TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• mam nadzieję ze znajdą odpowiednich piłkarzy na miejsce tych co odchodzą
      i może w końcu jakieś gotówkowe transfery będą :D:D

bo za darmo nic nie ma

Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW

Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
      2012-2015 Przerwa
      Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
    • Kar(L)ik napisał(a)
      jakby co możecie zabrać z Warszawy Cieciaka, Arrugola,Descarge :) w hurcie za 1 pln :)

Garguła,Sobolewski konkret środek pomocy

za złamanego grosza ich nie chcemy :D

obecnie to bym wybrał taki skład :

Pawełek
      Singlar - Głowacki - Marcelo - Diaz

Małecki - Sobolewski - Garguła - Piotr Brożek

Paweł Brożek - Boguski

o ile kontuzjowani wrócą do zdrowia :P

2012-2015 Przerwa
    • Piotr Brożek na pomocy ?? tak szczerze to przydałby nam się nowy bramkarz i napastnik wtedy Pawełek i Singlar grzeją ławe, Piotrek Brożek idzie na miejsce Singlara, Boguski na miejsce Piotrka a za Boguskiego nowy napastnik :D:D

hehe fantazja ^^
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • Moim zdaniem Boguski powinien zostać w ataku. Przydałby się raczej jakiś energiczny skrzydłowy na lewą pomoc. Miło byłoby widzieć nowego środkowego obrońce, który mógłby zmieniać się z Głowackim/Marcelo w razie kartek/kontuzji. No i napastnik jakiś. Fantazja ^^
    • Król Maciuś coś wymyśli :P

przez ostatnie lata Wisła oszczędzała na transferach może teraz kupi ze 3 zawodników ( Skrzydłowy lewy , jakiś stoper , i napadzior )

2012-2015 Przerwa
    • Miejmy nadzieje zd Cupiał rozbije świnke skarbonke i sypnie wkoncu 'troche' kasy na transfery chociaz pamietamy ze np sprowadzenie Marcelo za darmo bylo strzalem w 10tke
    • m954 napisał(a)
      Miejmy nadzieje zd Cupiał rozbije świnke skarbonke i sypnie wkoncu 'troche' kasy na transfery chociaz pamietamy ze np sprowadzenie Marcelo za darmo bylo strzalem w 10tke

[URL=http://www.sport.pl/pilka/1,65050,6675391,Wisla_bedzie_kupowac_rozsadnie__czyli_malo.html]Wisła będzie kupować rozsądnie - czyli za ile sprzedamy, tyle będzie na transfery.[/URL]
      Wygląda na krótką piłkę - jeśli Wisła sprzeda Brożka, będą transfery. Jeśli nie - będą tylko zawodnicy z wolnego transferu i tanie talenty.
      zgniły liberał/podły ateista
    • Czyli wszystko po staremu:/ Cupiał chyba nie widzi tego ze w tym roku latwiej jest awansowac do fazy grupowej LM a zeby to zrobic trzeba miec mocny sklad
    • Czyli wszystko po staremu:/ Cupiał chyba nie widzi tego ze w tym roku latwiej jest awansowac do fazy grupowej LM a zeby to zrobic trzeba miec mocny sklad

A wy chyba nie bierzecie pod uwagi tego iż obecnie inwestowanie w klub jest widzimisie Cupiała, a że obecnie mamy stagnację gospodarczą to zwykle takie fanaberie się ogranicza.
    • Chief napisał(a)
      A wy chyba nie bierzecie pod uwagi tego iż obecnie inwestowanie w klub jest widzimisie Cupiała, a że obecnie mamy stagnację gospodarczą to zwykle takie fanaberie się ogranicza.

Trzeba ryzykować,bo jak piszą wyżej do LM będzie się teraz łatwiej dostać bo na Barcalonę już nie trafimy w 3 rundzie bo to może być np. Slavia Praga a ich ograć można bez problemu :) jest awans są pieniądze i transfery się mogą w całości wrócić :)

A skoro już ma zamiar tak pasa zaciskać to po jaką cholerę pysznił się jak paw po zwycięstwie nad Śląskiem??Wyglądał tak jakby miał zbroić Wisłę na LM a nie odkładać kasę >_>
    • Trzeba ryzykować,bo jak piszą wyżej do LM będzie się teraz łatwiej dostać bo na Barcalonę już nie trafimy w 3 rundzie bo to może być np. Slavia Praga a ich ograć można bez problemu :) jest awans są pieniądze i transfery się mogą w całości wrócić :)

