Mati

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik napisał(a):

/me czochra Mati tu tez :fkiss:

Lubisz zime ?

Co w zimie lubisz najbardziej a czego nie lubisz ?

Jaki masz sposob na siarczyste mrozy ?

Pozdro od balwanka co tanczy od samego ranka :fgrin:

/me daje się wyczochrać :*

Nie lubiem :<

Najbardziej nie lubię zimna i tego, że jest ślisko... A co lubię... Jak siedzę w domku, w ciepełku i patrzę jak na zewnątrz jest zimno!

Nie wychodzić na pole :D

Pozdro od eskimosa co mu sopel wisi u nosa :P
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • DreamWalker napisał(a):

Hm południe Polski ?
    Chyba tam mówi się: idę na pole.
    U nas mówi się że się idzie na dwór, nie wiem skąd te ,,pole"

A wgl to cześć ;)

Oczywiście południe \m/
    U nas mówi się poprawnie: "idę na pole" - czyli na zewnątrz. Można także iść "do pola"- czyli do roboty na roli. U nas dworów nikt nie budował, bo i po co?

Cześć, cześć ;>
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Osobiście raz czytałem tą ksiażkę oraz przesłuchałem ją na audiobooku podczas podróżny naszymi najukochańszymi autobusami. ^^

Z Ciebie żaden leń w porównaniu do mnie :quasi:

Oczywiśćie zawszę i wszędzie, szkoda tylko żeś facet x_x

Sprawdź last.fm :P

"I buried my dreams out of my fear to fail.; But this fear created a hope that woke me up.... THE AWAKENING......"
    Caliban -" The Awakening "
  • ^TakiTen^ napisał(a):

Osobiście raz czytałem tą ksiażkę oraz przesłuchałem ją na audiobooku podczas podróżny naszymi najukochańszymi autobusami. ^^

Z Ciebie żaden leń w porównaniu do mnie :quasi:

Oczywiśćie zawszę i wszędzie, szkoda tylko żeś facet x_x

Sprawdź last.fm :P

No ja raz, z przymusu, jakoś dwa miesiące przed maturą :P Ale bardzo mi się podobała :P A w podróży naszymi ukochanymi autobusami preferuję jednak muzykę - jeżdżę po około 2,5h. A filmów nie oglądam, bo jak zacznę czytać/oglądać coś w podróży, zaraz mi się w głowie kręci.

Tak? Mam obecnie 4 zajęcia w tygodniu, na które nie zawsze mogę trafić :P

No ja nie żałuję, że jestem facet :P Fajnie jest :P

Sprawdzam i mam nadzieję, że dobrej muzyki słuchasz :P
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Ja teraz mam lenia a raczej przymus leniuchowania, bo nie mogę nic robić. Cały czas słyszę uważaj na OBOJCZYK! 0_o

Ja tym bardziej xD. Chociaż nie muszę się malować :quasi:

Słuchamy trochę innej ale jest dobrze :P

"I buried my dreams out of my fear to fail.; But this fear created a hope that woke me up.... THE AWAKENING......"

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^TakiTen^ ().

• No ja chciałbym, a nie mogę. Dlatego chyba zacznę roboty szukać.

W sumie malować pół biedy... Ale czesanie, golenie nóg, bobrów i innych cudów, szpilki, inne cuda... Ciężko!

Dosłownie dobrze ;) Cieszy wspólny miłość do Comy, Myslovitz i Coldplay ;)
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • ^TakiTen^ napisał(a):

Studenci na prawdę mnie dobijają :quasi:

I martwienie się o cellulit i roztropny >_> Boberki są ładne i słodkie ;]

Miłość to może nie, ale kiedyś lubiłem posłuchać ;).

Fajnie jest :D Nie narzekaj :D

No... Jak to mówił Cezary Pazura: "Gdyby nie telewizja to do dziś wierzyłbym, że cellulit to był grecki filozof" :D Chrońmy boberki, bo się robi nam z tego gatunek zagrożony!

Nie no, załamujesz mnie na koniec jeszcze :<
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Mati napisał(a):

Fajnie jest :D Nie narzekaj :D

No... Jak to mówił Cezary Pazura: "Gdyby nie telewizja to do dziś wierzyłbym, że cellulit to był grecki filozof" :D Chrońmy boberki, bo się robi nam z tego gatunek zagrożony!

