Czy rekordy z Kallisto zaliczają się do ogame.pl czy x2 eko x1 flota już jest traktowane jako speed uni?
Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Badania x1
Technologia komputerowa: 21 zefir [Uni67]
Statystyki graczy x1
Badania: 55.895.768 zefir [Uni67]
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
Dwie pieczenie na jednym ogniu
Ciniminis uni 104
Flota pozyskana w wyniku ekspedycji:
Pancernik:17
Największa przejęta flota (w punktach): 2668
-
-
-
Najszybciej zniszczony księżyc po powstaniu: 5:10:02h Milfus [Uni18]
ciap kiedy to poprawisz??
Rekordy: Rekordy OGame.plFor the rest, I have to say to you
I will dream like the God
...And suffer like all the dead children...
Kupie dex i metal uKallisto
Info priv acc Inarius -
ciap napisał(a):
VampireLord
To ustawka?
Pokaż spoiler
Najszybciej zniszczony księżyc po powstaniu: 5:10:02h Milfus [Uni18]
-
Była wielokrotnie odpowiedź na gg
to nie ustawka i dobrze o tym wiesz. więc zmień to tak jak powinno byćFor the rest, I have to say to you
I will dream like the God
...And suffer like all the dead children...
Kupie dex i metal uKallisto
Info priv acc Inarius -
W regulaminie jest zapis "Zgłoszenia poprzez irc, gg, pw nie będą uwzględniane." ponieważ nie jestem w stanie ogarnąć wszystkich serwerów, kto co robi, z kim robi. Publiczne zgłaszanie jest po to żeby ktoś inny znający serwer mógł zweryfikować. W logach widzę że gracz dostał 5 moonów w danym tygodniu. Dlatego spytałam się czy była to ustawka.
Wielokrotnie? Rozmawialiśmy w tym czasie 6 razy (16-02-2015, 20-05-2015, 21-05-2015, 26-12-2015, 26-01-2016, 27-01-2016). Zazwyczaj miałeś jakieś pytanie o OGame i pomimo tego że mnie nie lubisz zawsze Ci odpowiadałam. Dwa razy spytałeś kiedy dodam rekord. Raz 26 grudnia i z racji świąt nie miałam czasu (pytanie o moona padło jako ostatnie więc patrząc na rozmowy wcześniejsze powinnam odpowiedzieć na pytania które padły przed kiedy). Drugi raz kilka dni temu.
Jednak nigdy mi nie napisałeś że to nie była ustawka.
Rekord dodany.
Top 1 eko - zaliczone
Jeszcze:
Największy przyrost w 2015 roku: 55.067.552 ja
i można kończyć.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Tak jak rozmawialismy na pw. Wprowadzasz celowo graczy w blad. Top1 pkt nie jestes od bardzo dlugiego czasu i podajesz celowo bledne informacje.
Pozdrawiam
Edit: Widze, ze lepiej dodac spoiler, niz poprawic blad.
Edit2: Jezeli statystyki pkt zostaly przeniesione do inego tematu, to prosze o usuniecie nieaktualnych informacji. Uzytkownicy z innych krajow, moga byc wprowadzeni w blad.u53 Górnicy
Wartość twoich zwłok na trupim rynku to:
31993 złPost był edytowany 3 razy, ostatnio przez Zeege ().
-
Jak Ty skończysz grę to ja chyba zostanę milionerem
Żeby nie było offtopu gratuluje wszystkim rekordów. -
i można kończyć.
Mari tu chodziło o prowadzenie rekordów
Jedziemy z koksem i za kilka dni wpiszę się tu ponownie -
Zeege napisał(a):
Tak jak rozmawialismy na pw. Wprowadzasz celowo graczy w blad. Top1 pkt nie jestes od bardzo dlugiego czasu i podajesz celowo bledne informacje.
Pozdrawiam
Edit: Widze, ze lepiej dodac spoiler, niz poprawic blad.
Edit2: Jezeli statystyki pkt zostaly przeniesione do inego tematu, to prosze o usuniecie nieaktualnych informacji. Uzytkownicy z innych krajow, moga byc wprowadzeni w blad.
Ciap jest trochę jak Partia istnie Sprawiedliwa. Ciap wygrała demokratyczne wybory, bo poparło ją 50% z 30% z 15% z 10% uprawnionych użytkowników*, więc ma prawo robić ze swoim tematem co chce. Skoro to jest temat Ciap, to ona decyduje kiedy publikuje rekordy, a jak rekord jest niekorzystny, to Ciap ma prawo go nie uznać. Poza tym to Ciap dyktuje warunki zgłaszania w temacie, więc jak nie uznaje, to ma do tego prawo. Ciap nie musi słuchać obywateli i spełniać ich próśb (np. o wykreślenie z rekordów), bo to ona teraz rządzi. Oczywiście każdy może otworzyć swój własny temat, ale zostanie on uznany za temat gorszy i każda rozbieżność w poglądach zostanie uznana za obłęd, wyśmiana i zignorowana. Każda próba zmiany prowadzącego tematu zgłoszona do moderatorów zostanie uznana jako zdrada forum i zdrajcy zostaną napiętnowani. Ciap ma swoją własną ustawę inwigilacyjną dzięki "fikcyjnym" kontom na każdym kanale IRC i każdym serwerze. Dzięki temu rejestruje każdą wypowiedź i każde posunięcie każdego nierozsądnego gracza, który używa tego samego nicka (a nawet jak nie używa tego samego nicka, to Ciap i tak wie, kto to jest).
