusz...
w końcu padło, ale musiało paść skoro od dłuższego czasu nie miało przyrostów. Prywatnie obstawiałem The One że klepnie...
Widzę jednak że nie tylko ja to zauważyłem ...Top 1 ACS takie trochę dziwne i Top 1 solo również
Jeszcze raz gratz. Mając recki w ruchu lecące na PZ raczej bym złomu nie zwrócił i to tyle, wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej
haha dobry jesteś z tym tekstem o reckach haha, ale mnie rozbawiłeś ahahhahah to co miał napisać do obrońcy, że organizuje recki, więc dobrze by było jak by flotę zostawił? haha
Rozbawiłeś mnie nie umiejętnością czytania. A czy ja pisałem o obrońcy ??
Wyraźnie napisałem że odnosi się do ruchu recków Konia, które już leciały na to pz
Widać że prszyszedles polizać pupcie mrocznemu a nie zapoznales sie z kulisami akcji.
Panie Bigot skoro nic nie wiesz sie nie odzywaj - dostałem zapewnienie o pożyczce recków od trzech osób w razie ewentualnej udanej akcji jeszcze zanim konik wyleciał.
A że miałem jedynie gg do jednej osoby z DP z nią na szybko ustalałem szczegóły myśląc ze ona konsultuje to z sojusznikami. I właśnie tu pojawiły się niedomówienia.
Z tego co Koniu pisał recki miał w gorze i juz. Dokładnie ja tez jestem w tym soju o którym piszesz i może coś tam wiem jednak.
Konik DP, Bigot tez DP jakbys nie zauwazył.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Arshen ().
MrocznyZew napisał(a):
Przeciez cały czas pisałem że rozmawiałem tylko zjedna osobą bo miałem jedno gg a skoro shade zaoferował recki konika i jeszcze jednej osoby myślalem że z nimi rozmawiał -stąd to nieporozumienie i to dokładnie napisałem . Jakoś ciężko do ciebie to dociera .
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez szkolasco ().
MrPix napisał(a):
nie ma czego gratulować, jedynie żal postawy Mrocznego bo sądziłem że to porządny gracz
bitwa ustawiona, w ogóle śmiesznie Mroczny piszesz o swoim koledze Nyah, tak jakbyś go nie znał a dobrze wiem że znacie się od dawna i utrzymujecie stale kontakt
fakt faktem zezłomowałeś kolegę i nic tego nie zmieni może faktycznie nie było go na koncie co nie znaczy że można takie świństwo robić a może po prostu tak bardzo chciałeś zrobić to top 1 solo że posunąłeś się do pushu. jaka jest prawda tego nie wiem i pewnie się nie dowiem, pisze tylko jak to wygląda w moich oczach.
gratuluje takiego top 1 solo
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Better dead than red ().
Bigot napisał(a):
Quoted from "MrocznyZew"
Przeciez cały czas pisałem że rozmawiałem tylko zjedna osobą bo miałem jedno gg a skoro shade zaoferował recki konika i jeszcze jednej osoby myślalem że z nimi rozmawiał -stąd to nieporozumienie i to dokładnie napisałem . Jakoś ciężko do ciebie to dociera .
Ja napisałem tylko że nie możesz miec pretensji o pożyczkę recków. Skoro prosiłes osobę trzecią... Dodałem, tylko ze ja bym złomu nie oddał (nie tylko ja tak napisałem). Więc sory że mam inne zdanie od ciebie i to chyba do Ciebie nie dociera że Koniu smiał nie oddać Ci złomu.
MrocznyZew napisał(a):
Po raz kolejny ci piszę ze nic nie wieszBigot napisał(a):
Quoted from "MrocznyZew"
Ja napisałem tylko że nie możesz miec pretensji o pożyczkę recków. Skoro prosiłes osobę trzecią... Dodałem, tylko ze ja bym złomu nie oddał (nie tylko ja tak napisałem). Więc sory że mam inne zdanie od ciebie i to chyba do Ciebie nie dociera że Koniu smiał nie oddać Ci złomu.