Nie no, załamujesz mnie na koniec jeszcze :<

I tak jesteś dziwni :quasi:

No tak Pazura ma dość specyficzne poczucie humoru. Po warunkiem że zadbane ;)

Hihi, ja teraz mam psyche na jeden zespół :P

• Wiem :D I fajnie jest :D

Pazura ma bardzo pasujące mi poczucie humoru. Podobnie jak Piotr Bałtroczyk, lub też taki bardzo statyczny styl Andrusa. No i KMN z Robertem Górskim na czele. Człowiek, który rozśmieszy chyba każdego.

Patrząc na lasta, podejrzewam, że Bad Religion ;) Mój last jest trochę skłamany, bo nie chce mi scrobblować z iPoda, gdzie słucham większości muzyki :<
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Niech Ci będzie :quasi:

Pazura dlaczego by nie, ale i tak nikt nie dorówna Jim Carreyemu i Rowanowi Atkinsonowi. Co do polskich kabaretów, ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Kabaret Smile :)

Oj tak w ciagu 4 dni mam ponad 1k odsłuchań skąd tyle? Nie wiem XD. Ja teraz siedzę w domu to słucham muzyki 15h dziennie, jak będę posiadał tel z Androidem to na pewno będzie to inaczej wyglądało :)

• Mi zawsze jest (czy jakoś tak :P).

Hmm... Jim jakoś mi nie podchodzi. Rowan w sumie tak, ale jakimś super fanem nie jestem. Zagraniczni komicy mnie jakoś chyba tak nie poruszają. Osobiście np. bardzo lubię brytyjskie komedie, szczególnie Allo Allo. Gorden Kaye grał tam fantastycznie :)

No ja w sumie dużo z yt, dużo z iPoda. Jak puszczę iTunesa to już leci i leci, więc też nie do końca to rzetelne jest ;) Aczkolwiek dziwi mnie w ścisłej czołówce obecność Coldplay i Czesława :)
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Spać mi się chce :-|

Osobiście wolę obejrzeć Polskie stare serial ;) Chociażby 13 posterunek z Pazurą czy Miodowe Lata z Żakiem i Barcisiem :)

No bywa ;p. Może masz źle o tagowane ;). Korzystasz z komputera Mekintosza?

• ^TakiTen^ napisał(a):

Spać mi się chce :-|

Osobiście wolę obejrzeć Polskie stare serial ;) Chociażby 13 posterunek z Pazurą czy Miodowe Lata z Żakiem i Barcisiem :)

No bywa ;p. Może masz źle o tagowane ;). Korzystasz z komputera Mekintosza?

Mi w sumie też się chce spać ;o

Hmm... Mi jakoś polskie seriale już bokiem zaczęły wychodzić.

Nie, nie, nie. Otagowane jest, wszystkie tytuły, albumy, okładki, rok wydania jest. Mówię, tylko, że często puszczę żeby leciało i leci, leci, leci, a ja w sumie tego nie słucham :D
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Jestem przymulony że aż szok :quasi:

Nie jest jeszcze tak źle, czasem da się coś fajnego obejrzec ;p

Aaaa.. Rozumiem, to tak jak u mnie. Wszytko po układane, abym miał odpowiednio szybki dostęp.Czasem się tak zdarza, ostatnio znajoma się mnie zapytała jakim cudem z Nią rozmawiam i słucham muzyki a ja do Niej ustawiam na 1% i leci sobie po cichutku :)

• Taka pogoda :P

Powiem Cię, że teraz polskie seriale jakoś takie nijaki są. Takie na jedną nutę, często się musi pojawić jakiś gej czy obcokrajowiec, żeby pokazać, że tacy są u nas i żeby inni nie bali się przyjeżdżać etc. Strasznie sztuczne mi się wydają, mało oryginalne. Tacy Kiepscy, 13 posterunek były właśnie inne, pełne brudnego humoru itp. Obecnie chyba Spadkobiercy mnie tylko ciekawią.

Ja w sumie często jak zacznę słuchać z yt, to słucham i słucham, mimo, że mam to na dysku :P A z yt się już nie scrobbluje.
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • Ja mam pytanie do Ciebie iz mialem stycznosc z Twoja osoba wymienic kilka pw na forum (pod innym nickiem)

Ile zarabia I-Q i pozostali Admini??:P
    I najwazniejsze
    Dlaczego wybrales bycie Modkiem a nie GO??? (napomne iz jako jedyny z wszystkich "zielonych" ktorzy trzymaja wsio pod wodza) odpisujesz najszybciej,najszybciej zalatwiasz wszystko i najszybciej odpowiadasz na pomocne pytania bo niektorzy to potrafia odpisac po 48h
    No i Ciap jeszcze szybko pisze :P
  • KissMeOnMyTulips napisał(a):

