sam nie bedzie a Hessika sie nie boimy
- powoli zaczynam lubic te gre

Nadie espera encontrarse con la Inquisición Española
Dokladnie tak, bo jak cos robic to na 100% nawet w grze a nie tak jak ty - popieprzyc na forum, porobic z siebie kretyna i dostac kilka banow na forum i kilka zlomow w grze, ale co ty o tym mozesz wiedziec w koncu od zawsze byles tylko szczekająca lamką
Wypraszam sobie wszelkie klotnie i chamskie odzywki ale to nie ja wklejam zygowiny na forum itp konczac temat.
hess napisał(a):
@up
Zabawa ostatnio jest przednia. Moje rachunki za telefon też
jestem hess, nie Hessik. Nie jesteś Tym złym, nie znam Cię nawet. Ale w grze już w moich oczach nie odrobisz pewnych rzeczy i nie ważne że Ci to pewnie spływa... może traktuje pewne zachowania w grze zbyt osobiście i pewnie to nie jest zbyt rozsądne, ale to pewnie kwestia tego że jestem porobiony
Jak zapowiadasz odbudowę to szo :), ale troszku nerwów z tym 6kkk sur jeszcze będziesz miał i chyba zdajesz sobie z tego sprawę mój rywalu![]()
Czym jest moja woda do 5kkk surki ktore wam odebralismy z tego starcia ?hess napisał(a):
hessowo ma uśmiech po Twoich bańkach z wody
a złom odbierzemy![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarol ().
utyty napisał(a):
Czego Ty sie tak cieszysz...Wyszlo na zero..Kto bedzie lepyszy ?i chyba nie Wy tylko ty bedziesz zawsze lepszy? Znalzles juz te gesi ?Ile deu przejarales na podsawce ??? 50-60 baniek ?? :D:D zakup wiecej bo trza tego bedzie dlugo bronic...A chaos Dt-kami sam sobie rady nie da...
Zlamil dostal zloma.:D a tu jaorla powod do dumy....Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().
Torquemada napisał(a):
(...) my jak widac ponizej cierpliwie przez godziny dlugie czekalismy .... i wiesz co? cholernie sie oplacilo, bo oslabic wroga o 1,4kkk to tak jak go trafic na taka ilosc zlomu- bezcenne
Jarol napisał(a):
Czym jest moja woda do umozliwienia odbudowy jednej z najwiekszych flot sojuszniczych ?
Jarol napisał(a):
Czym jest moja woda do 1,4kkk strat Matiqa ??
Jarol napisał(a):
Ps2 I będziemy zawsze lepsi![]()
hess napisał(a):
Przecież już raz Ci odpisałem rzeczowo - problemem nie były floty ale recki.
I jeszcze postawić się będziecie musieli![]()
..Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...
hess napisał(a):
Przecież już raz Ci odpisałem rzeczowo - problemem nie były floty ale recki.
I jeszcze postawić się będziecie musieli![]()
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jarol ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez hess ().
Atak Matiwa byl o 16;15.hess napisał(a):
Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY
Z CIEBIE BYŁ ZA TO WYRAŹNY PLUS
no z takim samym minusemNa pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy
o acsie odpisałem Ci na prywatnym.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarol ().
Jarol napisał(a):
Atak Matiwa byl o 16;15.hess napisał(a):
Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY
Z CIEBIE BYŁ ZA TO WYRAŹNY PLUS
no z takim samym minusemNa pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy
o acsie odpisałem Ci na prywatnym.
Urlop zostal wlaczony o 22.
Faktycznie mieliscie 6 godzin a nie siedem wybacz moj blad
Proponowalem ci juz zaklad na pw teraz proponuje na forum:
Zaloz sie ze nie zgarniecie z tego nawet 1/4(zwiekszam proporcje) ?
Jesli sie wam uda to ja daje wam moje konto, jesli sie nie uda to ty dajesz mi swoje.
Jarol napisał(a):
Atak Matiwa byl o 16;15.
16:55:59
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Torquemada ().
chaosik napisał(a):
Pogodzę Was, od złomu do urlopu minęło równo 5h, starcie było o godzinie 16:56, urlop odpaliłem o 21:55![]()
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jarol ().
Jarol napisał(a):
Tak czy inaczej 5ciu godzinom blizej do 7 niz do 2
[ciach]
Do hesia:
Mowie caly czas o zlomie ktory lezy na moonie Chaosa wiec nie wykrecaj nie przekrecaj tylko pokaz jaja o ktorych tyle gadacie a ktorych wam wczoraj zabraklo i przyjmij zaklad albo zamilcz i nie siej fermentu. Ja slow na wiatr nie rzucam a co top 1 ACS Draco to wiesz ze moge wkleic tutaj tyle twoich zapewnien ze polecicie i ze wystarczy jedna jedyna okazja ze glowa mala![]()
AtomicMan napisał(a):
Macie jeszcze wolny wakat na pilnowanie 24h / dobe / 7 dni we tygodniu urlopu chaosika![]()
![]()
czy juz wszystkie sekundy doby są obstawione![]()
![]()
bo jak coś to jutro mam czas od 10 do 10.15 moge poklikać odświeżanie galaktyki![]()
![]()
tylko ile płacicie za jeden klik ??![]()
![]()
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hess ().