Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)

• Rekordy:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ciap napisał(a):

Witam.
      Wiem że nie ma wbudowanej funkcji wspólnego rakietowania ale jednak ex autor kiedyś postanowił rozdzielić rakietowanie solo od rakietowania w parę osób.
      Przecież każde wspólne rakietowanie można by rozczłonkować na Solo. Nie robili tego poprzedni autorzy tego tematu ani autorzy tematu: Top ataków rakietowych ja też nie będę rozdzielać. ;)

(nie czytałam postu bo mi się nie chciało)

NoName u mnie w temacie można dyskutować. Ja nie kasuje postów które są mi niewygodne jak to Wy autorzy top ST robicie. :fsmile:

skoro nie czytałaś postu to nie mam co z tobą rozmawiać
      ale skoro już odpisuje.. nie masz racji ,źle interpretujesz rekordy i tyle
      argumenty swoje przedstawiłem wyżej
      ba nawet nie masz sensownego argumentu

co do kasowania postów- nie wiem co masz na myśli ale nie skasowałem ani jednego posta , ba nie użyłem nawet ani razu "zgłoś" zazwyczaj przechodze obok tego typu postów obojętnie
      ale co do tego rekordu należy się niszczycielowi
      moralnie i interpretując zasady rekordów
      więc nie widzę powodu dla którego nie miał by mu być przyznany

Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna

431.493 %

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().

• NoName napisał(a):

co do kasowania postów- nie wiem co masz na myśli
      poszukiwany nowy prowadzacy
      Proszę nie spamować w temacie
      *wrazie gdybym przeoczył jakieś starcie,
      pisać na PW
      :fkiss:

Nie czytam tak długich postów bo mi się nie chce.
      A podobno ten kanał był kanałem prywatnym a rozmowy wyciągacie od tak. Czemu pokasowałeś rozmowy swoich sojuszników?
      Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
      Fuzja a temperatury > Klik
    • Widać, że komuś na czymś zależy. A jak tak bardzo zależy, to czemu by tego nie dać?
      Ogame się rozpada, więc może warto czasem coś nagiąć czy coś zmienić. Rekordy się przez to nie zawalą.
      Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
      Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627
    • Budynki na księżycu sumarycznie:
      - Fabryka robotów: 124 - bunia [Uni 69]
      "A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)
      będę opowiadał czary Ci
      I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)
      takich rzeczy nie usłyszał nikt
      Zamienię Cię O-o-o,
      w koraliki które zawsze mam.
      I nie bój się O-o-o,
      nie zostawię cię w ciemnościach złych."
    • Maraton napisał(a):

Widać, że komuś na czymś zależy. A jak tak bardzo zależy, to czemu by tego nie dać?
      Ogame się rozpada, więc może warto czasem coś nagiąć czy coś zmienić. Rekordy się przez to nie zawalą.
      No popatrz. :E
      Nie żebym przypominała: Najlepsze planety Ogame.pl

Temat 1: Klub Finezyjnego Złomiarza
      Temat 2: Klub Finezyjnego Złomiarza - ciąg dalszy
      Twoim zdaniem temat 1 jest bardziej czytelniejszy niż temat 2. (Tam nick jest pierwszy tak jak u Ciebie. Temat 2 jest wyrównany tak samo jak zaproponowałam u Ciebie.)
      Jestem pewna że 90% ludzi by powiedziało że temat 2. ;)

Pozdro!

Nie chcę dodać ponieważ inaczej się rakietuje w jedną osobę a inaczej w parę. Zostało to prosto rozdzielone: wspólna akcja w parę osób i solo. :fsmile:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Ciap - akurat to jest śmieszne.

Nie chcesz oddać rekordu i tyle. Jest to nie fair.

Przyjmijmy że lecimy na wyliczoną flotę policzoną z PZta na 4 sloty. Nie wiemy gdzie jest flota więc na każdy ze slotów leci ktoś inny. Jedna osoba tylko trafia cała flote. Wtedy jest to walka ACS? Tak wygląda Twoje rozumowanie.
    • Bigot napisał(a):

Prawie wszytko rozumiem, ale wiesz rekordy to rekordy powinny być weryfikowane ;)

Nie grałem 3 lata no i jakoś mnie to zdziwiło że w ogóle tam się Sprite pojawiło widzę że historia lubi się zmieniać.
      P.S pozdrów Dalgara jak masz jakiś kontakt z nim

Ja do dziś się zastanawiam, ze rekord zdjęcia moona należy do Senate i Sprite. WTF. Zbudowali jednnego super hiper wypasionego GSA :E Na 15 wyraźnie było że Bigot Yakuza i Gollum Senate.

[

ciap napisał(a):

Bigot
      Ja weryfikuje rekordy na tyle ile mogę. (Np nowe osoby sprawdzam w unijnych... Jeżeli ktoś prowadzi unijne to ma większe możliwości sprawdzenia rekordu przez skany i zna swoje uni)

Powtórzę jeszcze raz:
      Gdy dostawałam temat rekord brzmiał już:
      "Największy zniszczony księżyc:8.944 km marcinwrz [Uni22] JUNIOR [Uni7] gollum wraz z sojuszem Senate i sojuszem Sprite [Uni15] (Standard) "
      Nie mogę odpowiadać za to jak wpisał to mój poprzednik...

