Przyklejony TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!

• Hydra
  • TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!

Witam wszystkich zniecierpliwionych i tych ktorzy czytaja ten temat przypadkowo. A wiec tak opis akcji hmm podstawka troche nietypowa bo pierwsza flota leciala na nia 11 h :D i wyznaczala czas starcia ( taki a nie inny bo dzis po poludniu zdawalem testy sedziowskie mam nadzieje sie udalo ^^). Floty zebrane z w sumie bliska tylko Nullox mial daleko i palil sporo dexu za lot ale jak widac sie udalo i chyba oplacalo. Przebieg:
    19:30 koncze testy 19:50 jestem w domu 20:05 wychodze z pod prysznica i ogarniam atak na Lacrimose na jej satki ( wczesniej robilem to sporo razy w nocy zeby nie byli w stanie mnie skontrowac) co do aktywnosci lacrimosy to wiedzialem ze sie chowa na 3 na moonie i zerka co paredziesiat min i bylem pewny ze zauwazy i czas startu ataku i reszte tak tez sie stalo Fearless dostal cynk i ku mojemu zdziwieniu zobaczylem 2 misje atakuj :quasi:
    1wsza nalezala do ferlessa i byla troche wieksza niz zakladalem ( w symulacjach nie bralem pod uwage wogole cmow a i o mtkach myslalem ze nie wyleca) dlatego bilans mamy jaki mamy, spidsim oszukal o jakies 15kk ale to jest nie wazne na glowe i tak po 13kk bedzie :P
    Dalszy ciag wydarzen hmm z tego co pamietam i z tego co wizialem Lacrimosa sie spozniala z atakiem o jakies 1 min mialem nadzieje ze poleci do konca i moze jakims cudem tez sie nadzieje ale w miare szybko cofnela atak, pozniej robienie zamieszania w soju ( na wszelki wypadek, znoszenie jakichs tam docinek ale b duzo wiadomosci ktore troche blokowaly mi szybka droge myslenia co do starcia i ewentualnych komplikacji) oraz udawanie glupa w rozmowie z Fearlessem ktory zapewnil mnie ze wleci co mnie troche uspokoilo.
    Jedynynym niekorzystnym dla nas scenariuszem bylo wbicie Fearlessa miedzy nasze podstawki ( jakies 2 sec) bo paru ludzi nie bylo przed kompem w chwili starcia xD dlatego polecialem bronic 1 fali podstawki swoja cala flota z wyjatkiem reckow i dtkow.
    Dalej sprawa sie wyjasnila nomedaj opoznil Fearlessowi wlot i buum wojna do przodu zyska jakis jest i % chyba przez dluzsza chwile nie do przebicia ^^ zlom calutki nasz ]:-D niechce mi sie wklejac dzis troche powioslowalem a reszte chlopaki zebrali 10 sec po starciu moze jutro editne. Sorki za pisownie ale ledwo zyje po dzisiaj jak cos pisac uwagi bede edytowac ^^
    DEDKI:
    Nullox: dedki dla sojuszu oraz wszystkich znajomych, fearless: sorry buddy, ale to jest wojna (zgodnie z naszą umową)

Krismirr: dedtykuje to starcie MOTABIE to dzieki niemu gram jeszcze w ogame.
    oraz NIMIS-owi Nullox-owi (chłopaki jestescie the best)oraz całemy sojuszowi widmo

Songoku: Dedki przede wszystkim dla całego sojuszu Widmo świetnie mi się z wami gra :D

dla zawsze milej Psotki która chyba zapomniała o biednym Songoku :((

dla Barda i Asterixa z uni Fornax

dla wszystkich znajomych ,tych co mnie lubią
    i dla tych co mnie chca zezłomowac :P

Trevo: Graty dla Nimisa za zrealizowanie ładnej akcji oraz wszystkim uczestnikom, pozdrowienia dla Nakaty, Ciap : *, Lorda Lukisa, Dexdeusa i reszty znajomych, dla całego sojuszu WIDMO i sojuszu COMA - pamiętam o was chłopaki ; )