Tak tylko inwestycja w piłkę nożną to prawdę powiedziawszy inwestycja, która się nie zwraca, taka prawda.
    • "kto nie ryzykuje ten nie ma"

Tylko kiedy ostatnio Cupiał ryzykował ?? teraz jest właśnie najwyższy czas na ryzykowanie , jeśli się ryzyko opłaci Wisła będzie grać w fazie grupowej jeśli nie to wszystko bedzie po staremu, czyli odpadniemy w max 3 rundzie
    • m954 napisał(a)
      "kto nie ryzykuje ten nie ma"

Tylko kiedy ostatnio Cupiał ryzykował ?? teraz jest właśnie najwyższy czas na ryzykowanie , jeśli się ryzyko opłaci Wisła będzie grać w fazie grupowej jeśli nie to wszystko bedzie po staremu, czyli odpadniemy w max 3 rundzie

"jeśli boisz się sparzyć, nigdy się nie ogrzejesz" :XP:

Dokładnie! Zakupy są potrzebne, bo póki co tylko się osłabiamy. Jak Marcelo jeszcze odejdzie i Brożek to będzie tragedia! Działać, kupować! :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().

• Chief napisał(a)
      Ale pytam skąd Cupiał weźmie te miliony na nowych graczy, gdy Telefonika nie jest w takiej boskiej kondycji finansowej?

Ja słyszałem że akurat Cupiał najmniej odczuł skutki światowego kryzysu...pewnie się robi skąpy na starość :E zreszta po co nam taki wielki stadion jeżeli mamy tam grać tylko na domowym podwórku :-/
    • No zobaczymy.

Gdyby nie Cupiał to Wisły by nie było na ligowym szczycie, więc bez przesady ;) Z tego co wiem to wpompował dużo kasy w Wisłę. Aczkolwiek. Nie wiem czy ma zyski czy straty teraz. Nie wiem jak odczuł kryzys. Rolą sponsora jest sponsorowanie. Brak zakupów to stanie w miejscu, a kto stoi w miejscu, ten się cofa. Szczególnie jeżeli do tego dochodzą sprzedaże wartościowych zawodników. Dawać kasę panie Cupiał! :P
    • gdzieś kiedyś czytałem porównanie dwóch właścicieli klubów z Krakowa

Pan Cupiał wpompował w Wisłę przez 10 lat 100 000 000 zł. ( mało to nie jest) Ile wpompował w Cracovię Pan Filipiak nie wiem ale co jest istotne

Wisła przynosi właścicielowi zyski kilku milionów złotych roczne
      natomiast Cracovia każdego roku przynosi straty

Wisła dzięki panu Cupiałowi stanęła na nogi i nie dziwcie się że nie ma milionów na transfery

Kto z was mając taka kasę zainwestował by 100.000.000 zł. nie będąc pewnym czy się zwróci :P

zobaczycie stadion nowy będzie, kasą Boss sypnie i LM wita :D

2012-2015 Przerwa
    • Marcinowi trzeba życzyć zdrowia i powodzenia w nowym klubie.

Hej Baszczu jesteś Legendą hej Baszczu jesteś Legendą !!!

2012-2015 Przerwa
    • Witam wszystkich kibiców po zmianie forum ;) Tak, ja też się cieszę :(

"Ominęły" nas urodziny Boguskiego ;) No i wiadomo już, że Łukasz Garguła pojedzie na zgrupowanie zespoły ;) Co do transferów to narazie cisza, ale zobaczymy :P No i czekają nas 2 sparing w Sosnowcu :P Aaaaa... zapomniałbym o tym, że Dan Petrescu czeka na Wisłę w Lidze Mistrzów - jego zespół (którego jest trenerem) już ma zapewniony start ;)
    • czytałem ostatnio że do Wisły ma przyjsć Fonfara z GKS Bełchatów
      ale nie wydaje mi się żeby był lepszy od Singlara

Boguskiemu życzymy przedewszystkim powrotu do zdrowia a puźniej to już będzie dobrze :D

2012-2015 Przerwa
    • Y2K napisał(a):

czytałem ostatnio że do Wisły ma przyjsć Fonfara z GKS Bełchatów
      ale nie wydaje mi się żeby był lepszy od Singlara
      Może chcą go ściągnąć dla "rywalizacji"? No nie wiem, jak dla mnie to Singlar wcale nie jest taki słaby, żeby trzeba było się o prawą obronę obawiać ;)