LM nie będzie do puki prezesi polskich klubów nie będą tylko widzieć w nich maszynki do robienia kasy
nie mówię bo Pan prezes Cupiał wpompował w Wisłę masę pieniędzy a nie musiał ale aby myśleć o LM trzeba więcej wyłożyć a jak to przyniesie rezultat to i kasa się zwróci
Odchodzą Baszczyński, Zieńczuk, Paweł Brożek pewnie też trzeba znaleźć dobrych piłkarzy na ich pozycje a nie jakieś zapchaj dziury ( Dawidowski, Beto, Varga ) na puchary trzeba mieć minimum 18 równorzędnych piłkarzy a nie tylko 11 ;/
mam nadzieję ze w końcu to zrozumieją zarówno w Wiśle jak i w Lechu czy Legii
* Leon Zawodowiec nie rozumiem masz jakiś kompleks ?? przestań się napinać i spójrz na tabelę
a za kasę za PP dajcie jakąś odprawę Reksiowi
nie mówię bo Pan prezes Cupiał wpompował w Wisłę masę pieniędzy a nie musiał ale aby myśleć o LM trzeba więcej wyłożyć a jak to przyniesie rezultat to i kasa się zwróci
Odchodzą Baszczyński, Zieńczuk, Paweł Brożek pewnie też trzeba znaleźć dobrych piłkarzy na ich pozycje a nie jakieś zapchaj dziury ( Dawidowski, Beto, Varga ) na puchary trzeba mieć minimum 18 równorzędnych piłkarzy a nie tylko 11 ;/
mam nadzieję ze w końcu to zrozumieją zarówno w Wiśle jak i w Lechu czy Legii
* Leon Zawodowiec nie rozumiem masz jakiś kompleks ?? przestań się napinać i spójrz na tabelę
a za kasę za PP dajcie jakąś odprawę Reksiowi
Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW
Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
2012-2015 Przerwa
Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
2012-2015 Przerwa
Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().