I odemnie: Dedki dla Lacrimosy i sorki za farmingi musial ktos byc ta osoba, a Fearless strasznie cie bronil zawsze wiec wiedzialem ze poleci, dla calego sojuszu Widmo za zamieszanie jake zrobilem dla calego buddy Voltrax'a bo sie upominal oraz wszystkich ktorzy maja ochote sie jeszcze w ta re bawic tak jak my :D
    OBRONCY SZO bo to swietny gracz ale podziekowal mi za uwolnienie od nalogu co nie zmienia fakty ze w mrozne wieczory jesienne bedzie tesknic i wroci predzej czy pozniej :P

Meritum:
    22.056.306 lat świetlnych starły się następujące floty:

____Agresor FeaRlesS [Lzb]
    ____Flota:
    ____* Mały transporter 12.831
    ____* Lekki myśliwiec 45.023
    ____* Ciężki myśliwiec 1.123
    ____* Krążownik 6.344
    ____* Okręt wojenny 1.507
    ____* Pancernik 1.962
    ____ * Razem: 68.790

____Agresor Nomedaj [Lzb]
    ____Flota:
    ____* Sonda szpiegowska 1

____Obrońca nimis [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Mały transporter 1.540
    ____* Lekki myśliwiec 19.411
    ____* Krążownik 2.544
    ____* Okręt wojenny 305
    ____* Recykler 1
    ____* Sonda szpiegowska 5.057
    ____* Bombowiec 146
    ____* Pancernik 358
    ____* Niszczyciel 681
    ____ * Razem: 30.043

____Obrońca Krismirr [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Krążownik 1.235
    ____* Okręt wojenny 27
    ____* Sonda szpiegowska 807
    ____* Bombowiec 107
    ____* Pancernik 1.017
    ____* Niszczyciel 90
    ____* Gwiazda Śmierci 6
    ____ * Razem: 3.289

____Obrońca Trevo [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Krążownik 2.091
    ____* Okręt wojenny 402
    ____* Bombowiec 50
    ____* Pancernik 300
    ____* Niszczyciel 173
    ____ * Razem: 3.016

____Obrońca nullox [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Krążownik 5.676
    ____* Okręt wojenny 808
    ____* Pancernik 3.506
    ____* Niszczyciel 96
    ____ * Razem: 10.086

____Obrońca songoku [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Lekki myśliwiec 11.052
    ____* Krążownik 2.038
    ____* Okręt wojenny 628
    ____* Bombowiec 183
    ____* Pancernik 674
    ____* Niszczyciel 388
    ____ * Razem: 14.963

...po 5 rundach:

____Agresor FeaRlesS [Lzb]
    ____Zniszczony!

____Agresor Nomedaj [Lzb]
    ____Zniszczony!

____Obrońca nimis [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Mały transporter 432 -1.108 (M: 2.216.000 K: 2.216.000)
    ____* Lekki myśliwiec 5.621 -13.790 (M: 41.370.000 K: 13.790.000)
    ____* Krążownik 2.083 -461 (M: 9.220.000 K: 3.227.000 D: 922.000)
    ____* Okręt wojenny 302 -3 (M: 135.000 K: 45.000)
    ____* Sonda szpiegowska 562 -4.495 (K: 4.495.000)
    ____* Bombowiec 146
    ____* Pancernik 358
    ____* Niszczyciel 681
    ____ * Razem: 10.185 -19.858 (M: 52.951.000 K: 23.779.000 D: 924.000)

____Obrońca Krismirr [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Krążownik 1.007 -228 (M: 4.560.000 K: 1.596.000 D: 456.000)
    ____* Okręt wojenny 27
    ____* Sonda szpiegowska 80 -727 (K: 727.000)
    ____* Bombowiec 107
    ____* Pancernik 1.015 -2 (M: 60.000 K: 80.000 D: 30.000)
    ____* Niszczyciel 90
    ____* Gwiazda Śmierci 6
    ____ * Razem: 2.332 -957 (M: 4.620.000 K: 2.403.000 D: 486.000)

____Obrońca Trevo [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Krążownik 1.596 -495 (M: 9.900.000 K: 3.465.000 D: 990.000)
    ____* Okręt wojenny 397 -5 (M: 225.000 K: 75.000)
    ____* Bombowiec 50
    ____* Pancernik 300
    ____* Niszczyciel 173
    ____ * Razem: 2.516 -500 (M: 10.125.000 K: 3.540.000 D: 990.000)

