moje niedopatrzenie wiecej nie zaśmiecam
Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kodi planet ma 10."The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Ilość bitew jednego gracza w ST ogólnie: 373 Jarczyk [Uni 8, Draco]
-
Jarczyk napisał(a):
Ilość bitew jednego gracza w ST ogólnie: 373 Jarczyk [Uni 8, Draco]
Rekordy OGame.pl
Mówimy nie nieuczciwej grze! Rekord ma być zdobyty uczciwie.
draco.ogame.pl/game/pranger.php?&site=3
10.01.2011 22:12:47 GM Marcepan Jarczyk 07.02.2011 22:12:47 Używanie niedozwolonego oprogramowania
Blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania
Uprzejmie informuję, że w przeciągu najbliższego czasu, Zespół OGame.pl przeprowadzi akcję blokad kont, na których wykryto użycie bardzo popularnego programu do szpiegowania planet innych graczy.
Tak wiem pewnie odpiszesz że program do szpiegowana nie robił za Ciebie ST. To Ty musiałeś wysłać flotę pilnować jej itd. To już na zapas Ci odpiszę:
ST program za Ciebie nie robił ale robił najgorszą, najnudniejszą, najdłuższą część przy złomowaniu: skanowanie floty. Bez tego programu byś nie wyskanował tych flot lub nie wyskanowałbyś jako pierwszy.
Jakbyś chciał napisać: "Każde ST zrobione sam wyskanowałem a tylko skanowałem planety i farmiłem":
Farmienie pozwoliło Ci zbudować flotę którą potem robiłeś te ST.
No możesz jeszcze chcieć napisać "Na u8 w rekordach uwzględniasz bany":
Rekordy u8 to nie ogame.pl. Tam gracze zdecydowali że chcą takie rekordy. Tylko nie przyprowadzaj mi tu swojego sojuszu...
Mrum. -
Brawo Ciap
[ciach] mówimy nie
a przy okazji
Ilość bitew jednego gracza w ST ogólnie: 372 Black Grucha [Uni 3, 26, 41, 43, 59, 66] więcej (średnia RW na uni 62)
Brakowi kultury także mówimy nie.
Vasco -
Dobral sie grucha i ciapek - niekulturalne stworzenia
Powtorze jeszcze raz- lata mi to czy dodasz rekord czy nie, fakty sa takie a nie inne i rekord ogame.pl w liczbie ST jest moj Bana z kasacja nie ma wiec mozesz mi skoczyc -
Bo mam inne poglady i podejscie do sprawy niz wy ?
ST zrobione zostaly uczciwie za zadne ST bana nie dostalem wiec licza sie zarowno w statystykach uni jak i ogame.pl.
Zrobilem najwiecej ST i ludzie powinni wiedziec ze grucha nie jest liderem i tyle w temacie. -
Co by spamu nie było
najwięcej punktów Patriota - 50.368.961
Tym razem jeszcze edytuję.
Kolejne takie wstawki będą kończyły się kasacją całego postu.
To nie temat do osądzania innych graczy.
Vasco“Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof.” -
Kolor biały jest be więc cytaty będą inaczej.
"Kolejne takie wstawki będą kończyły się kasacją całego postu.
To nie temat do osądzania innych graczy.
Vasco"
D_Ace
"Co by spamu nie było
najwięcej punktów Patriota - 50.368.961"
Oj gracz się namęczył z równą wartością a Ty chcesz kasować?
Jarczyk
Dobral sie grucha i ciapek - niekulturalne stworzenia
Grzecznie Ci wszystko wytłumaczyłam i jestem niekulturalna?
(Dobrał? Jestem z grucha w 1 osobie?)
Powtorze jeszcze raz- lata mi to czy dodasz rekord czy nie, fakty sa takie a nie inne i rekord ogame.pl w liczbie ST jest moj
W sporcie też jest doping i rekordy zrobione na dopingu nie są brane pod uwagę dlatego uważam że Twój "rekord" nie jest rekordem.
Bana z kasacja nie ma wiec mozesz mi skoczyc :)
Zastanawia mnie jedno czym się różni ban za "Używanie niedozwolonego oprogramowania bez kasacji" od bana za ""Używanie niedozwolonego oprogramowania z kasacją"? Czy jak ktoś dostanie karę wiezienia na 25 lat to znaczy że nie zrobił nic złego bo nie dostał kary śmierci? Mniej więcej tak brzmi Twój bełkot. To że nie dostałaś kasacji konta nie pomniejsza Twojej winy. Używałaś programu który GRAŁ ZA CIEBIE. Mogłaś zrobić za pomocą AS tylko 1ST. Niestety nie jestem w stanie sprawdzić ile ST zrobiłas uczciwie. Wiele razy pisałaś na forum że gracz uczciwie i żadnego programu nie używasz. Ściągając ten program powinnaś być świadoma że jak wykryją go u Ciebie to będzie wiązało się to z pewnymi konsekwencjami. Nie mam na myśli tylko bana ale również uczciwość w zdobywaniu rekordów/osiągnięć w stosunku do innych graczy.
