Przyklejony TOP 1 OGAME.PL chaosik, Tomas de Torquemada, Igła, Keisper, Cry vs Jarczyk - 194 277,95%

• Draco [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Bitwa rzeczywiście pokaźnych rozmiarów ale sorry - uni na dopalaczach więc i % po sterydach. Top 1 ACS ogame pl to nigdy nie był i nie będzie - na szczęście :P
    Ponoć backup ma być wiec może teraz starcie ze statami obrońcy - pare % zawsze więcej :P
  • Siwy napisał(a):

Konto zostanie...

Fajny %... nic tylko zbierać ślinę klawiatury po tym widoku...

Dobrze, że będzie backup...
    Co się stało z Palermo? Bo konto zmieniło nazwę...

Pewnie kolejny, nowy właściciel lub włam ;/
    Uni Draco] [/color] off :)

Uni orion on :)
    Uni 66 on :) top354

speedtest.net/my-result/3485047818 Typ Mobilny :)

Orion Best ACS 385% + 371% + 492%=1248% ;) Solo 200% +345 % + 195% +305%+116% +256% + 266%+ 259%+265+280% +395%+522% łącznie =3404% solo jak na ten czas :E
  • szkoda ze najlepszych graczy w taki sposob niszcza,tu JARCZYKA,na un 60 VAN DYKA i na 50un jakiegos tam,dla mnie nadal sa super graczami.dla agresorow wcale to niepowinno byc dumne,bo to jak by kopac zwiazanego.
  • ciap napisał(a):

A jarczyk dalej idzie w zaparte że uni o szybkości 2 jest takie samo jak 1 x;

Głupiaś... Czy jest to najwiekszy % na ogame.pl ? Tak czy nie ? nie widzialem w innych tematach wiekszych % wiec skoncz glupie gadanie.
    To ze sie zalicza do kategorii speed uni to inna sprawa, nie mniej jednak sposrod wszystkich speed uni (nawet ugameli typu electra czy fornax) nasz % jest najwiekszy, wiec zamilcz.
  • Kal-El napisał(a):

Procent może i największy, ale do statystyk liczą się tylko te z x1, [ciach]. Także ten fragment "TOP 1 ogame.pl" to możesz sobie na ścianie w pokoju powiesić, a nie na forum, [ciach] człowieku.

Widze ze jestes kolejnym [ciach] XXI wieku ale z racji ze poznalem takich juz wiele to wyjasnie i tobie -
    % jest najwiekszym % jaki zostal zrobiony na polskim OGame, wiec tytul top 1 ACS OGAME.PL jest jak najbardziej trafny a to czy liczy sie do statystyk to juz inna sprawa - [ciach]. Statystyki bowiem tworza gracze i oni ustalaja zasady rekordów. Natomiast % wyznacza ilosc zlomu na orbicie i dlatego ten wątek nazywa sie tak jak sie nazywa [ciach]

//nie obrażamy
    Diakkon
  • Speed uni mają do siebie tylko to że się szybciej rozwijają.
    Jeżeli szybko przeliczyć starcie pod zwykły debris czyli 30% będzie tego na szybkie liczenie 83.261% więc dalej jest TOP 1 Ogame.pl
    You wanna piece of me, boy??
    PB Solo: 7396,8%
    PB ACS: 38767,67%
  • Wilk syty i owca cała xD
    Ta akcja przejdzie do historii.

Ciekawe co będzie ze złomem ;) Pewnie pół uni recki wysłało, więc albo nagły przyrost surki na uni, albo przywrócenie backupu całego Draco. Tak czy inaczej będzie ciekawie xD

Włamywaczowi ucięcia łapek.
  • Ja tam na backup licze, co z tego że jakiś zysk mamy, jak trza odsyłąc, lcizcy cuda nie widy wielkie dziwy, burdel na kółkach się zrobił, a mówiłem wysłąc tylko recki :E
    Strąconych moonów - 54 :E
    Strąconych GS-ów - 1051 ]:-D
    Łączny % ST: Solo - 268.235,81% ; ACS - 78.004,45%

Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze ideały.

