Przyklejony [G-O] Matiq vs chaosik [Zniw] - 62964,02% - TOP 1 SOLO

• Draco [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kto powinien prowadzić Topkę górników UNI 1? 40
    1.  
      wikerben (29) 73%
    2.  
      ciap (11) 28%
    procentu pogratulowac wypada top 1 solo

jak juz obiecalem wczesniej cytaciki od swietoszka vel wujek
    Dokladnie tak, bo jak cos robic to na 100% nawet w grze a nie tak jak ty - popieprzyc na forum, porobic z siebie kretyna i dostac kilka banow na forum i kilka zlomow w grze, ale co ty o tym mozesz wiedziec w koncu od zawsze byles tylko szczekająca lamką

ciekawe dlaczego wuja 2 konta zostaly zbanowane skoro taki swietoszek?

Wypraszam sobie wszelkie klotnie i chamskie odzywki ale to nie ja wklejam zygowiny na forum itp konczac temat.

istnieja pewne podejrzenia ze wujo dzis osmarkal cala klawiature(nie higienicznie) ale pewnie juz nie odpowie bo zawisl na dobre :grr:
    Livin' la Vida Loca :kocham:
  • hess napisał(a):

@up
    Zabawa ostatnio jest przednia. Moje rachunki za telefon też :)
    jestem hess, nie Hessik. Nie jesteś Tym złym, nie znam Cię nawet. Ale w grze już w moich oczach nie odrobisz pewnych rzeczy i nie ważne że Ci to pewnie spływa... może traktuje pewne zachowania w grze zbyt osobiście i pewnie to nie jest zbyt rozsądne, ale to pewnie kwestia tego że jestem porobiony :)
    Jak zapowiadasz odbudowę to szo :), ale troszku nerwów z tym 6kkk sur jeszcze będziesz miał i chyba zdajesz sobie z tego sprawę mój rywalu :)

Lamo za bardzo się produkujesz nad tą grą :E

Pozdro dla wszystkich z emerytury 8-)
    Draco max top62 off
    Draco Come Back max top132 off
    Gemini max top71 off
    kassiopeia max top71 off
  • No cóż widząc taki % :brawo: grzechem by było sie nie wpisać po pierwsze liczba krążków :ow: (byłych) Chaosa niszczy system :quasi: jak i liczba panków :ow: Matiq . Procent ogromny i chyba długo będzie na liście w top 1. Ogólnie akcja ciekawa biorąc pod uwage, że Chaos jest do przodu z surką lecz do tyłu z czasem w sensie budowa floty będzie troszke trwała + stresik związany z nalotami po jej odbiór . Matiq pokazał klase dopadając posiadacza b.dużej floty i tak jak mówi tutaj liczy sie sam fakt zezłomowania niż zysk gdyż i tak co chwile ma steki. Atakierowi wypadało by życzyć tak jak i obrońcy :gszo: :graty: oby dwóm stronom.

Liczy sie spryt, siła albo szybkie giry :)
    " Gniew Beliara był tak wielki, że przemierzył on całą Ziemię, by znaleźć bestię... "

Best solo - 926,38 %
    Best ACS with Rider666 - 3107,17 %
  • hess napisał(a):

hessowo ma uśmiech po Twoich bańkach z wody :)
    a złom odbierzemy :)
    Czym jest moja woda do 5kkk surki ktore wam odebralismy z tego starcia ?
    Czym jest moja woda do umozliwienia odbudowy jednej z najwiekszych flot sojuszniczych ?
    Czym jest moja woda do 1,4kkk strat Matiqa ??
    A co do zlomu to juz ci powiedzialem na pw, zaloz sie ze nie odzyskacie ani 1/3 tych surowcow ??:>

Dziekuje ekipie broniacej pzta o zgrani i wytrwalosc. Warto bylo :)
    Ps Chaos ty lamo !! :D
    Ps2 I będziemy zawsze lepsi :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarol ().

