Co sądzicie o nowych strojach na sezon 16/17 :)? trochę namieszali z podstawową ale da się jakoś to przeżyć. Koszulka bramkarza wygląda pięknie

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().
DLuGi xD napisał(a):
GamBit a gdzie będziesz kupował stare stroje?! Bo też chętnie bym kupił czarną wyjazdówkę![]()
DLuGi xD napisał(a):
No i mamy pierwszy oficjalny transferMiralem Pjanic, kto by sie spodziewał takiego transferu do Juve!
CarVi napisał(a):
Dobra z takimi przewidywaniami to ja się dziwie czemu nic nie wygrywam na sts'achchoć Morata po raz kolejny pokazał, że zawsze będzie Bohaterem
![]()
CarVi napisał(a):
A teraz temat o którym głośno przez ostatnie kilka dni czyli mianowicie o rzekomy podpisaniu kontraktu dwóch zawodników Barcy Mascherano, Alves
i tu pytanie po co ?
CarVi napisał(a):
trzeba odmłodzić skład a nie bardziej go postarzać lewa strona jest obstawiona przez Sandro i Evre ta prawa strona Lichstiener ma swoje lata i jest po tej operacji a o Cuadrado chyba nie powalczymy niestety nie chce Alvesa mimo, że jest topowy na swojej pozycji lepiej zainwestować w młodzież jest ten De Sciglio z Milanu warto się o niego starać młody utalentowany chłopak. Mascherano osoba, która by zastąpiła mianowicie Marchisio już lepszy byłby ten Gomes z Valenci ale też Juve za niego dużo nie wyda nie jesteśmy klubem, który chlasta pieniędzmi za wygórowane kwoty takie jak kluby United,Real,Bayern, mogą sobie pozwolić bo ich na to stać.Podobno jeszcze wchodzi kwestia taka, że ta dwójka z Barcelony do Juve przy czym Pogba miałby opuścić Juve i przejść do Barcy i to może być najgroszy scenariusz ale mam nadzieje, że to się nie spełni![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().
DLuGi xD napisał(a):
Mi w dalszym ciągu brakuje kogoś na prawą stronęStrasznie ciekawi mnie kogo do ataku przygarniemy..
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CarVi ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
1 gość