13
  • Jarczyko napisał(a):

Głupiaś... Czy jest to najwiekszy % na ogame.pl ? Tak czy nie ? nie widzialem w innych tematach wiekszych % wiec skoncz glupie gadanie.
    To ze sie zalicza do kategorii speed uni to inna sprawa, nie mniej jednak sposrod wszystkich speed uni (nawet ugameli typu electra czy fornax) nasz % jest najwiekszy, wiec zamilcz.
    Widzę że zaczynasz trolować jak na u8 parę lat temu. Tylko obrażać umiesz.
    To dopisz do tematu Top 1 uni speed. :fsmile:
    Milczeć nie będę ponieważ mam prawo pisać gdzie mi się podoba.

Pietrzass napisał(a):

Speed uni mają do siebie tylko to że się szybciej rozwijają.
    Jeżeli szybko przeliczyć starcie pod zwykły debris czyli 30% będzie tego na szybkie liczenie 83.261% więc dalej jest TOP 1 Ogame.pl
    A jak przeliczysz to że na uni x1 leci się np 1h a tutaj tylko 30 min przez co jest mniejsza szansa że cel ucieknie. :fsmile:
    (Przy tym ST to nie miało znaczenia ale te floty powstały z surowców z ST.)

Sideswiper napisał(a):

a gadają co go nie Zrobili.
    Wisi mi kto co zrobił. Jestem górnik. ;)
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Statystyki bowiem dotyczą x1 z 30%, a nie x3 z 60 (50?) %. Gdybyś napisał "największy % na OGame.pl", wtedy wszyscy by się z tym zgodzili, ale nie z tą błazenadą z nagłówka. Dlatego też zostałeś nazwany tumanem, a swoim postem potwierdzasz tylko, że mam rację.
    To taka analogiczna sytuacja do Twojego twierdzenia, że jesteś uczciwym graczem, królu Draco/ASa (niepotrzebne skreślić :E).
  • ciap napisał(a):

Wisi mi kto co zrobił. Jestem górnik. ;)

To sie zajmij kopalniami a sprawy flotowców zostaw im samym.
    Co do trollowania - twoje argumenty sa tak samo z pupy jak i moje wiec przestan sie spierac bo oboje mamy racje po czesci a zadna ze stron w pelni.
    Co do dopisku "speed", dlaczego ty nie napiszeszw rekordach np : "Rekordy ogame.pl - uni x1 lub bez speed" ? Kazdy z nas moze tak odbijac pilke w nieskonczonosc. Z kolei to ze floty sa zrobione z innych st to co ? Draco ma 2 lata. Ile lat ma u1-20 ? 5,6 ? wiec mieli 3 razy wiecej czasu na uzyskanie surowcow i zrobienie ST. Nawet mimo lotow dwukrotnie dluzszych i predkosci dwukrotnie mniejszej sa i tak o 2 lata przed nami (w ogolnym rozrachunku, gdyby patrzec na twoje wywody panno mądralino).
    Nie podoba sie - omin szerokim lukiem i nie pyskuj.

A do [ciach] powyzej - co innego oznacza TOP 1 jak nie najwiekszy, najlepszy ? Wróc do szkoly bo z [ciach] rozmawiac wiecej nie bede.

//nie obrażamy
    Diakkon

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jarczyko ().

• Panowie uspokójcie się :P
    Ty masz Top łan a dla innych nie ma top łana 8-)
    ST jest kombinowane a na pewno to Kopernik nie żyje..............
    pozdrawiam wszystkich

by Dark Avenger

STOP WAZELINIARZOM NA FORUM

Dexxter napisał:"to jest niepotrzebne choc moze być przydatne"
    Best RW - 266.28%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez emcar ().

• Nie rozmawiaj, bo Ci tylko wstydu narobię na oczach wszystkich. A na tych "wyższych studiach" na które uczęszczasz uczyli co znaczy "oficjalny" i "nieoficjalny" ? Zapisz się gdzieś na logikę, to może po paru latach zrozumiesz o co mi chodzi.

@ do 1 części posta: Jak złapię wolną chwilę to Ci to ładnie rozpiszę, jak dla przedszkolaka, bo ten Twój "ogólny rozrachunek" nawet na oko nie trzyma się kupy.