Pamiętajcie: Ciap nie zaniedbuje aktualizacji statystyk - od tego są inne resorty, poza tym po co robić to częściej niż raz na rok. Ciap słucha forumowiczów - prośby o usunięcie/dodanie rekordów są aktualizowane w kolejności zbieżności układu binarnego kodu forum i przetłumaczonej przepowiedni z kalendarza Majów**. Ciap nie "podsłuchuje" na komunikatorach - Ciap dba o to, żeby prawda była zawsze najprawdziwsza i można było do niej wrócić w dowolnym momencie. Ciap rozwija się szybciej niż inni, bo po prostu znalazła bardzo dużą liczbę życzliwych graczy,która bezinteresownie handluje z nią po maksymalnych/minimalnych współczynnikach - tak bardzo ją kochają. Cofam pierwsze zdanie - Ciap nie jest trochę jak Partia istnie Sprawiedliwa. Ona jest trochę jak Kim z tej Korei co jest na północ od Południowej.
* to są drwiny, więc nie łap za kalkulatorek i nie przeliczaj
** kolejna złośliwość, bo możesz dalej zechcieć liczyć
Powyższy post jest zgodny z Regulaminem Forum §3 pkt. II. c., więc skasowanie go będzie z w/w regulaminem sprzeczne, gdyż wyraża krytyczną opinię na temat sposobu prowadzenia przez autorkę bardzo ważnego dla OGame.pl tematu."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
-
W sumie w listopadzie wbiłem MSBN na 11, ale nic tu nie zgłaszałem, jak się jeszcze łapię, to spoko, a jak nie - trudno :).
Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych: 11 Danek [COMA] (u68)"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
Najlepsze jednak jest brak odpowiedzi od Ciap.
Zawsze ma cos do napisania na kazdy temat na forum, a teraz milczy lub ignoruje. Ciekawe kiedy mod zareaguje, chociaz patrzac na posta powyzej, to taki mod jest duuuzo ponizej Ciapu53 Górnicy
31993 złPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zeege ().
-
Zeege napisał(a):
Zawsze ma cos do napisania na kazdy temat na forum, a teraz milczy lub ignoruje.
Uzytkownicy z innych krajow, moga byc wprowadzeni w blad.
Pokaż spoiler Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych: 10 zefir [Uni67] Elmer [Uni11] mfox [Uni40] (Standard)
Dla potomnych: ^ZemstA^ 553 MT
Gratki Daneku25.
Biedny zefir
Aktualizacja.Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Nie pojalem Twojego wyjasnienia (nie chce tego pojac). 4 miesiace wisialy bledne statystyki na Twoja korzysc. Dla mnie wyglada to na celowe dzialanie. Zreszta, niech kazdy sam oceni.
Powodzenia w dalszym prowadzeniu tematu.u53 Górnicy
31993 złPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Zeege ().
-
-
Więc po blisko 3 latach od padnięcia jamnika udało się go prześcignąć.
Było by szybciej ale po drodze był ponad półroczny urlop, wtopa 550gs i wydatki surki na inne statki oraz badania.
Gwiazda Śmierci: 3.743 jarwq [Uni Nekkar]
Ładnie nazbierana anty z ekspedycji
Do rekordu świata raczej już nie dobiję, a po UF przetapiam flotę w badania -
Niestety po uni1 lata takie stadko:
Gwiazda Śmierci: 5.038 Maciek2 [P N][Uni 1]
Maciek2 [P N] vs. rexus - 918,9%
Maciek2 [P N] vs. recon - 1985%
PS. Niemniej gratulacje ;)offlinePost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Muad'Dib ().
-
S__ nie było tutaj to nie widziałem
To jednak mam jeszcze cel w ogame ... -
ciap - są gdzieś jakieś rekordy uni x5?
Gdziekolwiek, czy to w Polsce czy za granicą?82 mST - 33.722 % ~ Uni Quantum - przed UF [OFF] ~ 21 ST - 86.987 %
Uni Quantum - 297 badań [ON]
-
Rekord PL Św - obrona na planecie:
Działo Gaussa: 134.100 jarek [Uni67]
-
Devlin napisał(a):
ciap - są gdzieś jakieś rekordy uni x5?
Gdziekolwiek, czy to w Polsce czy za granicą?
Tych uni jest tak mało że tylko unijne. -
Badania x1
Technologia komputerowa: 22 zefir [Uni67]
Statystyki graczy x1
Badania: 57.992.920 zefir [Uni67]
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
1. Największa bitwa solo x2 > Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44%
2. Warto byłoby też podmienić link do topki speed : klik
3. Co do punktów badań x2, Arek nie ma takiej ilości pkt na Draco. Najwięcej pkt ma Laycon [LEB] - 28.818.956, zaś Arek : 24.331.378
EDIT :
Statystki sojuszy x2 (aktualizacja danych uni104) :
Punkty: 1.387.460.582 [WIP]
Ekonomia: 876.026.364 [TEREFERE]
Badania: 117.945.023 [ZZL]
Flota: 671.926.508 [WIP]
Zniszczone punkty militarne: 1.882.704.539 [WIP]
Stracone punkty militarne: 381.395.702 [WIP]
Punkty honoru - : 18.327.589 [KAC]
Punkty honoru + : 1.896.531 [CLZ]
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ruda ().
-
Najdrożej kupiony dodatek:
Ostatnie aukcje
1.967.771.825 rozdeptana mrowka 15.03.2016 21:41:15
21-GoW
33-KoU
Leo-MNS
Ursa-MNS
Wasat-MNS
Antares-TAG
Quantum-TTG
Galatea-NFZ -
To ja może z taka propozycją nowej kategorii.
Największa planeta z terraformerem - 377 pól ( bez zakupionych dodatkowych pól za anty) . Nimlien [BHW] , Uni Nekkar
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości