Uni 3 nie będzie gorsze i też ma swój temat Zapraszam do wpisywania i wspominania naszego uni3:)
Wspomnień czar.... gracze uni 3 :)
- uni3:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Witajcie
Wczoraj mi się przypomniał jeden fakt z historii IFOS, i tak mnie coś natchnęło, że aż tutaj piszę, i pytam: Gdzie jest SzarY? Dawny, mistyczny szef WK? Urlop w gali od lat, nawet już nie pamiętam, za co go nie lubię... Kojarzy go ktoś? -
Apo a Ty grasz na nowym uni???
-
jest tam jeszcze cały ktos z szerszenia
-
-
nie
-
poczatki fajne duzo ludzi pozniej juz tak sobie ;p
-
ciap napisał(a):
Apophis napisał(a):
z u3 to jakoś najbardziej pamiętam Trzmiela i Kaczki...
zapomnieli o Ciap hehe -
pamietam dobrze te przeklete kaczki (patrz - sygnaturka ) po tej fuzji , to gra ktos z 3 uni na 66 ?
-
Ach to były wspaniałe czasy
Pozdrowionka nie tylko dla kaczuszek -
Grając ostatnio i rozmawiając o ogame wspominki mnie wzięły.... jak to było kiedyś i w ogóle....
Szanowni admini i adminki... szefostwo gf....
Może byście zrobili jedno uni na wzór starego przed zmianami? tzn...
bez antymaterii (wiem ze to dla was wielka strata bo większość top kupuje) ale milo jest wspomnieć stare czasy jak nie było pancernikow... aktywności na moonie i w ogołe grało sie lepiej. Jak ktos jest za tym by uni na starych zasadach dać to proszę o pomoc. moze ono chociaż będzie żyć jak kiedyś ze sie logowało w 9 gali bo miejsca nie było.... 14k userów.... malo jest nas co to pamieta ale bądzżm y siłą -
Ale wiesz, że pisząc coś takiego na forum OGAME.PL nic nie zdziałaś?
I wiesz też, że było to poruszane tysiąc razy?"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
i wiesz ze na niemieckim ogame jest tylko jedno takie uni ?
-
skoro na niemieckim jest to u nas też może być.
jestem za -
nie moze byc. ten temat juz byl wiele razy poruszany w dziale porozmawiajmy o ogame i takiego uni u nas nie bedzie
-
A szkoda... bo to co się teraz dzieje to jeden wielki przemiał... jednym słowem powoli to się staje OGAME.PLN...
Stare dobre czasy już chyba nigdy nie wrócą... bez kantyny, shopu i ANTYMATERII która zjadła klimat tej gry jak złośliwe raczysko ;/
bardzo dużo osób narzeka na obecne przywileje, i choć ubolewam nad tym że takie uni nie powstało i nie powstanie to niestety chyba wypada zaakceptować ten fakt... bo przecież brak anty = brak zysków... Ale kto wie może kiedyś chociaż jedno takie Uni powstanie
Na daną chwilę pozostaje latać i przemierzać galaktyki w poszukiwaniu upragnionego UNIVERSUM W STYLU RETRO -
Jak byście chcieli wiedzieć na tym uni na .de jest anty jużIrcowy spamer
Emeryt
<`marcik> `kwachu chyba ci sie oswiadcze ;p -
wszystko na psy schodzi
-
pancerniki niech sobie są ale zero anty ... to 1 warunek:P bez sensu gra w której są dopalacze bez żadnych umiejętności
POZDRO&POĆWICZ -
i co z tego że wielu by chciało zagrać na uczciwych zasadach jak i tak nasze pomysły na starcie trafiają do smietnika...
-
myslicie ze gf zrezygnuje z rzeczy , z ktorych ma najwiecej pieniedzy ? naiwni jestescie gdyby nie ta anty to ta gra pewnie by juz dawno padla hehehe
-
Niech skrobia kasiorke na reklamach:) niech spamuja na boku ekranu i mamona bedzie.sie sypala, bo kiedys anty nie bylo i gra byla. Szkoda ze komus w GF przyszlo do glowy wprowadzenie anty, ale podobno da sie zrobic swoje uni oczywiscie nie na serwie OG ale jakos tam sie da. Rozpromowac to i mamy og bez anty:)Ogame to nie gra... to pasja.
-
Grał ktoś wcześniej na u3, pamiętacie może sojusz Warka Mu ?
-
-
i ja jak poprzednik te same soje
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. -
każdy wraca
-
każdy, kaczki kaczki, a ja pamiętam Darthów, kozacy:)Klub naiwnych osób TOP1: moherowy beret Uni69
-
A TRB pamięta u3 hehe Trochę lat już minęło..
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0