Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)

• Rekordy:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hrhr
      miałam to dawno zrobić ale sesja i takie tam ;)

mała zmiana w rekordach...
      bitwa top solo zostaje [LI] Milfus vs Rayan & Dark Avenger & Chupacabra & MPower - 22.317%[Uni18]
      Gratulujemy

Czemu? Według regulaminu jest to bitwa solo...
      wiec nie wiem czemu wszędzie jest wpisane jako ACS...

wszystkich krzykaczy najpierw zapraszam do przeczytania regulaminu potem ostatecznie możecie krzyczeć "bo tam jest kilku obrońców"

;)
      Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
      Fuzja a temperatury > Klik

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().

• Ciap napisał(a)
      hrhr
      miałam to dawno zrobić ale sesja i takie tam ;)

mała zmiana w rekordach...
      bitwa top solo zostaje [LI] Milfus vs Rayan & Dark Avenger & Chupacabra & MPower - 22.317%[Uni18]
      Gratulujemy

Czemu? Według regulaminu jest to bitwa solo...
      wiec nie wiem czemu wszędzie jest wpisane jako ACS...

wszystkich krzykaczy najpierw zapraszam do przeczytania regulaminy potem ostatecznie możecie krzyczeć "bo tam jest kilku obrońców"

;)

Gratulacje dobrego wyboru ;)
      Wreszcioe mamy jakas kompetentna osobe do prowadzenia rekordow ;)

Pzdr, Qashqai ;)
    • Ciap napisał(a)

wszystkich krzykaczy najpierw zapraszam do przeczytania regulaminu potem ostatecznie możecie krzyczeć "bo tam jest kilku obrońców"

;)

rekord solo nalezal sie Milfusowi jak psu buda i co do tego nie ma dwoch zdan, regulamin ST mowi sam za siebie

a teraz efekt 6 miesiecy rycia i kopania :P

wydobycie dobowe metalu 7.693.104

Ciernik (Uni32)
    • Ciernik napisał(a)

Ciernik (Uni32)

Nie chciałbym ciebie dołować, ale na u3 gracz Tecumseh ma wydobycie metalu ponad 8,2kk ale że nie zgłasza to już jego problem ^^

u3
    • Adam1 napisał(a)
      Ciernik napisał(a)

Ciernik (Uni32)

Nie chciałbym ciebie dołować, ale na u3 gracz Tecumseh ma wydobycie metalu ponad 8,2kk ale że nie zgłasza to już jego problem ^^

u3

To samo tyczy się wydobycia deu Link do posta
      Można więc rekordy zaktualizować
    • Adam1 napisał(a)
      Ciernik napisał(a)

Ciernik (Uni32)

u3

doskonale bo juz myslalem ze wyscig sie skonczyl, wracam za niedlugo =)
    • ... Hello :] Mam zapytanie odnośnie Ilości ST tej samej ekipy w ACS w ciągu tygodnia, tej samej ekipy czyli mam rozumieć, że tych samych graczy? Jeżeli tak to prosiłbym o dodanie przez Panią prowadzącą tych 3 ST:
      Ayreon [DooM] & Morgoth [NO ALLY] & Pszczolka Maja [NO ALLY] vs meritum [A . Z] ~ 554.60 %
      Ayreon [DooM] & Morgoth [NO ALLY] & Pszczolka Maja [NO ALLY] vs zetrider (416,40%)
      Ayreon [DooM] &Morgoth[NO ALLY]&Pszczolka Maja[NO ALLY]vs kyrand[NIUNIE] 659,9%
      ... Te ST zostały zrobione nie tylko w ciągu tygodnia, ale w ciągu 24h ^^ ...
      ... Trochę stare, ale jakoś nigdy wcześniej nie zwróciłem szczególnej uwagi na rekordy :XP: Pozdrawiam ...
    • Ayreon napisał(a)
      ... Hello :] Mam zapytanie odnośnie Ilości ST tej samej ekipy w ACS w ciągu tygodnia, tej samej ekipy czyli mam rozumieć, że tych samych graczy? Jeżeli tak to prosiłbym o dodanie przez Panią prowadzącą tych 3 ST:
      Ayreon [DooM] & Morgoth [NO ALLY] & Pszczolka Maja [NO ALLY] vs meritum [A . Z] ~ 554.60 %
      Ayreon [DooM] & Morgoth [NO ALLY] & Pszczolka Maja [NO ALLY] vs zetrider (416,40%)
      Ayreon [DooM] &Morgoth[NO ALLY]&Pszczolka Maja[NO ALLY]vs kyrand[NIUNIE] 659,9%
      ... Te ST zostały zrobione nie tylko w ciągu tygodnia, ale w ciągu 24h ^^ ...
      ... Trochę stare, ale jakoś nigdy wcześniej nie zwróciłem szczególnej uwagi na rekordy :XP: Pozdrawiam ...