____Obrońca nullox [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Krążownik 4.669 -1.007 (M: 20.140.000 K: 7.049.000 D: 2.014.000)
    ____* Okręt wojenny 796 -12 (M: 540.000 K: 180.000)
    ____* Pancernik 3.495 -11 (M: 330.000 K: 440.000 D: 165.000)
    ____* Niszczyciel 96
    ____ * Razem: 9.056 -1.030 (M: 21.010.000 K: 7.669.000 D: 2.179.000)

____Obrońca songoku [Widmo]
    ____Flota:
    ____* Lekki myśliwiec 3.194 -7.858 (M: 23.574.000 K: 7.858.000)
    ____* Krążownik 1.699 -339 (M: 6.780.000 K: 2.373.000 D: 678.000)
    ____* Okręt wojenny 621 -7 (M: 315.000 K: 105.000)
    ____* Bombowiec 183
    ____* Pancernik 673 -1 (M: 30.000 K: 40.000 D: 15.000)
    ____* Niszczyciel 388
    ____ * Razem: 6.758 -8.205 (M: 30.699.000 K: 10.376.000 D: 693.000)

Obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 641.695.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 167.172.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 162.128.700 metalu i 80.531.400 kryształu.
    Potrzebnych 12.134 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 2426,6%
    Z czego 1925,09% z floty agresora, a 501,51% z floty obrońcy.
    Bilans agresora (M: -421.024.000, K: -220.671.000, D: -42.118.000, P: -683.813).
    Bilans obrońcy (M: 42.723.700, K: 32.764.400, D: -5.272.000, P: 70.216).
    *Przy założeniu że obrońca zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.2.5 - Adam85

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Nimis ().

• Gratki :P

I stało się to czego się obawiałem:D, FeaR! lamo:D czemu mnie nie posłuchałeś:(. Dopiąłeś w końcu swego, możesz odejść... Tyle razy Cię przekonywałem, i nie tylko ja, dziś już dam... Chyba dam Ci spokój:P. Dzięki lamko za grę, kogo będę w nocy budzić teraz:P?

Nimis napisał(a):

OBRONCY SZO bo to swietny gracz ale podziekowal mi za uwolnienie od nalogu co nie zmienia fakty ze w mrozne wieczory jesienne bedzie tesknic i wroci predzej czy pozniej :P
    Oby oby:P jak coś to Fear wiesz do kogo pisać^^.

Dla ekipy zastawiającej sidła wielkie gratulacje, akcja zaplanowana finezyjnie, bardzo ładnie;).

Pozwolę sobie nawiązać do jednego z komentarzy jeszcze:)

Sariel napisał(a):

Buhahaha ;]
    A jednak jesteś noobem a nie kozaczkiem :D
    Atakować po 3 to każdy głupi potrafi, a na takich starciach
    wychodzi kto jest prawdziwym FAJTEREM :E

Gratuluje całemu WIDMO ustrzelenia pięknej floty.
    Pięknie to rozegraliście panowie.

pozdrawiam z zaświatów
    Sarielek

Dwa pytania mam do Ciebie Sarielku:).
    Pierwsze kim Ty jesteś skoro noob Cię farmił ;D?
    A drugie, jaki Ty awans zrobiłeś grając a jaki Fear:)?

Kto obserwował staty wie, że dziś spakowany miał dużo chęci i wiele poświęcił grze...

Ps. Rozbitku masz się odbudować:P. Daj U, jedź na wakacje i czekam na Ciebie ponownie jesienią:P.

:evil:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Heksogen ().

• na początek chce podziękować całej ekipie która była zamieszana w cala ta akcje dzięki wielkie za możliwość uczestniczenia w tym ST XD
    Udało nam sie zezłomować top 1 flot na uni a to nie takie proste 8-)
    Nimis masz talent do takich akcji :brawo: potwierdziłeś to w tym ST my tylko dołożyliśmy swoja czesc :E
    zysku trochę mamy do podziało nie jest tego wiele ale najwazniejsze ze mamy :top1: ACS który zapewne dlugo nie będzie pobity i oczywiscie mega % do wojny ktorej raczej juz nie przegramy :]

Dla Fearlessa :gszo: jeżeli będzie jeśli nie to powodzenia w realu

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez gogeta217 ().