Starcie 2012-04-20 04:26:43
GG, 2012-04-20 04:27:58:
slij rece na nyaha
shade, 04:29:19:
mogles powiedziec wczesniej
GG, 04:30:05:
noswiecil
shade, 04:34:34:
dasz raport?
GG, 04:34:57:
za moment
GG, 04:35:03:
ile wyslaliscie?
shade, 04:35:14:
ja na razie chyba tylko
shade, 04:35:19:
ponad 40k
shade, 04:35:24:
bo reszte mialem rw
shade, 04:35:26:
pisze do konika
shade, 04:35:31:
i bede dzwonil do slepaka
tuz po bitwie konik pogratulował na pw więc upewnilem się co do recy
Od: Konik [xxxxx]
Do: Mroczny
Temat: RE:RE:Nie dotyczy
Data: 20.04.2012 04:40:55
usuń
odpowiedz
zgłoś
Ja już swoje wysłałem, nie wiem jak Ślepak. Gadałeś z Pho ? Tez jest blisko tylko nie wiem czy ma już TP na 8G.
Mroczny 20.04.2012 04:37:47
dzieki - pożyczycie te rece?
Konik 20.04.2012 04:33:29
Na bogato.
Gratuluję.
Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to wygladało że pożyczył TYM BARDZIEJ ŻE O ZŁOMIE I POŻYCZCE PISAŁ DO NIEGO SHADE
i jeszcze raz wklejam potwierdzenie od shade.
shade, 2012-04-20 05:04:57:
konik poslal
shade, 05:04:59:
tez ponad 40k
shade, 05:05:05:
wiec od nas, odliczajac deu
shade, 05:05:08:
bedziesz mial jakies
shade, 05:05:19:
1600mln
Więc dla mnie wszystko wygladało że konik pożyczył recki.
MrPix napisał(a):
nie ma czego gratulować, jedynie żal postawy Mrocznego bo sądziłem że to porządny gracz
bitwa ustawiona, w ogóle śmiesznie Mroczny piszesz o swoim koledze Nyah, tak jakbyś go nie znał a dobrze wiem że znacie się od dawna i utrzymujecie stale kontakt
fakt faktem zezłomowałeś kolegę i nic tego nie zmieni może faktycznie nie było go na koncie co nie znaczy że można takie świństwo robić a może po prostu tak bardzo chciałeś zrobić to top 1 solo że posunąłeś się do pushu. jaka jest prawda tego nie wiem i pewnie się nie dowiem, pisze tylko jak to wygląda w moich oczach.
gratuluje takiego top 1 solo
zealot napisał(a):
Gratuluje Ci % wykręconego,to nie był wałek jak już tutaj teoria powstała o odejściu z soja i po 2 dniach pada flota.Konto oddał Nyah spowrotem z tego co mi się cały czas obija o uszy a z 16nastki jestem to albo siedział Mustang Albo MrPix.Nick tylko został po Nyahu,tak w ogóle z tego co wiem to był nap między Mrocznym a Nyahem a,że go już nie było na tym koncie to Mroczny zrobił swoje ot co cała filozofia teorii wałka którejś tam osoby na boardzie nie będę wytykał.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MrocznyZew ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bigot ().
Anima Libera napisał(a):
pisze do konika
usuń
odpowiedz
zgłoś
Ja już swoje wysłałem, nie wiem jak Ślepak. Gadałeś z Pho ? Tez jest blisko tylko nie wiem czy ma już TP na 8G.
Na bogato. ;-)
Gratuluję.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez robertpnsw ().
no właśnie to próbuje im wytłumaczyć że nie wiedzialeś prawdopodobnie bo w nocy to sobie powyjaśnialiśmy ale czasem ktoś wie lepiej od nas.~Konik~ napisał(a):
Anima Libera napisał(a):
pisze do konika
usuń
odpowiedz
zgłoś
Na bogato. ;-)
Gratuluję.
Tak jak pisałem Mroczny, ani Szejdowi ani Tobie nie napisałem, że pożyczam recków. Jesteśmy umówieni na poniedziałek, więc [ciach] bo nie wiedziałem co chłopaki ustaliły między sobą.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez MrocznyZew ().