Ogolnie to proponuje poprawic rekord, tzn zamiast ilosci ST tej samej ekipy w ciagu tygodnia to zrobic w ciagu 24h
    • ... Za pierwszym razem jak przeczytałem to myślałem, że właśnie chodziło o 24h, dopiero po chwili się zorientowałem, że to chodzi o tydzień ^^ a propozycja mi się podoba :XP: ...
    • Patrix napisał(a)
      Wdg mnie mozna zrobic i w ciagu tygodnia i w ciagu 24h :) Tak byloby najlepiej ;]

tyle, ze taki rekord 'w ciagu 24h' zawieral by sie w rekordzie 'w ciagu tygodnia', wiec jak dla mnie to bez sensu...

ex-IRC Support
      ex-GO

BRACIA (Bobo/Ranger/Witcher)

Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne.
    • Smaug Złoty napisał(a)
      To nie jest bitwa solo

Największa bitwa solo [LI] Milfus vs Rayan & Dark Avenger & Chupacabra & MPower - 22.317% [Uni18]

Juz to 15 razy bylo walkowane ...

Było wałkowane i to JEST bitwa solo ... Agresor był sam, więc nie bardzo wiem w czym problem ...
    • Dla mnie i tak to jest acs co z tego że poniósł mniejsze straty walczył z kilkoma kolesiami 1vs3 czyli to według was jeden na jednego czyt solo ? Współczuje, durnoty wygadujecie i w regulaminie tylko bitwy 1na1 powinny być uznawane jako solo a nie inne. Poza tym to tamci kolesie się podstawili i mimo że ponieśli większe starty to gratulacje im się należą, bez ich udziału nie było by tej bitwy jak i procentu.
    • Tekila napisał(a)
      Dla mnie i tak to jest acs co z tego że poniósł mniejsze straty walczył z kilkoma kolesiami 1vs3 czyli to według was jeden na jednego czyt solo ? Współczuje, durnoty wygadujecie i w regulaminie tylko bitwy 1na1 powinny być uznawane jako solo a nie inne. Poza tym to tamci kolesie się podstawili i mimo że ponieśli większe starty to gratulacje im się należą, bez ich udziału nie było by tej bitwy jak i procentu.

chyba Cie pogrzało ale rozwalił ich sam, czyli to jest solo jak by oni go rozwalili to jest acs chyba nawet jacys tam ludzie GO mówią to samo co ja wiec wyloozuj gosciu
      ta obrońcy sie zmarszczyli a nie podstawili ^^
    • No właśnie w tym różnica. To jest bitwa 1VSACS. Czyli praktycznie ani to Solo ani ACS. ale zwyciężył (poniósł mniejsze straty) POJEDYNCZY agresor. a regulamin jasno mówi że w takich sytuacjach jest to bitwa Solo.

Zresztą nie wiem skąd sie wam wzięło pojęcie 1Vs1. w regulaminie jest tylko Solo.
    • hey12345 napisał(a)
      chyba Cie pogrzało ale rozwalił ich sam, czyli to jest solo jak by oni go rozwalili to jest acs chyba nawet jacys tam ludzie GO mówią to samo co ja wiec wyloozuj gosciu

To chyba ciebie pogrzało, że wypisujesz takie bzdety :D
      Jak bitwa moze być albo solo albo ACS w zależności od jej wyniku? Totalna głupota, panie i panowie. Nigdy nie zgodzę się z tym, żeby 1 vs 3 (albo ileś tam) uznać jako solo. SOLO to 1 vs 1 i żadne tłumaczenia GO czy innych pseudo-modów tego nie zmienią.

^ ^LoTuS^ ^ napisał(a)
      Zresztą nie wiem skąd sie wam wzięło pojęcie 1Vs1. w regulaminie jest tylko Solo.

Nie wiem, skąd ci się to wziąło, ale te pojęcia dla większości ludzi są tożsame. 1 vs 1 = SOLO.

^ ^LoTuS^ ^ napisał(a)
      To jest bitwa 1VSACS. Czyli praktycznie ani to Solo ani ACS.

LOL, zgłoś to do Pomysłów i Propozycji :E
    • jako ze jestem pomyslodawca kategorii liczba st tej samej ekipy w ciagu tygodnia pozwole sobie na wypowiedz w tej dyskusji.

