Mega Starcie Mroczny za 6 lat gry takiego % nie widziałem przetapiaj
obroncy szo

obroncy szo
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bigot napisał(a):
Quoted from "MrocznyZew"
Quoted from "Bigot"
Quoted from "Bigot"
Bardzo fajny % W w końcu odpowiedni dla takich flot jakie są na naszym uni a nie farmionka po 1k wrzucane.
Tylko jakoś mnie nie dziwi że padło to konto ...cały czas dziwne przetasowania z sojuszu do sojuszu po za sojusz...
w końcu padło, ale musiało paść skoro od dłuższego czasu nie miało przyrostów. Prywatnie obstawiałem The One że klepnie...
Widzę jednak że nie tylko ja to zauważyłem ...Top 1 ACS takie trochę dziwne i Top 1 solo również
Jeszcze raz gratz. Mając recki w ruchu lecące na PZ raczej bym złomu nie zwrócił i to tyle, wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej
haha dobry jesteś z tym tekstem o reckach haha, ale mnie rozbawiłeś ahahhahah to co miał napisać do obrońcy, że organizuje recki, więc dobrze by było jak by flotę zostawił? haha
Rozbawiłeś mnie nie umiejętnością czytania.A czy ja pisałem o obrońcy ??
Wyraźnie napisałem że odnosi się do ruchu recków Konia, które już leciały na to pz
Widać że prszyszedles polizać pupcie mrocznemu a nie zapoznales sie z kulisami akcji.
Panie Bigot skoro nic nie wiesz sie nie odzywaj - dostałem zapewnienie o pożyczce recków od trzech osób w razie ewentualnej udanej akcji jeszcze zanim konik wyleciał.
A że miałem jedynie gg do jednej osoby z DP z nią na szybko ustalałem szczegóły myśląc ze ona konsultuje to z sojusznikami. I właśnie tu pojawiły się niedomówienia.
Z tego co Koniu pisał recki miał w gorze i juz. Dokładnie ja tez jestem w tym soju o którym piszesz i może coś tam wiem jednak.
Konik DP, Bigot tez DP jakbys nie zauwazył.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Arshen ().
MrocznyZew napisał(a):
Przeciez cały czas pisałem że rozmawiałem tylko zjedna osobą bo miałem jedno gg a skoro shade zaoferował recki konika i jeszcze jednej osoby myślalem że z nimi rozmawiał -stąd to nieporozumienie i to dokładnie napisałem . Jakoś ciężko do ciebie to dociera .
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez szkolasco ().
MrPix napisał(a):
nie ma czego gratulować, jedynie żal postawy Mrocznego bo sądziłem że to porządny gracz
bitwa ustawiona, w ogóle śmiesznie Mroczny piszesz o swoim koledze Nyah, tak jakbyś go nie znał a dobrze wiem że znacie się od dawna i utrzymujecie stale kontakt
fakt faktem zezłomowałeś kolegę i nic tego nie zmieni może faktycznie nie było go na koncie co nie znaczy że można takie świństwo robić a może po prostu tak bardzo chciałeś zrobić to top 1 solo że posunąłeś się do pushu. jaka jest prawda tego nie wiem i pewnie się nie dowiem, pisze tylko jak to wygląda w moich oczach.
gratuluje takiego top 1 solo![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Better dead than red ().
Bigot napisał(a):
Quoted from "MrocznyZew"
Przeciez cały czas pisałem że rozmawiałem tylko zjedna osobą bo miałem jedno gg a skoro shade zaoferował recki konika i jeszcze jednej osoby myślalem że z nimi rozmawiał -stąd to nieporozumienie i to dokładnie napisałem . Jakoś ciężko do ciebie to dociera .
Ja napisałem tylko że nie możesz miec pretensji o pożyczkę recków. Skoro prosiłes osobę trzecią... Dodałem, tylko ze ja bym złomu nie oddał (nie tylko ja tak napisałem). Więc sory że mam inne zdanie od ciebie i to chyba do Ciebie nie dociera że Koniu smiał nie oddać Ci złomu.
MrocznyZew napisał(a):
Po raz kolejny ci piszę ze nic nie wieszBigot napisał(a):
Quoted from "MrocznyZew"
Ja napisałem tylko że nie możesz miec pretensji o pożyczkę recków. Skoro prosiłes osobę trzecią... Dodałem, tylko ze ja bym złomu nie oddał (nie tylko ja tak napisałem). Więc sory że mam inne zdanie od ciebie i to chyba do Ciebie nie dociera że Koniu smiał nie oddać Ci złomu.