• :) Czego Ty sie tak cieszysz...Wyszlo na zero..Kto bedzie lepyszy ?i chyba nie Wy tylko ty bedziesz zawsze lepszy? Znalzles juz te gesi ?Ile deu przejarales na podsawce ??? 50-60 baniek ?? :D:D zakup wiecej bo trza tego bedzie dlugo bronic...A chaos Dt-kami sam sobie rady nie da...
    Zlamil dostal zloma.:D a tu jaorla powod do dumy....Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...
  • % kosmiczny, gratuluję Matiq, ale szkoda, że złomu nie zebrałeś, bo miałbyś co przetapiać.
    W historię Draco wpisujesz się z każdym dniem.
    Teraz zostaniesz na długo w Rekordach uDraco.

Jarczyk zaczynam Cię lubić, bo nawet po złomie GąSek - "Jesteście lepsi" !

chaosik BSzO!
  • utyty napisał(a):

:) Czego Ty sie tak cieszysz...Wyszlo na zero..Kto bedzie lepyszy ?i chyba nie Wy tylko ty bedziesz zawsze lepszy? Znalzles juz te gesi ?Ile deu przejarales na podsawce ??? 50-60 baniek ?? :D:D zakup wiecej bo trza tego bedzie dlugo bronic...A chaos Dt-kami sam sobie rady nie da...
    Zlamil dostal zloma.:D a tu jaorla powod do dumy....Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...

... cos tam jednak bylo z Waszych latajek, jakos nagle Bollo stracil status URLOP, Ty sie nawet przeleciales z 309, Matiq wciaz mial swoje KR i PANC, w oddali czail sie Gucio ze swoimi KR i Hessik poganial wszystkich sondami - to czemu nie polecieliscie? ... my jak widac ponizej cierpliwie przez godziny dlugie czekalismy .... i wiesz co? bardzo sie oplacilo, bo oslabic wroga o 1,4kkk to tak jak go trafic na taka ilosc zlomu :) - bezcenne

//Edit by Asiaa
    Nadie espera encontrarse con la Inquisición Española
  • Hess, polemizuje z tym co napisal Utyty ... ze tylko dlatego nie polecieliscie gdyz WY nie mieliscie flot a MY je mieliscie - jak sam zauwazyles powody byly inne - proporcje flot i ilosc recy na moonie gdzie mogloby sie odbyc starcie.

ps. co do oslabienia przeciwnika - to jest fakt, a czy Jarol to planowal? - zlomu Chaosa nie, ale podstawial sie z ta mysla aby zlom zostal u obroncy a nie w GO - to rowniez jest planowanie - planowanie dzialania

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().

• Torquemada napisał(a):

(...) my jak widac ponizej cierpliwie przez godziny dlugie czekalismy .... i wiesz co? cholernie sie oplacilo, bo oslabic wroga o 1,4kkk to tak jak go trafic na taka ilosc zlomu :) - bezcenne

Dostaliscie srogiego klapsa i jedna z Waszych najwiekszych flot zostala unieszkodliwiona na pewien, blizej nieokreslony czas.
    A Ty to jeszcze traktujesz jako sukces. No ja Cie prosze. :D

Jarol napisał(a):

Czym jest moja woda do umozliwienia odbudowy jednej z najwiekszych flot sojuszniczych ?

E... no bez przesady. Ta zdziesiatkowana flota wciaz jest w stanie solo poslac do piachu zdecydowana wiekszosc flot na draco.
    Niby nic, gdyby nie fakt ze wybudowalem ja w 2 miesiace. :P

Jarol napisał(a):

Czym jest moja woda do 1,4kkk strat Matiqa ??

Nie chce byc uszczypliwy, ale wole stracic flote w taki sposob niz na bunkrze. :E

Jarol napisał(a):

Ps2 I będziemy zawsze lepsi :D

Wkrecaj sobie dalej, moze w koncu sam w to uwierzysz. :D
    Whatever.
  • hess napisał(a):

Przecież już raz Ci odpisałem rzeczowo - problemem nie były floty ale recki.
    I jeszcze postawić się będziecie musieli :)

... a ja Ci jeszcze raz powtarzam - polemizowalem ze slowami Utytego (jego zacytowalem w poscie), gdzie on twierdzil:
    ..Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...