Moim zdaniem czym innym jest jednorazowy zryw min. 3 graczy w ciagu jednej doby, a czym innym bedzie taka wspolpraca na przestrzeni min. tygodnia, gdyz wymaga ona o wiele wiekszego poswiecenia czasu i planowania dzialan. Mysmy w owym czasie intensywnie wspolpracowali przez dluzszy okres niz tydzien, a 3 st w 7 dni byly tylko ukoronowaniem tych wysilkow.
      Dlatego chylac czola przed wspanialym wyczynem kolegow z u48 uwazam, ze kategoria 24h powinna byc odrebna.
      gdyz beda pokazywac one zupelnie inne podejscie do wspolpracy przy acs
      decyzja oczywiscie nalezy suwerennie do prowadzacej temat.

btw
      rowniez uwazam, ze rw Milfusa, jest rw solowym, zgodnie z ogloszonymi
      kryterami, a wprowadzenie kategorii 1vs1 jest nieuzasadniona uzurpacja autora tematu topowych rw na ogame.pl :-/ i dobrze byloby nie przenosic tego na inne tematy
    • ... Hehehe ale niektórzy przeżywają cóż, skoro czytanie ze zrozumieniem zawodzi to trudno. A wystarczy przeczytać regulamin, albo chociaż wziąć to na logikę, jeżeli ktoś samodzielnie wygrał bitwę to jak tego nie uważać za występ solo? Nawet jeżeli obrońców było kilku :P z ich strony to po prostu była nieudana próba zrobienia ACSa ale padli pod flotą jednego gościa, rozgromił ich solo. Nie widzę tu nic niezrozumiałego a zresztą nieważne :P ...

... Ciap chciałem podziękować baardzo za Ilość ST tej samej ekipy w ACS w ciągu 24h 3 Ayreon [DooM], Morgoth [NO ALLY], Pszczolka Maja [NO ALLY] [Uni48] :* :fgrin: ...

/Edit:

Ariel Szary napisał
      jako ze jestem pomyslodawca kategorii liczba st tej samej ekipy w ciagu tygodnia pozwole sobie na wypowiedz w tej dyskusji.
      Moim zdaniem czym innym jest jednorazowy zryw min. 3 graczy w ciagu jednej doby, a czym innym bedzie taka wspolpraca na przestrzeni min. tygodnia, gdyz wymaga ona o wiele wiekszego poswiecenia czasu i planowania dzialan. Mysmy w owym czasie intensywnie wspolpracowali przez dluzszy okres niz tydzien, a 3 st w 7 dni byly tylko ukoronowaniem tych wysilkow. Dlatego chylac czola przed wspanialym wyczynem kolegow z u48 uwazam, ze kategoria 24h powinna byc odrebna. gdyz beda pokazywac one zupelnie inne podejscie do wspolpracy przy acs decyzja oczywiscie nalezy suwerennie do prowadzacej temat.

... Ja nie wątpię, że współpracowaliście przez okres dłuższy niż tydzień ale zwróć uwagę, że ja z kolegami również współpracowałem przez okres dużo dłuższy i to nie był jednorazowy zryw, w ST wystąpiliśmy więcej niż 3 razy ;) a było tez sporo akcji które nie zmieściły się w progach % czy chociażby same rozbunkrowywania bez zysku jedynie for fun :] ...
      ... Cele mieliśmy wypatrzone przez jakiś czas czekaliśmy tylko na dogodną chwilę tak aby każdy z nas 3 miał wolne w pracy, bo pracowaliśmy już wszyscy trzej a ja w dodatku studiowałem dziennie więc trzeba było się zgrać ... Zwróciłbym również uwagę na fakt, że to nie były st zrobione na samym początku uni kiedy o cel nie trudno - same % o tym świadczą ... Inne zdanie na ten temat sam bym miał jeżeli to by były ST po kilknaście czy kilkadziesiąt % ... W tej chwili jest rozdzielone ST w 24h i w ciągu tygodnia, myślę, że to najlepsze rozwiązanie :) ...

... Pozdrawiam :] ...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ayreon ().

• Ariel Szary napisał(a)
      bla bla bla ... a wprowadzenie kategorii 1vs1 jest nieuzasadniona uzurpacja autora tematu topowych rw na ogame.pl :-/

Uzurpacja: z języka łacińskiego - bezprawne objęcie w posiadanie, przywłaszczenie sobie cudzych praw do czegoś.

Nie za bardzo rozumiem sens twojej wypowiedzi.
      No ale mniejsza z tym. Przypomnijcie sobie czasy sprzed ACS. Uważam, że GF nie po to wprowadził system walk sojuszniczych, żeby bitwę z wykorzystaniem tegoż systemu uznawać jako solo.
      Mam nadzieję, ze ktoś podziela moje zdanie, bo autorka tematu na pewno nie... ]:-D
    • Mortal napisał(a)
      Uzurpacja: z języka łacińskiego - bezprawne objęcie w posiadanie, przywłaszczenie sobie cudzych praw do czegoś.

...Nie za bardzo rozumiem sens twojej wypowiedzi...

kredek przywlaszczyl sobie, przypisane teamowi ogame prawo do definiowania kryteriow podzialow rw.
      Team dzieli je na solowe i acs,
      a kredek wprowadzil trzecia kategorie 1vs1

czy teraz juz rozumiesz ?

sorki Ciap za offtop, ale mysle, ze ta sprawa jest na prawde wazna
      bo to zwyciestwo Milfusa, zasluguje na uwiecznienie we wlasciwym miejscu