Y2K napisał(a)
już niecałe 9 h do meczu
nie mogę się doczekać
mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów
Też mam taka nadzieję. Przez głupie koniki nie kupiłem biletu Ale i tak pod stadion przyjdę, żeby potem razem świętować mistrzostwo
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Y2K napisał(a)
już niecałe 9 h do meczu
nie mogę się doczekać
mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().
Mati napisał(a)
Jak patrzę na budowę to aż miło: z dnia na dzień na kamerce coraz więcej widać
Martwię się tylko, czy będzie jak zapełnić stadion... Bo jak mieliśmy stadionik na 10'000 to zawsze był komplet. Po wybudowaniu D i E, gdy możliwości stadionu wzrosły 2x, rzadko zapełnialiśmy trybuny... A co będzie jak będzie 35'000 miejsc? Może to wszystko wyglądać strasznie pustawo
Ale nie to dziś jest najważniejsze, jeszcze 3,5h i meczyk. Szkoda, że nie miałem szans się dziś pojawić w Krk (braki w możliwościach komunikacyjnych i nie było z kim jechać )...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
*ThoR* napisał(a)
Wisła ma Mistrza. Lechia się utrzymała.
Mój hurraoptymizm okazał się realizmem (odnośnie dyskusji na temat szans Lechii na utrzymanie w razie przegranej z Wisłą)
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Thorgoth ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DragoN XTR ().
PimP 1987 napisał(a)
gratuluje
wazne, ze Wy, a nie Legia macie ten tytul
mam nadzieje, ze nie jak zwykle odpadniecie w eliminacjach LE, a cos tam zawojujecie
powodzenia wszystkim klubom bioracym udzial w europejskich pucharach
pisze kibic Lecha
Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego
Chief napisał(a)
Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego
Nie sądzę by już w przyszłym sezonie Śląsk włączył się do gry o mistrza, raczej będzie walczył o europejskie puchary, ale kto wie co będzie za 2 czy 3 lata.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rassija ().
Leon Zawodowiec napisał(a)
teraz moge Wam pogratulowac mistrza, czy byliscie lepsi? moze, ale napewno mieliscie wiecej szczescia, a my za duzo remisowalismu u siebie (przynajmniej 4 mecze mozna bylo wygrac ehh), nawet nie wiecie jaka byla wrzawa jak ktos plote puscil ze przegrywacie 2:1
jeszcze raz graty
vul6 napisał(a)
Zieńczuk i Baszczyński do Grecji się wynoszą, Brożek pójdzie jeśli pojawi się dobra oferta, nie wiem czy Szinglarowi się kontrakt nie skończył
Teraz wszystko w rękach Cupiała, na LM można zarobić ładne parę milionów Ź a droga nie powinna być trudna, więc może w końcu się skusi coś zainwestować...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
2 gości