• dobrze sie spisalismy wojenka na + XD ;) top :top1: asc i jeszcze troche do podziału :D :D
    dzieki nimis za akcje jeszcze raz a koledze zycze :gszo: :gszo: napewno bedzie

Dedykacja dla MOTABY

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez krismirr ().

• ehe kaboooooom ;p , nimis przestraszyłeś mnie z tym fear'em , miliard myśli przechodziło mi przez głowe...co zrobić żeby uchronić twoją flotkę , a tu niespodzianka :)...zgranie i obcykane wszystko jak w zegareczku :) gratulowałem na sojuszowym ale i tu spamik umieszcze :) ]:-D
    :fa: !!!Well Done!!! :fa:
  • Bardzo ladna akcja,% powala.Graty
    Fearlesowi SzO ,choc dziwi mnie zachowanie agresora po akcji (odejscie z sojuszu) czy to koniec?

p.s
    nimis a po co te lipne wiadomosci,to cale zamieszanie w sojuszu...czyzby brak zaufania do sojusznikow :> ;P

108xST Best % solo 5499,99%
    Sojusze:Legion,SET,Easy,ZWB - Lame Team Company :ocb: U:9,11,58,Barym,Jupiter,Hydra,Pegasus,emerytura.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez gulf ().

• Tak jak napisalem na ogolnym napisze i tu, nie bylo mnie w og pare miesiecy duzo ludzi doszlo, duzo odeszlo nie znam wszystkich a oddac konto czy nawet je sprzedac komus kto moze uzyc go jako informatora nie jest tak trudno. Przezorny zawsze ubezpieczony razem z reszta ktora leciala podjelismy taka decyzje i nie chodzi tu o brak zaufania ( bo mysle ze jestesmy najbardziej zgranym sojuszem na uni ) ale o zwykla ostroznosc :D oczywiscie nie obylo sie bez mojej wtopy w nocy ehh zainteresowani wiedza ocb :P
  • TOP 1 ACS- robi spoooore wrażenie!!! :graty:

Gratuluję zgrania w sojuszu,a Tobie Nimis zdolności organizacyjnych i nie ma co ukrywać - masz talent do zastawiania pułapek :brawo:

Procent piękny, zysk jest i najważniejsze,że takie ST powstało :brawo:

Co do agresora,to tylko potwierdzenie przysłowia, że nosił wilk razy kilka , a ponieśli i wilka :> Jednak :gszo: jak najbardziej mu się należy ,bo to dość spoko gość i na poziomie popisać z nim można :super:

WIDMO = :top1:
  • Buhahaha ;]

pozdrawiam z zaświatów
    Sarielek
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"

• Cóż mogę powiedzieć. Na wstępie przepraszam sojusz za zlamienie, za to że dałem złapać się w sidła Nimisa. Gracz upierdliwy ale ze skillem. Przez cały lot myślałem czy wycofać atak, czy lecieć do końca. Top 1 flot i pewność siebie dała kolejną nauczkę. Widocznie tak miało być.
    Z kontem nie wiem co zrobię, mam na przemyślenie jeszcze ponad 6 dni. Aczkolwiek to nie tak że poddaję się po złomie, już od pewnego czasu marudziłem że chcę z tym skończyć, a teraz jest ku temu okazja:P

Pozdrawiam wszystkich znajomych:
    Lacrimosa, Asphalt, Nomedaj, Kuros, Mys, Hammer of Hate, too_easy, Henodan, Densflor, Deamon, tych których nie wymieniłem i dziękuję większości z Was za wspólne loty.
    Nullox dopiełeś swego, w ten czy inny sposób wyprzedziłeś mnie po całości.

Agresorom gratuluję starannie zaplanowanego planu i wcielenia go w życie. NImisowi wykorzystania mojej przysłowiowej pięty Achillesowej . Jest co przetapiać.

Sariel napisał(a):

Buhahaha ;]

pozdrawiam z zaświatów
    Sarielek
    Sariel dzieciaczku, Twojego moona traktowałem jak stację CPN i to pewnie tak Cię boli, ciężko było zabierać surkę na FS-y. Może też to, że konto oddałeś na zmarnowanie :glaszcze: .
    Co do napinaczy tego pokroju, którzy chcą się pastwić nade mną, wejdźcie w dział ST lub statystyki uni Hydra i pomyślcie czy kiedyś się wam to uda...
  • Nimis, jesteś boski :) Przeprowadziłeś i wymyśliłeś piękną akcję.
    Największa flota na uni padła.
    Brawo chłopaki, widmo górą :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Trevo ().