@ 2: A w ten "ogólny rozrachunek" wliczyłeś te okresy, gdy cele znajdował Ci AS ? :E
  • Jarczyk w moim temacie to pisze :
    Rekordy OGame.pl obejmują prawie wszystkie polskie uniwersa:
    Uni50, Uni60, UniDraco/Uni70. UniKassiopeia/Uni77 - są osobno uwzględniane. (SpeedUni x2)
    UniElectra/Uni71, UniFornax/Uni72 - nie mają swojego miejsca w rekordach. (SpeedUni x5)
    Reszta uni ma po 3 rekordy
    :fgrin:

To uni jest całkiem inne i nie można go porównywać z tymi "normalnymi".
    Szybkość uni wpływa na wiele czynników gry... :fsmile:
    Dyskusje z Tobą nie raz prowadziłam w rekordach ogame.pl. Zawsze miałeś odmienne zdanie od reszty... Nie ma sensu dalej prowadzić tej nudnej rozmowy. Ja nie zmienię zdania i Ty też.

Wyraziłam swoje zdanie. Do czego mam pełne prawo.
    Dziękuje za uwagę.
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Hehe jarczyk w reckach a dalej pyskaty :E
    Odczep się od Ciap :glaszcze:
    Miałeś kończyć z Ogame, no i podobno złom nic Cię nie obchodził... więc idź na piwko.
    Po co sprzeczać się na forum które Cię już nie dotyczy? Niech sobie piszą skoro masz to gdzieś... ale widocznie nie masz.
    Już nie będę pisał epitetów bo i po co.
    Spokojnej nocki życzę

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mr.Riddler ().

• nie po raz pierwszy i ostatni jarczyk pokazuje że jest tylko smarkatym aroganckim "chamem" niestety przez takiego gracza to uni dużo traci,
    grałem na kilku innych U i takiego typa jak nasz top nie widziałem - widocznie co jakiś czas tacy się rodzą, bo na pewno nikt ich nie produkuje
    gdybym spotkał takiego typa na żywo i wiedziałbym że to jest taki typ to klepanie miski murowane - patrzyłbym tylko czy równo puchnie gnojek

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wingtsun ().

• starcie ladne szkoda ze w taki sposob to wyszlo
    szkoda konta i wlasciciela ktory duzo pracy musila w to wlozyc ale i tak bywa
    zycze powodzenia w realu
    ja juz jakis czas odpoczywam
    pozdrawiam wszytkich
  • Dyskusja tutaj: board.ogame.pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board264-dyskusje-i-dyplomacja/board843-did-draco/1241576-co-si-sta-o-z-jarczykiem/

Najbardziej szkoda mi Iglaka i reszty - oni to dopiero mają przerąbane przez konieczność odbudowy flot. Chyba że Art i Arkanis pójdą po rozum do głowy...
    Jaro, musisz im chyba coś odpalić w ramach rekompensaty...
  • Ale jajca 0_0 Odchodzisz z hukiem trzeba przyznać, a backup - słabo z tym u GF. Współczuję włamu, bo nie sądzę, żebyś dał się złapać. Złodziejom - kotła w piekle.
  • Graty wlotu chociaż szkoda że nie zakcji ale w końcu widać ten wielki % po flocie Jarola .
    Generalnie trochę w sumie szkoda bo teraz zaczyna się nowy etap na uni ale cóż zobaczymy co zmiany przyniosą :)
    Przetopu chłopaki życzę na pancuszki albo Bszo jak tak wyjdzie z tym złomem !!
    a Tobie Jarczyk wyjaśnienia sprawy .
  • Jarol nie ma co się denerwować połowa z tych którzy się wpisali nie grała z nami - jedno jest pewne - dobry byłeś w te klocki i nie ma bata - życzę Ci odzyskania konta bo szczerze mówiąc wolał bym abyś odszedł na wieczny urlop a nizli w ten sposób skończył - jak kolwiek by się to nie skończyło zycze Ci wszystkiego najlepszego - pozdrawiam GUCIEK