"historia lubi się zmieniać."
      Wypraszam sobie. Żadnego rekordu nie zmieniałam. Jak kto zgłasza tak wpisuje. Temat mam już 4 lata i od 4 lat ten rekord tak samo brzmi.

Wierzę że poprzedni autorzy dokładnie prowadzili swoje tematy.

Od razu wycieczki osobiste do gracza. A moim skromnym zdaniem pokazałem ci błąd, a ty go nie zweryfikowałaś. Rozumiem że nie wpisany przez Ciebie, ale błąd. Pamiętam że była wrzawa o to na 15. Bo Senate i Sprite chcieli takiego wpisu, a ówczesny prowadzący Rekordy 15 się nie ugiął. Natomiast prowadzący rekordy Pl, był czyimś tam kolega i tak zostało.

Do rakitowania
      Teraz tez jest bezsensu bo idąc Twoim tokiem rozumowania, skoro to nie jest rekord cytryny solo. To ja tam chce być dodany bo jak nie solo to acs, więc bedzie lepiej wyglądało. Tupnę nóżką i zgłoszę do koleżanki modki i usunie kilka nie pasujących mi postów. Tak się robi co nie Ciap ?? ?(
      Krytykowwć kogos jest łatwo, gorzej samemu przyjąć krytykę

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().

• Bigot
      "A moim skromnym zdaniem pokazałem ci błąd, a ty go nie zweryfikowałaś."
      A jak mam go zweryfikować?!
      Daj chociaż link do dyskusji gdzie była o tym mowa. Nie grałam na u15 więc nie mogę wiedzieć gdzie była taka kłótnia, nie mogę wpisać w wyszukiwarkę konkretnych zwrotów jakie mogły wtedy paść, nie mogę wpisać nicków osób które dyskutowały.

"Tupnę nóżką i zgłoszę do koleżanki modki i usunie kilka nie pasujących mi postów. Krytykowwć kogos jest łatwo, gorzej samemu przyjąć krytykę"
      Haha. Nigdy nie zgłosiłam posta w którym ktoś wyraża swoje zdanie. Nawet jest cała dyskusja Jarczyka żebym wpisała jego top ilości ST z szybkich uni (dostał bana za AS). Jaki to post w niewyjaśnionych okolicznościach znikł tutaj? Jakby było tak jak mówisz to temat ciap nolife by nie miał połowy postów (jihad tak uroczo tam robił z siebie...).
      Poprosiłam moda żeby przeniósł post NoName do tego tematu. Z jakiej racji dyskusje o rekordach mają być prowadzone w innych tematach schowane po DiD?

Flota z planety Księżyc [x] (NoName) została dostrzeżona w pobliżu twojej planetyx [x]. Szansa na przechwycenie sond: 100 %
      Flota z planety Księżyc [x] (killer) została dostrzeżona w pobliżu twojej planety x [x]. Szansa na przechwycenie sond: 100 %
      :E

• O przepraszam pomyliłem się na 15 jednak jest Senate i Bigot, czyli jednak coś pomyliłem ale i tak jest różnica

-> Rekordy Uni 15 <-

Pisałem to z pół roku temu. Wystarczyło kliknąć. Czyli jednak było najpierw Gollum potem się zmieniło na Senate.A w PLkach juz Snate i Sprite =) A pokazuje to żeby pokazać że prowadzący nie zawsze jest obiektywny.

Ciapko mówię o naszej dyskusji w porozmawiajmy o 10 rocznicy, znikły moje i Twoje posty.

P.S Po za tym i tak mi to lotto ;)
      heh odbiegając od tematu Gumiok juz w CDnDR, ale tak wiem przypadek XD
      Skany od NoName też Ci pokażę, o dziwo Killer mnie nie skanuje :E

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bigot ().

• "Wystarczyło kliknąć."
      Myślałam że jakaś dyskusja tam będzie na temat tego rekordu?

"Ciapko mówię o naszej dyskusji w porozmawiajmy o 10 rocznicy, znikły moje i Twoje posty."
      Pisałam Ci na gg że nie ja zgłosiłam i nie poszłam do Asi żeby je skasowała. Tak trudno to zrozumieć? :F
      Jeżeli już mi nie wierzysz to pomyśl tak -> za spam można dostać warna po co bym Ci odpisywała na spam a potem siebie zgłaszała. Warna mogłabym dostać. :E
      Posty zostały skasowane ponieważ były nie na temat.

Dziwi mnie że każdy naskakuje na mnie że rozdzielam "akcje solo od wspólnej" a żadne z Was nie napisze "dodaje nowy rekord". :E

• Być może i pisałaś, ale ja trochę starawy jestem i nie pamiętam wszystkiego ...

edit albo pamiętam to co mi wygodne ]:-D

Flota z planety Księżyc [4:126:12] (NoName) została dostrzeżona w pobliżu twojej planety Europa (Księżyc) [4:85:6]. Szansa na przechwycenie sond: 0 %
      ups :D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().