ST zrobione zostaly uczciwie za zadne ST bana nie dostalem wiec licza sie zarowno w statystykach uni jak i ogame.pl.
Teraz to pojechałaś. Dostałaś bana za "Używanie niedozwolonego oprogramowania". Tego bana nie dostaje się na konkretne ST a za całokształt nieuczciwej gry który ma wpływ na całe Twoje osiągnięcia.
Zrobilem najwiecej ST i ludzie powinni wiedziec ze grucha nie jest liderem i tyle w temacie.
Kolejny błąd. Grucha jest liderem i byłby liderem nawet jakbym wpisała Twoje ST ponieważ Ty zrobiłaś je na uni o innej prędkości.
(Jedno uni jest szybsze automatycznie rekord jest wpisany w szybkie.)
Ludzie powinni wiedzieć że Ty jesteś liderem? (Męska osoba jako gracz ogólnie) Może i jesteś liderem ale jakim kosztem... Jakbyś zapomniała o czym tu piszemy to kosztem używania programu który Ci pomagał grać ba nawet grał za Ciebie.
Używam kobiecej formy (staram się) w stosunku do Jarczyka ponieważ on nie szanuje mojej kobiecej formy pisząc do mnie jak do faceta.
edit:
Mod skasował posta a szkoda bo warty uwagi był. Nie pamiętam kto go napisał...
Był w nim link do postu w który Jarczyk przyznaje się że robił ST za pomocą AS
Oliwa zawsze na wierzch wypływa...
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Witam, Glesio dostał stałego bana za bashe więc Jego rekordy należy skasować.
-
Bloody Mary napisał(a):
Witam, Glesio dostał stałego bana za bashe więc Jego rekordy należy skasować.
Jeżeli team nie widzi różnicy między "zaatakowaniem kogoś raz powyżej 6 raz" a "używaniem programu który gra za nas" to normalnie żal.
W regulaminie pisze "Rekord ma być zdobyty uczciwie." glesio swoje wszystkie rekordy zrobił uczciwie. Jarczyk za to dostał bana za szpiegowanie programem.Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
nie zrobił uczciwie, bo atakował graczy więcej niż 6 razy, dzięki czemu miał z tego więcej surowców. Łamanie regulaminu to łamanie regulaminu. Jeżeli masz zamiar wybiórczo wpisywac i usuwac rekordy, to zmień nazwę na rekordy ogame.pl wg. ciap a ktoś inny zrobi uczciwy temat
-
Tylko że glesio grał grał grał... zrobił rekordy... pościł atak i dostał kasacje. Żadnego rekordu po kasacji nie wpisałam w rekordy. Żaden rekord nie został zrobiony za surowce z bana. Skąd to wiem? Bo trudno zrobić rekord za surowce które sfarmi się za 2 miesiące :F
Dlatego rekordy Glesio zostały zrobione uczciwie i będą w rekordach.
Jarczyk grał grał używał programu robił ST wyskanowane przez AS.
Akcje sprawdzania kont pod AS są rzadko (pierwszy raz?). Za bash bany lecą max po 3-4 dniach.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Sprawa ma się tak, za jednego basha bana z kasacją się nie dostaje.
Informacji od GO nie posiadasz i nie będziesz posiadała kiedy Jarczyk rozpoczął używanie programu, więc gdyby Ci powiedział, że zaczął go używać tuż przed dostaniem bana nie miałabyś podstaw, by mu nie wierzyć, patrząc na to ile robi teraz st bez programu. Ale mniejsza o Jarczyka, Jego rekordy i tak się nie liczą bo to speed uni. Z Glesiem tak, jak napisałam, dostał wcześniej jakiegoś bana za basha co się zsumowało na stałego bana, lub dostał wcześniej za coś innego. Grał nieuczciwie, czy świadomie, czy nie, złamał regulamin Poza tym mówisz, że uznajesz rekordy zdobyte uczciwie, a ktoś tam sobie dostaje wpis w rekordach za największą ilość zbanowanych kont etc Trochę sama sobie przeczysz. -
Bloody Mary
Informacji od GO nie posiadasz i nie będziesz posiadała kiedy Jarczyk rozpoczął używanie programu, więc gdyby Ci powiedział, że zaczął go używać tuż przed dostaniem bana nie miałabyś podstaw, by mu nie wierzyć, patrząc na to ile robi teraz st bez programu.
