sam nie bedzie a Hessika sie nie boimy - powoli zaczynam lubic te gre
Nadie espera encontrarse con la Inquisición Española
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dokladnie tak, bo jak cos robic to na 100% nawet w grze a nie tak jak ty - popieprzyc na forum, porobic z siebie kretyna i dostac kilka banow na forum i kilka zlomow w grze, ale co ty o tym mozesz wiedziec w koncu od zawsze byles tylko szczekająca lamką
Wypraszam sobie wszelkie klotnie i chamskie odzywki ale to nie ja wklejam zygowiny na forum itp konczac temat.
hess napisał(a):
@up
Zabawa ostatnio jest przednia. Moje rachunki za telefon też
jestem hess, nie Hessik. Nie jesteś Tym złym, nie znam Cię nawet. Ale w grze już w moich oczach nie odrobisz pewnych rzeczy i nie ważne że Ci to pewnie spływa... może traktuje pewne zachowania w grze zbyt osobiście i pewnie to nie jest zbyt rozsądne, ale to pewnie kwestia tego że jestem porobiony
Jak zapowiadasz odbudowę to szo :), ale troszku nerwów z tym 6kkk sur jeszcze będziesz miał i chyba zdajesz sobie z tego sprawę mój rywalu
Czym jest moja woda do 5kkk surki ktore wam odebralismy z tego starcia ?hess napisał(a):
hessowo ma uśmiech po Twoich bańkach z wody
a złom odbierzemy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarol ().
utyty napisał(a):
Czego Ty sie tak cieszysz...Wyszlo na zero..Kto bedzie lepyszy ?i chyba nie Wy tylko ty bedziesz zawsze lepszy? Znalzles juz te gesi ?Ile deu przejarales na podsawce ??? 50-60 baniek ?? :D:D zakup wiecej bo trza tego bedzie dlugo bronic...A chaos Dt-kami sam sobie rady nie da...
Zlamil dostal zloma.:D a tu jaorla powod do dumy....Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().
Torquemada napisał(a):
(...) my jak widac ponizej cierpliwie przez godziny dlugie czekalismy .... i wiesz co? cholernie sie oplacilo, bo oslabic wroga o 1,4kkk to tak jak go trafic na taka ilosc zlomu - bezcenne
Jarol napisał(a):
Czym jest moja woda do umozliwienia odbudowy jednej z najwiekszych flot sojuszniczych ?
Jarol napisał(a):
Czym jest moja woda do 1,4kkk strat Matiqa ??
Jarol napisał(a):
Ps2 I będziemy zawsze lepsi
hess napisał(a):
Przecież już raz Ci odpisałem rzeczowo - problemem nie były floty ale recki.
I jeszcze postawić się będziecie musieli
..Szczesciem mieliscie floty pod reka my nie...
hess napisał(a):
Przecież już raz Ci odpisałem rzeczowo - problemem nie były floty ale recki.
I jeszcze postawić się będziecie musieli
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jarol ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez hess ().
Atak Matiwa byl o 16;15.hess napisał(a):
Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY
Z CIEBIE BYŁ ZA TO WYRAŹNY PLUS
no z takim samym minusem Na pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy
o acsie odpisałem Ci na prywatnym.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarol ().
Jarol napisał(a):
Atak Matiwa byl o 16;15.hess napisał(a):
Ale Ty biadolisz o stary jakich 7 godzin ja się pytam?! JAKICH 7 GODZIN JAK TAM LEDWO 2 BYŁY
Z CIEBIE BYŁ ZA TO WYRAŹNY PLUS
no z takim samym minusem Na pewno postawi, zakładając że uda Wam się tego wiecznie bronić identiko flotę bez pomocy
o acsie odpisałem Ci na prywatnym.
Urlop zostal wlaczony o 22.
Faktycznie mieliscie 6 godzin a nie siedem wybacz moj blad
Proponowalem ci juz zaklad na pw teraz proponuje na forum:
Zaloz sie ze nie zgarniecie z tego nawet 1/4(zwiekszam proporcje) ?
Jesli sie wam uda to ja daje wam moje konto, jesli sie nie uda to ty dajesz mi swoje.
Jarol napisał(a):
Atak Matiwa byl o 16;15.
16:55:59
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Torquemada ().
chaosik napisał(a):
Pogodzę Was, od złomu do urlopu minęło równo 5h, starcie było o godzinie 16:56, urlop odpaliłem o 21:55
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Jarol ().
Jarol napisał(a):
Tak czy inaczej 5ciu godzinom blizej do 7 niz do 2
[ciach]
Do hesia:
Mowie caly czas o zlomie ktory lezy na moonie Chaosa wiec nie wykrecaj nie przekrecaj tylko pokaz jaja o ktorych tyle gadacie a ktorych wam wczoraj zabraklo i przyjmij zaklad albo zamilcz i nie siej fermentu. Ja slow na wiatr nie rzucam a co top 1 ACS Draco to wiesz ze moge wkleic tutaj tyle twoich zapewnien ze polecicie i ze wystarczy jedna jedyna okazja ze glowa mala
AtomicMan napisał(a):
Macie jeszcze wolny wakat na pilnowanie 24h / dobe / 7 dni we tygodniu urlopu chaosika
czy juz wszystkie sekundy doby są obstawione
bo jak coś to jutro mam czas od 10 do 10.15 moge poklikać odświeżanie galaktyki
tylko ile płacicie za jeden klik ??
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez hess ().
3 gości