To wszystko, licze ze 3 raz nie bede musial tlumaczyc
  • hess napisał(a):

Przecież już raz Ci odpisałem rzeczowo - problemem nie były floty ale recki.
    I jeszcze postawić się będziecie musieli :)

To hessowo ktore ma taka rzewage flotowa i recyklerowa nie umie zgrac 500k recy w przeciagu niemal 7 godzin ??
    Hess sam sobie strzeliles teraz w kolano ;p Odkad pojawilem sie w Prylandii to ciagle mnie zalewales tematem ze z reckami nie mamy szans tyle zrobiliscie i jesli bedzie szansa na top 1 ACS to napewno polecicie.
    Mieliscie szanse i co ? 3 nasze floty bronily chaosa a wy majac tak wielka przewage flotową jak i recyklerowa przez 7 godzin od STarcia pusciliscie jedynie 1 dt ^^
    Utyciak, na obrone poszlo mi grubo ponad 100kk wody, moze dla ciebie to sporo ale jak dla mnie to jak smarknac w husteczke, wkoncu z samego Gucka zarobilem ponad 2,5kkk sury :)
    Tak czy inaczej daliscie ciala, dlatego hesiu skoncz te swoje farmazony bo juz ci wczoraj napisalem :

DUZO GADASZ, MALO ROBISZ.
    3 miesiace biadolenia o top 1 ACS a wyszlo tyle ze zdemontowaliscie nam jedna flote z takim samym minusem jak i obronca :E
    [ciach]

Matiqu tylko ze ja wtedy smacznie spalem, a w momencie przebudzenia machnalem reka i olalem gre. Wy natomiast spinaliscie sie przez 7 godzin , majac 3 razy wiecej flot dowykorzystania i 5 razy wiecej reckow niz my i nie zrobiliscie nic.
    Malo tego, zlomujac moje gsy rowniez mieliscie kupe czasu na planowanie akcji i nawet nie wyszliscie na zero z tegoco licze wiec nie mow mi takich rzeczy.
    Wole klepnac gucka na 20k % i miec z niego 2kkk surki niz klepnac chaosa na 60k% i byc na minusie :)

Ps dla ciebie nie byloby sukcesem gdybyscie zgarneli caly zlomz palmy a my bylibysmy na minusie ?? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Zreszta wy gracie (teraz) dla % a my (ja zawsze) dla zysku. Tyle w temacie.

//Edit by Asiaa

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jarol ().

• Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY :D
    Z CIEBIE BYŁ ZA TO WYRAŹNY PLUS :)
    Odbudowa - no z takim samym minusem :) Na pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy :)
    o acsie odpisałem Ci na prywatnym.
    Bardzo Ci na rękę byłby ten lot, co z tego że byście więcej stracili, jakby Nas chaosik pozbierał :) teraz możesz tylko prowokować - a my cierpliwie poczekamy :), z tego co mówisz następne 100kk wody nie sprawi Ci różnicy :)
    7h hehe :)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez hess ().

• hess napisał(a):

Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY :D
    no z takim samym minusem :) Na pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy :)
    Atak Matiwa byl o 16;15.
    Urlop zostal wlaczony o 22.
    Faktycznie mieliscie 6 godzin a nie siedem wybacz moj blad ^^
    Proponowalem ci juz zaklad na pw teraz proponuje na forum:
    Zaloz sie ze nie zgarniecie z tego nawet 1/4(zwiekszam proporcje) ?
    Jesli sie wam uda to ja daje wam moje konto, jesli sie nie uda to ty dajesz mi swoje.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarol ().

• Jarol napisał(a):

hess napisał(a):

Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY :D
    no z takim samym minusem :) Na pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy :)
    Atak Matiwa byl o 16;15.
    Urlop zostal wlaczony o 22.
    Faktycznie mieliscie 6 godzin a nie siedem wybacz moj blad ^^
    Proponowalem ci juz zaklad na pw teraz proponuje na forum:
    Zaloz sie ze nie zgarniecie z tego nawet 1/4(zwiekszam proporcje) ?
    Jesli sie wam uda to ja daje wam moje konto, jesli sie nie uda to ty dajesz mi swoje.