Bez programu? :lol:
Prawda jest taka że miał złe ustawania programu ponieważ program dalej jest nie wykrywalny. Skąd to wiem? Bo znam osoby które go używały i dalej używają a banów nie maja. Argument że teraz gra bez programu lipny bo nigdy nie wiadomo. Raz już pokazał że umie używać.
Z Glesiem tak, jak napisałam, dostał wcześniej jakiegoś bana za basha co się zsumowało na stałego bana, lub dostał wcześniej za coś innego. Grał nieuczciwie, czy świadomie, czy nie, złamał regulamin :-)
Masz racje kasacje za pierwszego basha się nie dostaje.
Ostatnie zgłoszenie jego: Rekordy OGame.pl
Friday, 30 July 2010, 10:28
Jego bany:
uni35.ogame.pl/game/pranger.php
26.08.2010 22:09:24 GO Uni35 prohans glesio 10.01.2038 21:09:24 BASH IV na Soul Eater
03.08.2010 11:30:56 GO Uni35 prohans glesio 13.08.2010 11:30:56 BASH (III) na 0kamil0
Bash 1 i 2 był w bashu 3 bo bany liczą się osobno dla każdej planety.
Jak widać bany dostał po zgłoszeniu ostatniego rekordu.
Poza tym mówisz, że uznajesz rekordy zdobyte uczciwie, a ktoś tam sobie dostaje wpis w rekordach za największą ilość zbanowanych kont etc Trochę sama sobie przeczysz.
Czemu przeczę? Każdy rekord ma być zdobyty uczciwie. W ramach ciekawostki są rekordy z banami...
Dobrze mogę dodać rekord "Najwięcej zrobionych ST na AS" w ramach ciekawostki w "Specjalne" -
glesio cztery razy zapomniał jak się liczy do sześciuBASH IV na Soul Eater
porównywanie BANa za bash z BANem za używanie AS-a jest złe..
wątpie że glesio przekraczając 6 ataków obłowił się niemiłosiernie za co mógł stukać kolejne kopalnie..więc kasacja jego osiągnięć była by błędem..sam w temacie górników nie skasowałem wpisu glesia
moze glesio szukał sposobu by skończyć z tym nałogiem i wybrał taki..(?)Uni65/66 - Top1
Górnicy OGame - Top10 -
Zrobilem najwiecej ST i ludzie powinni wiedziec ze grucha nie jest liderem i tyle w temacie.
Ty tez nim nie jestes bo oszusci nimi nie mogą być i tyle w temacie
bardzo dobrze ze Ciap cie nie bierze nawet pod uwage zreszta sam sie przyznałes ze ileś tam ST dzieki AS'owi masz
także nie badz załosny rekordow ogame mu sie zachciało hahahhaa
patrząc na to ile robi teraz st bez programu.
A skąd wiesz ze bez progamu ?
bo nie dostał bana jescze ? moze poprostu GO nie sprawdzali czy ma AS'a
co do Glesia tez mysle ze powinni go usunac z rekordowNajlepszy Złomiarz u65Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Pov3r ().
-
Wiecie, porównywanie głupiego basha z kasacją i czitowanie bez kasacji... Po prostu żałosność naszego teamu, który nawet nie ukrywa, gdzie ma uczciwych graczy... Glesio ile mógł na tym bashu zarobić? 10kk surki?
-
glesio był poprostu leniwy i nie chciało mu się sprawdzac milion razy czy tego idlera już atakował na innych kordach...u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%
"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru." -
Fenrir napisał(a):
Glesio ile mógł na tym bashu zarobić? 10kk surki?
Na 7 ataku z kolei? Zakładając że na planecie było 100kk to w tym 7 ataku mógł wyfarmić już poniżej 1kk sury. W rzeczywistości były to pewnie jakieś śmieci.
I jak to się ma to ST Jarczyka na których mógł wyciągać po 500kk zysku, argumenty zatem kiepskie.
Jarczyk zmykaj z rekordów.
Chyba, że rzeczywiście chcesz kategorię - Największa ilość ST z wykorzystaniem AS'a.
PozdroofflinePost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Muad'Dib ().
-
Pov3r
co do Glesia tez mysle ze powinni go usunac z rekordow :P
Z jakiej racji mam kasować rekord gdy został zrobiony przed banami?
Czyt zyski z tych ataków nie mogły zostać wydane na rekord.
(Oczywiście pomimo to uważam dalej że ban banowi nie równy. Ban za bash nie niszczy tej gry a za AS tak...)
Dziękuje za opinie a dyskusję uznaję za zamknięta.
(Moda proszę o nie kasowanie postów. Miło że ktoś tworzy i wyraża opinie na temat rekordów.)
