zatrzymano około 150 naszych za burdy w Kopenhadze. Właśnie dostałem smska od kumpla. Z kim oni mają rozmawiać, no z kim... I podobno znów NS sprowokowali... Szkoda gadać...
Bíg číťÝ (L)ífë
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bemek napisał(a):
zatrzymano około 150 naszych za burdy w Kopenhadze. Właśnie dostałem smska od kumpla. Z kim oni mają rozmawiać, no z kim... I podobno znów NS sprowokowali... Szkoda gadać...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bemek ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kar(L)ik ().
-Maver- napisał(a):
Mi moze na Legii nie zalezy, ale bez niej i jej kibicow straci cala Polska. Moze nie darzymy sie sympatia, ale z tego co przeczytalem kolega dziób nie lubii Was bardziej.
dziób napisał(a):
-Maver- napisał(a):
Mi moze na Legii nie zalezy, ale bez niej i jej kibicow straci cala Polska. Moze nie darzymy sie sympatia, ale z tego co przeczytalem kolega dziób nie lubii Was bardziej.
Hehe
Jestem wieloletnim kibicem Legii, kocham ten klub, ale ze względu na niektórych kibiców, uważam, że powinien na jakiś czas popaść w niebyt. Może by wtedy docenił to, co mamy i to, że będziemy to mieć za 10 lat także. Ja doceniam.
PS: Karlik, nie uważam że wszystko co robi klub jest dobre. Staram się być obiektywny i patrzeć na wszystko z różnych stron. Ale teksty typu "iti go home" mnie po prostu osłabiają. Konkretne argumenty i rzeczowa dyskusja i od razu jakoś rozmowa staje się mniej konkretna. Nie stoję po niczyjej stronie, ale po prostu doceniam - tak jak napisałem wyżej.
bERN napisał(a):
Tak piszcie apele do kibiców Legii na forum ogame... Brawo
Leon Zawodowiec napisał(a):
jesli takie posty to zasmiecanie tematu, to cały temat ''Legia Warszawa'' mozna wywalic do kosza...
Rassija napisał(a):
Ale to co sie stalo to przeciez wina zarzadu ITI, Trzeciaka lub kogos z tych sfer przeciez.. Pimp nie masz sie co klocic przeciez oni swieci sa to znow jakas ustawka, oni pewnie byli jako 1 zaczepiani i w ogole to nie ich wina ze tak sie zachowali. W koncu Legia to marka co nie?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kar(L)ik ().
Rassija napisał(a):
Za to Kar(L)ik był w Europie. I chyba kojarze w jakiej roli
Poraz kolejny pokazujecie jacy to jesteście. Znów prawda boli i znów obrzucacie błotem innych uwarzając ze sie napinaja a w sobie niczego zlego nie widzicie. No ale Legia to marka w Europie. Tylko pytanie co to za marka? Z czym do ludzi? Dziwie sie ze Walter jeszcze sie nie wycofal i nie spuscil was z ligi. Chyba rzeczywiscie ta Legie kocha, czego docenic nie potraficie..
Kar(L)ik napisał(a):
Co do biletów do tej pory wszędzie były wyjazdy gdzie większość biletów kupowało się na miejscu.
bERN napisał(a):
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin 4:0 (1:0)
Bramki: Szymon Kapias 32-sam, Adrian Paluchowski 48, 62, Artur Jędrzejczyk 67
Udany początek sezonu
Meczu nie miałem okazji oglądać, ale wynik cieszy, a i Paluch wyrasta nam na snajpera
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Black Grucha ().
5 gości