• Nimis napisał(a):

bo mysle ze jestesmy najbardziej zgranym sojuszem na uni

sry za spam ale muszę Cię wyprowadzić z błędu żebyś nie rozprzestrzeniał się z tą herezją jak epidemia po uni :E ...więc, najbardziej zgrany sojusz na uni to oczywiście EASY!

108xST Best % solo 5499,99%
    Sojusze:Legion,SET,Easy,ZWB - Lame Team Company :ocb: U:9,11,58,Barym,Jupiter,Hydra,Pegasus,emerytura.
  • Od początku było wiadomo, że ta akcja to pułapka. Nimis leciał na moją planetkę, na której nie było nic, nie licząc żałosnych ilości surki...
    był pomysł z mojej strony aby kontrować ale niestety mama mi to skutecznie uniemożliwiła, spóźniłam się o minutę o czym agresor napisał... i w tym momencie popełniłam błąd, napisałam do Fearlessa... jak mogłam być tak głupia?!
    Gratulację dla grupy Widmo... prosta akcja ale jak widać skuteczna...
    ... ale przede wszystkim wpisuję się tu po to aby podziękować Fearlessowi, który od pewnego czasu był najbliższą mi osobą na tym uni. Jak Nimis zdążył zauważyć, zawsze mi pomagał, bronił o ile zaszła taka potrzeba itd... świetnie się z Tobą brzydalu grało... i pomyśleć, że zaczęło się od tego, że podwędziłeś mi złom! Tego Ci nigdy nie zapomnę! :P
  • hoho procent naprawde godny podziwu! wielkie gratulacje za sprawna akcje! ciesze sie ze widze nicki dawnych sojusznikow po stronie zwycieskiej ;) atakujacym zyczenia szo to chyba jednak troche za malo... no ale tak to juz niestety bywa.

pozdrawiam
  • F3arlesS napisał(a):

Co do napinaczy tego pokroju, którzy chcą się pastwić nade mną, wejdźcie w dział ST lub statystyki uni Hydra i pomyślcie czy kiedyś się wam to uda...

WoW jesteś super Fear :quasi: Dla mnie byłeś tylko no lifem,dużo farmiłeś :E Twoje ST ? 95% z tych st to na stojące floty, więc o czym piszesz?? Tutaj dałeś popis swojego wielkiego skilla 0_o Żeś się nabrał jak lama , a oni to wykorzystali. Mnie tak samo miałeś spakować - "fajna flotka na przemiał" - Twoje słowa . Nigdy nie stała bez opieki to ST nie zrobiłeś :glaszcze:
    Co do widmo , gratki wygrania :wojna:
  • Żeby Uni nie zapomniało o mnie, to zacznę od marudzenia :E

@ Wujas - do końca wojny jeszcze jest czas, na tą chwilę osiągnęli półmetek. Może jeszcze się ciekawie zrobi (oby =) )

@ Nimis - SpeedSim nie oszukał, rozwaliłeś mi tatuaże że tak doświadczony gracz z takimi pomysłami na grę nie wie jak się odczytuje wyniki w SS :E Najzwyczajniej zamiast popatrzeć w wyniki najgorsze i najlepsze jakie są możliwe w bitwie, po naciśnięciu "Pokaż wyniki", Ty zasugerowałeś się średnią jaką podaje SS w głównym okienku, stąd ta różnica 15kk =)

@ Ekipa prowokacyjno-broniąca, no Panowie, wielkie gratulacje za udział flot w tym starciu, Nimis, dla Ciebie szczere gratulacje za wykminienie i realizację akcji (bo z postów wynika że to Twój pomysł był). Świetny pomysł, dobra realizacja i piękny wynik tego wszystkiego w postaci RW na Top 1 ACS :bdb:

@Fear - Śmieszą mnie teksty po złomie: "i tak miałem odejść", 90% ludzi tak pisze po złomie... co Ty małe dziecko jesteś? Jak się chce odejść to się odchodzi, oddaje konto znajomemu lub do sojuszu i tyle, wszystko załatwia się w 1 dzień i odchodzi się PRZED złomem, jako niepokonany. Jest dobry kawałek Perfectu, "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść".... A takie gadanie że chciałem ale nie odszedłem to jakieś ględzenie starej panny. W życiu trza być konkretnym.
    Więc jak podejmiesz odbudowę to życzę powodzenia, a jak nie, to powodzenie w realu niech Ci się przyda.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dooding ().

