gluttony napisał(a):
boże przepraszam, chodziło mi o popuriego a nie krzysiura, mój błąd
ale rzucanie G w trzmiela jest niedorzeczne
Krwawy Tapicer napisał(a):
wiesz co fenrir przyglądam ci się jakiś czas i stwierdziłem, że zawsze szukasz dziury w całym, każdy wiedział, że Pop konto sprzedał i nikt z tego jakieś afery nie robił - miał okazję to zarobił proste, a ty od razu snujesz jakieś teorie spiskowe jakby to była jakaś zbrodnia. I na przyszłośc znajdź w sobie trochę pokory i odzywaj się do innych użytkowników z szacunkiem, a nie tutaj jadaczkami rzucasz, jak chcesz to robic to rób na priv lub na gg, ale nie na ogólnym
+ gg to nie dowód na coś.
benekopo napisał(a):
A swoją droga chciał bym postulować wprowadzenie nowego rekordu średnia najwyższa i najniższa temp na co najmniej 9 planetach
Wydaje mi sie ze o ile kilka cieplejszych planet to nie jest jakieś specjalne osiągniecie to np posiadanie 6 i wiecej koloni na 14-15 pozycji to juz coś
@ benekopo już chyba ktoś kiedyś poruszał tą kwestię i zdaje się, że ta opcja nie przeszła - zresztą sam rekord nie jest jakiś wymagający więc zapewne przepadnie
Jestem przeciwna rekordowi z jednej planety/ jednego moona bo to przypadek... Na wszystkie zimne planety trzeba samemu zapracować.
@ ciap sorry za spam/flame nie potrzebne skreśl
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().