• co do przeniesionego tematu pisałem na pw z cedrickiem i chcąc nie chcąc wystarczyło że dodał bym 1zdanie i temat by wrócić do DiD
      wiec to tylko moja własna dobra wola że został tu..

co do skanowania.. jesteś jedna z 200 na liście których skanuje a że ostatnimi czasy dodałem kilka us do skanowania twoje kolonie załapały się do listy

co do rekordu
      szkoda mi z tobą gadać to jak pisać z upartym dzieckiem któremu nie da się wytłumaczyć a i ono czasem zrozumie

Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna

431.493 %
    • Witam. Jest może taki rekord, najszybsza ucieczka przed kontrą? Kolega z universum jest bardzo skromny ale szkoda by było, gdyby taki wyczyn przeszedł bez echa. :)
      Darg0th vel szybkie palce [DP] u67 - według screenów flota oraz kontra wlatywały w tej samej sekundzie. Bug został wykluczony przez samych zainteresowanych oraz GO.

Potwierdzenie rekordu w poniższych tematach:

Oszustwo popłaca?

[D P] vs duzy213[BTC] 10624,5% - Top1 SOLO & ACS ogame.pl w rakietowaniu

[ciach]

//Flame.
      //Asiaa

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Ronin. ().

• [*]Najwięcej punktów ekonomicznych na członka (>9 osób):16.605.855 PIRATES [Uni68]

[*]Najwięcej punktów badań na członka (>9 osób):1.822.339 PIRATES [Uni68]

p.s.
      a co do rekordu z rakietowaniem, to moze faktycznie powinien pojawic sie nowy wpis - najwiecej wystrzelonych rakiet przez jednego gracza.

uni34 [GLORY] - TOP 2 (TOP 1 flota) => oddane

uni26 - TOP 8

aktualnie - uni68 [-] - po trzecim UF - TOP 95

moje PB 8-) :

Ciężkie działo laserowe : 17.777.777
      - rekord światowy ogame

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez falgor ().

• Bardzo bym prosiła o spokojniejszą rozmowę w temacie.
      O tym jak wygląda temat i jak jest prowadzony decyduje autor tematu. Oczywiście do czasu, aż nie jest łamany regulamin. W związku z tym proszę o zaprzestanie kłótni.

exModeratorka Wojen
      exModeratorka Starć Tytanów
      exModeratorka Porozmawiajmy o Ogame
      exSMOD MN
      :fa:
      exFA :fa:
    • Rekordy sojuszowe są zaniżone.
      Powtórzę rekordy z 6 listopada, gdy w sojuszu Explorer były 52 osoby:

Suma punktów ekonomicznych sojuszu - Explorer - uni 68 - 566.578.725
      Suma punktów badań sojuszu - Explorer - uni 68 - 59.703.542

Było troszkę więcej, ale nie sposób trafić na moment w którym ktoś odchodzi z sojuszu.

edit:
      Suma punktów badań sojuszu - Explorer - uni 68 - 60.209.627 (17 listopada 2013)
      Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
      Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Maraton ().

• Największa bitwa w obronie + Największy zysk z bitwy ACS (teoretycznie) S K O L A S i Pijok Rocco i Moniaczki [Gremium] vs PanWodki [T2D], malyszu i NSNP i Thrall i wojtekreal [3 X] - 95477,09%

EDIT:
      Najwięcej zniszczonych pkt. militarnych 368.695.204 3 X [Uni68]

EDIT2:
      Najwięcej zniszczonych GS w jednej bitwie (asc): 3091

link powyżej ;)
      Kozak nad kozakami
      Narcyz nad narcyzami

***181ST*** ^^ ***2.226.215%***

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Włosiu ().

• Rekordy sojuszowe - żeby było pewne ze screenami.

punkty ekonomiczne sojuszu - Explorer - uni 68 - 579.084.956 (52 osoby)
      punkty badań sojuszu - Explorer - uni 68 - 61.578.966 (52 osoby)

Uploaded with ImageShack.us
    • szczerze mowiac, zastanawiam sie, dlaczego np zysk teoretyczny, jesli mniejszy od starcia t1 ( chodzi mi o solo ) o 300kk surki, nie powinnien byc zmieniony na starcie t1?
      zarowno zysk teoretyczny, jak i praktyczny, ma wiekszy od black gruchy. Dlatego tez wydaje mi sie, ze powinnas w miejsce starcia bg wstawic jeszcze raz to samo starcie t1. Co innego, gdyby ktos zrobil starcie na 2kk zysku, ale nie pozbieral zlomu. To insza inszość. tutaj przeciez widnieje rekord, ktory tak naprawde rekordem juz nie jest, co najwyzej w najwiekszej ilosci sfarmionego metalu, jesli dobrze pamietam
    • najwięcej punktów ekonomicznych sojuszu - Explorer - uni68 - 595.981.981(53 graczy)
      najwięcej punktów badań sojuszu - Explorer - uni68 - 62.813.435 (53 graczy)

Uploaded with ImageShack.us