• A ja sobie nabije posta i potrolluje;D

Wujas przyjacielu:) zauważ to że czas poświęcony na grę odbija się na liczbie sukcesów w niej ;). Oczywiście możesz sobie klepać eko i poświęcać mało czasu ale nie o takiej sytuacji mówimy teraz;). Co do ST:) Ty nawet nie masz połowy tego co Fear na stojących :), nołlajf? Nie umrzesz za kogoś więc nie wypominaj na co poświęca swoje życie...

Dooding:) Ciebie śmieszą teksy że miał odejść co jest prawdą bo walczyłem o to żeby grał dalej wiele razy. A wiesz co mnie śmieszyło:D? Twój płacz o przenoszenie w DiD a potem wielkie gratulacje dla Letarga za ST z czego? Przeniesionego moona;D Jak sam napisałeś w życiu trzeba być konkretnym haha.

Dziękuje za uwagę i życzę miłego dnia:)

• Wujas napisał(a):

F3arlesS napisał(a):

WoW jesteś super Fear :quasi: Dla mnie byłeś tylko no lifem,dużo farmiłeś :E Twoje ST ? 95% z tych st to na stojące floty, więc o czym piszesz?? Tutaj dałeś popis swojego wielkiego skilla 0_o Żeś się nabrał jak lama , a oni to wykorzystali. Mnie tak samo miałeś spakować - "fajna flotka na przemiał" - Twoje słowa . Nigdy nie stała bez opieki to ST nie zrobiłeś :glaszcze:
    Co do widmo , gratki wygrania :wojna:

Juz sie zaczyna a czy flota Wujasa nigdy sama nie stoi hmm moze to smieci ale zostawic 1,6k mt bez opieki i co gorsza znow zaczynac napinanie w takim ladym ST nie ladnie Wujas nie ladnie ^^
    78.929.133 lat świetlnych starły się następujące floty:

____Agresor nimis
    ____Flota:
    ____* Krążownik 443

____Obrońca Wujas
    ____Flota:
    ____* Mały transporter 1.600

...po 6 rundach:

____Agresor nimis
    ____Flota:
    ____* Krążownik 443

____Obrońca Wujas
    ____Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 2.900 metalu, 56.040 kryształu, 61.001 deuteru.

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 6.400.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 960.000 metalu i 960.000 kryształu.
    Potrzebnych 96 recyklerów aby zebrać pole zniszczeń w całości.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 19,2%
    Z czego 0% z floty agresora, a 19,2% z floty obrońcy.
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 962.900, K: 1.016.040, D: 61.001, P: 2.040).
    Bilans obrońcy (M: -3.202.900, K: -3.256.040, D: -61.001, P: -6.520).
    *Przy założeniu że agresor zebrał cały złom.
    Created by cuteConverter v 0.2.5 - Adam85

I jeszcze pokaz kultury :D
    Od: Wujas [1:77:8]
    Do: nimis
    Temat: Nie dotyczy
    Data: 21.06.2011 14:58:45

* usuń
    * odpowiedz
    * zgłoś

dojadę cie szczurze - zapamiętaj to
  • No to rzeczywiście potrollowałeś Asphalt, bo nic konkretnego i zgodnego z prawdą nie napisałeś... A widać że masz w takim razie problem z rozumieniem tekstu czytanego :E

Co do odchodzenia, po co zaświadczasz że Fear chciał odejść??? Gdzie ktoś neguje że nie chciał??? Przecież ja nie neguję tego że chciał odejść, tylko napisałem że śmieszą mnie takie teksty po złomie. Jak się coś chce zrobić, to się to robi, bo inaczej to się człowiek ośmiesza, równie dobrze mógł napisać że jakby chciał to miałby 100 milionów dolarów na koncie. Chcieć zrobić, a zrobić, to dwie całkiem różne rzeczy. Jak ja chciałem odejść to na U62, U64, U65 i Draco, konta w 1 dzień oddałem i odszedłem, a nie ględziłem że bym chciał odejść.

Co do przenoszenia moona, nadal jestem negatywnie nastawiony do tej funkcji, a gratulowałem ST bo było fajne, a nie przeniesienia moona, to jest ewidentna różnica i dziwne że dla Ciebie niedostrzegalna :quasi:

Rozumiem że Fear to był Twój sojusznik i kumpel, ale z tego powodu nie wypada wypisywać głupot za wszelką cenę byle tylko o nim dobrze napisać...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dooding ().

• Doodingu oczywiście ja mogę mieć problemy z czytaniem z zrozumieniem lecz wydaje mi się że Ty także jest posiadasz:). Jeżeli ktoś nie ma chęci do gry i twardo jest namawiany przez inne osoby do gry, robi to dalej następnie dostaje złoma to nie uważasz że takie wydarzenie jest szczytem demotywacji do gry? Tym bardziej że aktywna gra wymaga poświęcenia czasu i często jest przyczyną zmęczenia itd. I tutaj mogę nawiązać do Twojego zacnego tematu w DiD, jak chcesz coś zrobić to robisz to jak sam mówisz:). Widzisz tam także chciałeś odejść a pod wpływem pewnych osób zostałeś, w Twoim przypadku złom z przeniesionego moona dałby Ci jak sądzę motywacje do zakończenia gry. Widzisz sam chciałeś skończyć ale jednak coś zmieniło decyzje;) tak samo było w przypadku mojego sojusznika;).

Co do przenoszenia o którym wspomniałeś :) zacytuje dwie Twoje wypowiedzi ;).

Dooding napisał(a):

Co do przenoszenia moona, nadal jestem negatywnie nastawiony do tej funkcji, a gratulowałem ST bo było fajne, a nie przeniesienia moona, to jest ewidentna różnica i dziwne że dla Ciebie niedostrzegalna :quasi:

oraz

Dooding napisał(a):

Po złomie sojusznika za pomocą funkcji przenoszenia planety z moonem i flotą, uzmysłowiłem sobie że w w tej grze nie ma już praktycznie nic z gry dla zabawy i rozrywki. Zabawę i rozrywkę GF zastąpiło możliwością nabijania sobie RW, za pomocą nowej funkcji, nawet jak się jest ostatnią ofermą w tej grze, już nie są potrzebne umiejętności, już się nie liczy finezja i dobra zabawa przy powstawaniu RW, teraz ktos kto ma kasę, może zostać królem złomiarzy, wystarczy płacić tylko za przenosiny i złomować.

Nie uważasz że trochę się sprzeczają? Druga wypowiedź traktuje o takich RW, ST a w pierwszej jednak twierdzisz że było fajne. Co jeszcze mogę dodać skoro przyczyną ST, RW jest przeniesienie nie uważasz że to jest głównym czynnikiem powstania starcia a co za tym idzie nie ma wyraźniej granicy na poziomie przeniesienia i starcia? Jeśli chcesz coś dodać, zapraszam Cię na PW.

• Heksogen napisał(a):

Wujas przyjacielu:) zauważ to że czas poświęcony na grę odbija się na liczbie sukcesów w niej ;). Oczywiście możesz sobie klepać eko i poświęcać mało czasu ale nie o takiej sytuacji mówimy teraz;). Co do ST:) Ty nawet nie masz połowy tego co Fear na stojących :)

I co mam komuś parcia na cyferki zazdrościć jak byłemu top1 flot ? czy jakiemuś nimisowi??ST nie mam , a muszę mieć ? Grę traktuję jak rozrywkę w dobrym towarzystwie czyt. Easy i nie gram dla topu tylko dla nich :* Moja gra opiera się na puszczaniu ekspów :quasi:
    Myślisz ,że ktoś zyskuje coś w moich oczach robiąc ST na stojącej flocie? :ocb: Oczywiście możesz się lansować na forum ,że poleciałeś i zrobiłeś kozak % . Tylko co Ci to daje?

Nimis napisał(a):

Juz sie zaczyna a czy flota Wujasa nigdy sama nie stoi hmm moze to smieci ale zostawic 1,6k mt bez opieki i co gorsza znow zaczynac napinanie w takim ladym ST nie ladnie Wujas nie ladnie ^^

Cwaniak się znalazł . Złomnij mi flotę nie trampki ;]
    Jak to mówią " przyjdzie kryska na matyska" ]:-D