Dystrykt 9 cudo , poprostu film jak z bajki xD , ogladalo sie strasznie przyjemnie , massa efektow bardzo ciekawy
kac vegas - średnia ta komedia , zapowiadalo sie na cos lepszego
harry potter ksiaze polkrwi - fajny ; ] ale troche malo akcji , tez nie jestem pod wrazeniem
kac vegas - średnia ta komedia , zapowiadalo sie na cos lepszego
harry potter ksiaze polkrwi - fajny ; ] ale troche malo akcji , tez nie jestem pod wrazeniem
Wielu ludzi na pewno powie "po***walone jak lato z radiem w zimie" ale jak dla mnie to dobra chora komedia. Minister Zdrowia ogłasza, że jeśli nie śmieszy Cię film "Bruno", to podczas jego oglądania miałeś za mało promili lub byłeś za mało ujarany. Bądź jedno i drugie

Może jakbym pooglądał więcej, to nie było by tak źle, ale kumpel był na tym w kinie i mówił, że tak jest prawie przez cały film...
pasowało do obrazu. Plus to odbarwienie filmu.

) "Assassin Ninja". Moje wrazenia sa mieszane - ogolnie litry krwii i porzepalawiane, pocwiartkowane ciala ludzi, duzo walki i w miare przyzwoita fabula. Z drugiej strony zapewnie nie skierowany do wszystkich ogladajacych tylko tych o mocnych nerwach i lubiacych takie klimaty. W sam raz na sobotni wieczor