@Munio_Uni 1 czyli uważasz, że lepszy jest podział wg speed eko?
ilość ST - 0 (przynajmniej po stronie zwycięzcy)
ilość zwycięskich RW - prawie 0
skill - 0
ilość zwycięskich RW - prawie 0
skill - 0
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Każdy serwer który ma inny speed niż x7 po pewnym czasie jest przegłosowany na zmianę na x7. xDMunio_Uni 1 napisał(a):
Jak x1 trafi do grupy x5 to nie będzie szansy na rywalizacje.
Das140 napisał(a):
Przepraszam bardzo @ciap, ale według mnie punk drugi wywodzi się z punktu pierwszego
Gdyby więcej ludzi lubiło wolne serwery, takie owe byłyby tworzone i fuzje byłby robione tylko między nimi, a nie z serwerami x7
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hasseu1 ().
Das140 napisał(a):
Przemyślałem sobie sprawę i stwierdzam, że liczba punktów jest wynikiem wszystkich parametrów uni, więc tym trzeba się kierować. Tzn. że pomysł tworzenia grup na podstawie średniej punktów to dobry pomysł.
Weź pod uwagę, że Q też miało fuzje i nie wszyscy grają od początku (gracze z Elektry mają najstarsze konta o ile zaczynali przy starcie uni). Różnica między pierwotnym Q i E to jakieś 3 lata.ciap napisał(a):
Pewien gracz porównuje swoje konto (Quantum) do mojego (uni68) gdzie jego serwer przeliczając na speed x1 ma 18.138 dni a moje konto ma 7.488 dni. To różnica 10.671 dni. Grając eko po 18 tys dni gry jestem w stanie zrobić konto 1,3kk punktów. Sama mam teraz 600kk czyli dwa razy mniej.Das140 napisał(a):
Przemyślałem sobie sprawę i stwierdzam, że liczba punktów jest wynikiem wszystkich parametrów uni, więc tym trzeba się kierować. Tzn. że pomysł tworzenia grup na podstawie średniej punktów to dobry pomysł.
Dlatego nie wiem czy jest sens porównywać Quantum do kogokolwiek.
Tak z ciekawości - jak Ci wyszło 18.138 dni?ciap napisał(a):
Pewien gracz porównuje swoje konto (Quantum) do mojego (uni68) gdzie jego serwer przeliczając na speed x1 ma 18.138 dni a moje konto ma 7.488 dni. To różnica 10.671 dni. Grając eko po 18 tys dni gry jestem w stanie zrobić konto 1,3kk punktów. Sama mam teraz 600kk czyli dwa razy mniej.
Dlatego nie wiem czy jest sens porównywać Quantum do kogokolwiek.
hasseu1 napisał(a):
Tak z ciekawości - jak Ci wyszło 18.138 dni?
Od | Do | Dni | Speed | Speed x1: |
2009-11-09 | 2018-04-12 | 3076 | 5 | 15380 |
2018-04-12 | 2019-05-12 | 395 | 7 | 2765 |
Razem: | 18145 |
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Miracle ().
PowodzeniaMunio_Uni 1 napisał(a):
Spoko podoba mi się nowy podział.
Teraz tylko zbudować bunkier za 33 mln pkt żeby załapać się na ostatnie miejsce listy rezerwowej grupy pierwszej
2 gości