Po co mi Twoje konto, jak to jest mój finisz na og :)
    Załatwimy parę spraw i będę mógł w końcu odpocząć :)
    to teraz Ci chodzi o wiosłowanie sur czy podstawkę :)
  • chaosik napisał(a):

Pogodzę Was, od złomu do urlopu minęło równo 5h, starcie było o godzinie 16:56, urlop odpaliłem o 21:55 :)

Tak czy inaczej 5ciu godzinom blizej do 7 niz do 2 :E
    [ciach]

Do hesia:
    Mowie caly czas o zlomie ktory lezy na moonie Chaosa wiec nie wykrecaj nie przekrecaj tylko pokaz jaja o ktorych tyle gadacie a ktorych wam wczoraj zabraklo i przyjmij zaklad albo zamilcz i nie siej fermentu. Ja slow na wiatr nie rzucam a co top 1 ACS Draco to wiesz ze moge wkleic tutaj tyle twoich zapewnien ze polecicie i ze wystarczy jedna jedyna okazja ze glowa mala ;)

//Edit by Asiaa

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jarol ().

• ujak zwykle biadul biadula
    jeden szczeka na drugiego

Surka na urlopie a wy rozdzielacie fanty

Jak to sie mówiło :
    kogut myslał o niedzieli a w sobote łeb mu ścieli :E :E :E

@hess

Macie jeszcze wolny wakat na pilnowanie 24h / dobe / 7 dni we tygodniu urlopu chaosika :D :D :D
    czy juz wszystkie sekundy doby są obstawione :E :E :E

bo jak coś to jutro mam czas od 10 do 10.15 moge poklikać odświeżanie galaktyki :E :E :E
    tylko ile płacicie za jeden klik ?? ]:-D ]:-D ]:-D
    Sojusz : =N= , Żniw , ZS

Best Solo Draco : Top4 uDraco 30.780,73 ]:-D ]:-D ]:-D
    Best ACS Draco : Top2 uDraco 88.017,80% Top6 uDraco 54.102,12% :D

Draco : Top 3 Off
    Quantum : off - uleczony przez jasnowłosą :D :D :D

Tal'mac Goauld. Na'noweia si'taia. Di'dak'dida ?
    Tal mal'tiak mal we'ia
    ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D ]:-D
  • Jarol napisał(a):

Tak czy inaczej 5ciu godzinom blizej do 7 niz do 2 :E
    [ciach]

Do hesia:
    Mowie caly czas o zlomie ktory lezy na moonie Chaosa wiec nie wykrecaj nie przekrecaj tylko pokaz jaja o ktorych tyle gadacie a ktorych wam wczoraj zabraklo i przyjmij zaklad albo zamilcz i nie siej fermentu. Ja slow na wiatr nie rzucam a co top 1 ACS Draco to wiesz ze moge wkleic tutaj tyle twoich zapewnien ze polecicie i ze wystarczy jedna jedyna okazja ze glowa mala ;)

Nie wierze Jarczyk... znam parę osób które w zaparcie idą w swoje nie zachowując przy tym obiektywizmu - Masz podobny charakter - przynajmniej tutaj na tych stateczkach,
    Fakt jest taki starcie około 17 - 40 min wiosłowania + powrót floty. Dodaj 2 floty które wracają z fsów a są blisko. Dodaj telefony i kwestie organizacji. Wy się postawiliście na 2 godziny i tyle realnie mieliśmy żeby planować bez obaw o kontry. O żadnych ustawkach z Tobą i Twoim nowym teamem nie ma mowy. Wróciłeś i nie okazałeś ani odrobinę pokory i szacunku dla przeciwnika, a chcesz jakieś układy partnerskie i ustawki omawiać ? Kpisz chyba :)

AtomicMan napisał(a):

Macie jeszcze wolny wakat na pilnowanie 24h / dobe / 7 dni we tygodniu urlopu chaosika :D :D :D
    czy juz wszystkie sekundy doby są obstawione :E :E :E

bo jak coś to jutro mam czas od 10 do 10.15 moge poklikać odświeżanie galaktyki :E :E :E
    tylko ile płacicie za jeden klik ?? ]:-D ]:-D ]:-D

o czym Ty w ogóle mówisz człowieku.

//Edit by Asiaa

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hess ().