Btw i tak mam najwiecej ST czy ci sie to podoba czy nie i zadne speed uni tutaj nie ma znaczenia a dlaczego ? A dlatego ze wszyscy mogli grac na tych uniach i malo kto zrobil chocby polowe tych Stekow Tak czysiak klocic sie nie bede :)
Rankingi największych złomiarzy i aktywistów OGame.pl
"RW zrobione na szybkich universach NIE BĘDĄ brane pod uwagę w rankingu ogólnym."
Szybkość ma znaczenie bo zamiast 1h lecisz 30min przez co łatwiej zrobić ST.
Gdyby nie nasze relacje z u8 to rekord bys dodala ale ze jestes taka a nie inna to sie stawiasz
Gorsze relacje mam z bitewicz [Uni36] a w rekordach jest więc o relacje tu nie chodzi.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
ciap napisał(a):
Pov3r
co do Glesia tez mysle ze powinni go usunac z rekordow :P
Z jakiej racji mam kasować rekord gdy został zrobiony przed banami?
Czyt zyski z tych ataków nie mogły zostać wydane na rekord.
St zostaly zrobione przed ostaniem bana za AS skad wiesz czy wogole wyskanilem asem jakies ST ??
Haha zal cie ciapek, to sie nazywa stronniczosc
Gdyby nie nasze relacje z u8 to rekord bys dodala ale ze jestes taka a nie inna to sie stawiasz
Btw i tak mam najwiecej ST czy ci sie to podoba czy nie i zadne speed uni tutaj nie ma znaczenia a dlaczego ? A dlatego ze wszyscy mogli grac na tych uniach i malo kto zrobil chocby polowe tych Stekow Tak czysiak klocic sie nie bede -
liczba ksiezycy: 10
sumaryczna ilosc na ksiezycu:
fabryka robotow 116 "liczac 9 monow" "126 jesli moge policzyc z 10 monow"
stacja ksiezycowa 85 "liczac 9 monow" "91 jesli moge liczuc z 10 monow"
i wlasnie jeszcze takie pytanie to czy wydobycie i inne rekordy tez moge liczyc z takiej ilosci planet co posiadam?
nie bede sie skrywac ale licze w przyszlosci na 10 kolonie + matka
i chyba powinny sie wszystkie planety liczyc i moony
to jeszcze dorzuce:
badania:
Astrofizyka 17
a i to wszystko na nick: Metalurg " Sojusz Horda"Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez marek-zmm1 ().
-
marek-zmm1
Rekord jest już (Standard). Zapomniałam dopisać. Przepraszam.
i wlasnie jeszcze takie pytanie to czy wydobycie i inne rekordy tez moge liczyc z takiej ilosci planet co posiadam?
i chyba powinny sie wszystkie planety liczyc i moony :P
Przecież liczą się wszystkie planety i moony...
Astrofizyka 17
W rekordach jest już poziom 18. -
Najzimniejsze konto (średnia temp z min 8 kolonii): -25,67°C benek_opo [uni60]
-
O, nowe pozycje w rekordach^^
Najzimniejsze konto (średnia temp z min 8 kolonii): -37,88°C buleon [uni66]
Ciapuś
Lwica jest boska :) -
buleon napisał(a):
Nie wierze w to przelicz jeszcze raz sprawdziłem masz 6 planet na 15 pozycji jedna na 8 i 2 na 4 nieosiągalna jest taka średnia no chyba ze na tych 15 masz po -60 ale to już ciapek sprawdzi a ja może będę musiał ugryźć się w język -
buleon napisał(a):
Screeny z kordami na priv.
Liczone to ma być z max temperatury... :X
benekopo
Jestem kobietą. Możesz tak do mnie pisać?Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
marek-zmm1 napisał(a):
sumaryczna ilosc na ksiezycu:
fabryka robotow 116 "liczac 9 monow" "126 jesli moge policzyc z 10 monow"
stacja ksiezycowa 85 "liczac 9 monow" "91 jesli moge liczuc z 10 monow"
nie bede sie skrywac ale licze w przyszlosci na 10 kolonie + matka
i chyba powinny sie wszystkie planety liczyc i moony
to jeszcze dorzuce:
badania:
Astrofizyka 17
a i to wszystko na nick: Metalurg " Sojusz Horda"
Dodane:
-29,8 benek_opo [Uni60]
Bo tyle mi wyszło z screenów
I czekamy na screeny buleona.
Tak chodzi o ciapek bo się odmienia przez "ka" ciapka.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
nie jestem na bierząco w tym temacie ale czy mógłbym sie pochwalic rekordem i ucieczką w 2 sec ?
i ile to jakis rekord
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0