Starcie 2012-04-20 04:26:43
GG, 2012-04-20 04:27:58:
slij rece na nyaha
shade, 04:29:19:
mogles powiedziec wczesniej
GG, 04:30:05:
noswiecil
shade, 04:34:34:
dasz raport?
GG, 04:34:57:
za moment
GG, 04:35:03:
ile wyslaliscie?
shade, 04:35:14:
ja na razie chyba tylko
shade, 04:35:19:
ponad 40k
shade, 04:35:24:
bo reszte mialem rw
shade, 04:35:26:
pisze do konika
shade, 04:35:31:
i bede dzwonil do slepaka
tuz po bitwie konik pogratulował na pw więc upewnilem się co do recy
Od: Konik [xxxxx]
Do: Mroczny
Temat: RE:RE:Nie dotyczy
Data: 20.04.2012 04:40:55
usuń
odpowiedz
zgłoś
Ja już swoje wysłałem, nie wiem jak Ślepak. Gadałeś z Pho ? Tez jest blisko tylko nie wiem czy ma już TP na 8G.
Mroczny 20.04.2012 04:37:47
dzieki - pożyczycie te rece?
Konik 20.04.2012 04:33:29
Na bogato.
Gratuluję.
Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to wygladało że pożyczył TYM BARDZIEJ ŻE O ZŁOMIE I POŻYCZCE PISAŁ DO NIEGO SHADE
i jeszcze raz wklejam potwierdzenie od shade.
shade, 2012-04-20 05:04:57:
konik poslal
shade, 05:04:59:
tez ponad 40k
shade, 05:05:05:
wiec od nas, odliczajac deu
shade, 05:05:08:
bedziesz mial jakies
shade, 05:05:19:
1600mln
Więc dla mnie wszystko wygladało że konik pożyczył recki.
MrPix napisał(a):
nie ma czego gratulować, jedynie żal postawy Mrocznego bo sądziłem że to porządny gracz
bitwa ustawiona, w ogóle śmiesznie Mroczny piszesz o swoim koledze Nyah, tak jakbyś go nie znał a dobrze wiem że znacie się od dawna i utrzymujecie stale kontakt
fakt faktem zezłomowałeś kolegę i nic tego nie zmieni może faktycznie nie było go na koncie co nie znaczy że można takie świństwo robić a może po prostu tak bardzo chciałeś zrobić to top 1 solo że posunąłeś się do pushu. jaka jest prawda tego nie wiem i pewnie się nie dowiem, pisze tylko jak to wygląda w moich oczach.
gratuluje takiego top 1 solo![]()
zealot napisał(a):
Gratuluje Ci % wykręconego,to nie był wałek jak już tutaj teoria powstała o odejściu z soja i po 2 dniach pada flota.Konto oddał Nyah spowrotem z tego co mi się cały czas obija o uszy a z 16nastki jestem to albo siedział Mustang Albo MrPix.Nick tylko został po Nyahu,tak w ogóle z tego co wiem to był nap między Mrocznym a Nyahem a,że go już nie było na tym koncie to Mroczny zrobił swoje ot co cała filozofia teorii wałka którejś tam osoby na boardzie nie będę wytykał.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez MrocznyZew ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bigot ().
Anima Libera napisał(a):
pisze do konika
usuń
odpowiedz
zgłoś
Ja już swoje wysłałem, nie wiem jak Ślepak. Gadałeś z Pho ? Tez jest blisko tylko nie wiem czy ma już TP na 8G.
Na bogato. ;-)
Gratuluję.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez robertpnsw ().
no właśnie to próbuje im wytłumaczyć że nie wiedzialeś prawdopodobnie bo w nocy to sobie powyjaśnialiśmy ale czasem ktoś wie lepiej od nas.~Konik~ napisał(a):
Anima Libera napisał(a):
pisze do konika
usuń
odpowiedz
zgłoś
Na bogato. ;-)
Gratuluję.
Tak jak pisałem Mroczny, ani Szejdowi ani Tobie nie napisałem, że pożyczam recków. Jesteśmy umówieni na poniedziałek, więc [ciach] bo nie wiedziałem co chłopaki ustaliły między sobą.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez MrocznyZew ().
2 gości