Ja mam pytanie do Ciebie iz mialem stycznosc z Twoja osoba wymienic kilka pw na forum (pod innym nickiem)

Ile zarabia I-Q i pozostali Admini??:P
    I najwazniejsze
    Dlaczego wybrales bycie Modkiem a nie GO??? (napomne iz jako jedyny z wszystkich "zielonych" ktorzy trzymaja wsio pod wodza) odpisujesz najszybciej,najszybciej zalatwiasz wszystko i najszybciej odpowiadasz na pomocne pytania bo niektorzy to potrafia odpisac po 48h
    No i Ciap jeszcze szybko pisze :P

Oj, to się już możesz pytać ich samych :P Jedyne co zarabia I-Q i inni admini, to to co poza OGame. Za pracę w teamie nie dostajesz wynagrodzenia.

Nie jedyny, myślę, że jest wiele osób reagujących lepiej i szybciej ;)

A co do pytania: wybrałem moda, bo wydaje mi się, że jest to funkcja ciekawsza. Pozwala na kontakt bardziej bezpośredni z użytkownikami. Oni coś piszą i odpowiadasz głównie za to. Praca GO bardziej przypomina mi buszowanie po cyferkach i szukanie jakiś drobnych zależności. To jakoś mnie zbytnio nie kręci.

A czy ciap szybko piszę - nie mnie to sprawdzać, nie miałem z nią kontaktu jako Operatorki BF.
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • To forum jest jakieś tępe, nie mogę Cię zacytować -.-

Dziś mamy śliczną pogodę, aż szkoda że jutro muszę iść do szpitala. x_x

Polskie jest dobre :P. Co do ŚWK, może kiedyś, nowe odcinki są... po prostu nudne. :?

No, też prawdą :). Nie raz przeglądam YT. Po za tym moja średnia teraz i tak jest zaniżona, bo przez pierwsze pół roku nie wł. nawet last.fm ^^

• ^TakiTen^ napisał(a):

To forum jest jakieś tępe, nie mogę Cię zacytować -.-

Dziś mamy śliczną pogodę, aż szkoda że jutro muszę iść do szpitala. x_x

Polskie jest dobre :P. Co do ŚWK, może kiedyś, nowe odcinki są... po prostu nudne. :?

No, też prawdą :). Nie raz przeglądam YT. Po za tym moja średnia teraz i tak jest zaniżona, bo przez pierwsze pół roku nie wł. nawet last.fm ^^

Bo cytować trzeba umieć :P

A ja na zajęcia :P I to już na 16.15, więc się nie wyśpię :<

No ja nawet nie oglądam. Do 150 było super, potem ok, nowe serio nudne.

E, to ja strasznie dużo traciłem przez to, że nie miałem instalki scrobblera.
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • KissMeOnMyTulips napisał(a):

najszybciej,najszybciej zalatwiasz wszystko i najszybciej odpowiadasz na pomocne pytania bo niektorzy to potrafia odpisac po 48h
    No i Ciap jeszcze szybko pisze

Hahahah :D
    To nie pomoc on po prostu Cie spławia jak najszybciej się da ;]

Mati czy zakupiłeś już swój pierwszy dres ???
    Z którą panią z teamu (lub Panów :E ) chciałbyś umówić się na "kawę" ???
    Jaką ilość alkoholu spożywasz standardowo w ciągu tygodnia ???

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ZafiR. ().

• ZafiR. napisał(a):

KissMeOnMyTulips napisał(a):

najszybciej,najszybciej zalatwiasz wszystko i najszybciej odpowiadasz na pomocne pytania bo niektorzy to potrafia odpisac po 48h
    No i Ciap jeszcze szybko pisze

Hahahah :D
    To nie pomoc on po prostu Cie spławia jak najszybciej się da ;]

Mati czy zakupiłeś już swój pierwszy dres ???
    Z którą panią z teamu (lub Panów :E ) chciałbyś umówić się na "kawę" ???
    Jaką ilość alkoholu spożywasz standardowo w ciągu tygodnia ???

Spławia nie spławia - fachowo rozwiązuje problem :)

Nie zakupiłem :P I chyba się rozmyślę z tegoż pomysłu :P
    Z każdą, z którą jeszcze nie miałem przyjemności. A coraz mniej takich :)
    W ostatnim tygodniu łącznie dwa piwka.
    ex SMod ZŻU, MN

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)