a tytuł najgorszej 10 w historii wędruje do ....

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
DLuGi xD napisał(a):
Ja uważam, że United nie powalczy w tym sezonie o tytuł.. zbyt duża zbieranina. Co do Pogby, to także uważam, że dużo nie tracimy. Jeśli jego forma/talent ustabilizuje sie, to będzie to za 2-4 lata i wyfrunie wtedy do Realu.
DLuGi xD napisał(a):
Swoją drogą chciałem w tym roku zapisać sie do DRUGHI i pierwszy raz polecieć na mecz Juve.. problem w tym, że nie ma zapisów i samo stowarzyszenie przestaje istnieć. Ktoś z Was był już na meczu w Turynie na własną rękę?
DLuGi xD napisał(a):
Widzieliście cyrk w sieci odnośnie transferu Pogby i kwoty dla Raioli? Jestem ciekaw ile my faktycznie zarobiliśmy.. Eh oby Higuain sie spłacił, bo wywaliliśmy sporo $$ na tego grubasa![]()
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DLuGi xD ().
Bladeripper Returns napisał(a):
Osobiście uważam że Juve kupił Pjanica żeby osłabić rome i Higuaina żeby osłabić Napoli a tytuł zdobyć mimochodem. Bo w Serie A nie ma nikogo kto im zagrozi.
A co do Pogby to zrobiliśmy interes życia, teraz tylko sukces w LM by nas ucieszył.
Inc napisał(a):
Napoli i tak wygra ligę.
GamBit napisał(a):
Higuan to w tej chwili najlepsza 9-tka do wyciągnięcia i znająca ligę. drogo bo drogo ale patrząc jak chłop gra z lekką nadwagą to jak wróci do formy będzie ogień.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bladeripper Returns ().
Bladeripper Returns napisał(a):
Może i drogo ale Juve pokazał mamy kase kupimy kogo zechcemy, kiedy inne kluby mają ogromne problemy finansowe.
Inc napisał(a):
Napoli i tak wygra ligę.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().