TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• LM nie będzie do puki prezesi polskich klubów nie będą tylko widzieć w nich maszynki do robienia kasy

nie mówię bo Pan prezes Cupiał wpompował w Wisłę masę pieniędzy a nie musiał ale aby myśleć o LM trzeba więcej wyłożyć a jak to przyniesie rezultat to i kasa się zwróci

Odchodzą Baszczyński, Zieńczuk, Paweł Brożek pewnie też trzeba znaleźć dobrych piłkarzy na ich pozycje a nie jakieś zapchaj dziury ( Dawidowski, Beto, Varga ) na puchary trzeba mieć minimum 18 równorzędnych piłkarzy a nie tylko 11 ;/

mam nadzieję ze w końcu to zrozumieją zarówno w Wiśle jak i w Lechu czy Legii

* Leon Zawodowiec nie rozumiem masz jakiś kompleks ?? przestań się napinać i spójrz na tabelę
      a za kasę za PP dajcie jakąś odprawę Reksiowi :P

Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW

Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
      2012-2015 Przerwa
      Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().

• Y2K napisał(a)
      * Leon Zawodowiec nie rozumiem masz jakiś kompleks ?? przestań się napinać i spójrz na tabelę
      a za kasę za PP dajcie jakąś odprawę Reksiowi :P

spojrze na nią po ostatniej kolejce, dopiero wtedy Wam pogratuluje, a Reiss juz sam sobie wziąl ;)
    • Kar(L)ik napisał(a)
      Barsy napewno nie trafią Realu też :) 1 i 2 miejsce w hiszpańskiej lidze daje prawo gry odrazu w LM :P plus zmieniają się reguły i Wisła spotka się np. PAO,Andrelechtem czy Kopenhagą :)

Śląsk do Krk pojedzie na wycieczkę krajoznawczą :)

no to maja szanse, zalezy tez kogo kupią po sezonie ponoc walka o Nowaka trwa :D, zaloze sie ze z Brozkiem bedzie jak z Matusiakiem, szkoda takich zawodników, pograją sezon, 2 i juz myslą ze są mega gwiazdą... :/
    • a ja się założę że tak nie będzie ;) bardziej prawdopodobne jest że 2gim Matusiakiem będzie R. Lewandowski :) dlaczego?

Brożek mógł już 3 lata temu wyjechać, ale został, a nie napalił się na kase na zachodzie. rok w rok (a właściwie 2 razy w roku) mówi się o jego odejściu, a on cały czas gra dla Białej Gwiazdy :D tak też będzie po tym sezonie.

za to już kilka razy spotkałem się z wypowiedziami R. Lewandoskiego, o tym, że jeżeli Lech nie zdobędzie Mistrza (a nie zdobędzie, oj nie zdobędzie) to prawdopodobnie odejdzie :) ile w tym prawdy? nie wiem i szczerze mówiąc mam to głęboko gdzieś :P
    • Akurat Brożek moim zdaniem nie jest "objawieniem" jak Matusiak, który miał udane pół sezonu i wyjechał. Paweł już od dawna gra na wysokim poziomie

Co do Cupiała - bardzo podoba mi się model który chce zaprowadzić Solorz we Wrocławiu. Dostał teren pod budowę galerii handlowej, będzie ona przynosiła zyski, zyski będą trafiały do klubu. W ten sposób uniknie sytuacji Abramowicza czy Cupiała, którzy pompowali w klub na zasadzie sponsoringu, a jak koniunktura się załamała, albo zwyczajnie im się odechciało to zaczęli się wycofywać. Co prawda model Solorza nie wygląda na szybki i efektywny sposób, ale będzie powoli i do przodu.

Na Reale i Barsy nie trafim, LM jest już teraz bliżej niż kiedykolwiek (no może z wyjątkiem ateńskiego koszmaru) wszystko zależy od tego jaki skład będzie miała Wisła przystępując do eliminacji.
    • Leon Zawodowiec napisał(a)
      ta patałachów, przypomnij sobie lepiej ile Lech Wam wbił na waszym boisku to Ci sie oczy otworzą, a czekaj to nie Wisla odpadła z PP przez Lecha? :)

I co to dało??Powiem Ci,3 punkty więcej w tabeli na kolejkę przed końcem sezonu :] co oznacza że to Wisła a nie Lech jest bliżej mistrzostwa :P

a schemat bedzie ten sam, traficie na Barce czy Real i tyle bedziecie LM widzieli :E

I widzisz cymbałku jakie masz pojęcie o piłce??Gdybyś się choć odrobinę tematem zainteresował to wiedziałbyś czemu na nich nie trafią :lol:

Akurat Brożek moim zdaniem nie jest "objawieniem" jak Matusiak, który miał udane pół sezonu i wyjechał. Paweł już od dawna gra na wysokim poziomie

I to właśnie może być powodem jego odejścia :( a jeżeli zostanie powinien dostać lepszy kontrakt :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().

• niepotrzebna napinka widze tutaj sie robi
      gratulacje Mistrza - pisze kibic Lecha
      zostal Nam Puchar Polski i wicemistrzostwo - no chyba, ze bedzie jakis cud u Was za tydzien
      mimo to uwazam, ze to i tak byl najlepszy sezon Lecha i nie bede wielce plakal, ze Majster przepadl
      oby nie rozsprzedaly sie druzyny tylko wzmocnili przed europejskimi pucharami i moze przelamiemy ta slaba passe i zaistniejemy na arenie europejskiego futbolu
      pozdro
    • Z Brożkiem jest krótka piłka - mamy kryzys, TF ma gorsze wyniki finansowe i jeśli zgłosi się kupiec który położy na stół odpowiednią kasę, to zostanie sprzedany.
      Problem jest w tym, że Cupiał chce za niego minimum 3-4mln ojro, a to jest dużo biorąc pod uwagę, że ani w pucharach, ani w kadrze Brożek nie pokazał jeszcze swoich walorów.

Inna sprawa, że być może dla Wisły lepiej będzie go teraz sprzedać. Raz, że prawdopodobnie w polskiej lidze już się bardziej nie rozwinie, a dwa, że dzięki jego sprzedaży Wisła będzie mogła kogoś dobrego kupić, bo inaczej znów do klubu przyjdą tylko zawodnicy z wolnego transferu.
      zgniły liberał/podły ateista
    • kłócicie się kto powinien być mistrzem, bla bla bla ^^

a ja wam powiem 2 rzeczy ważne

1) chociaż nie lubię wisły to powiem tak : wygrywa zawsze najlepszy i w tym przypadku najlepsza chyba jest wisła

2) jeszcze nic nie jest rozstrzygnięte, może Śląsk zabojuje Kraków :D nic nie wiadomo :]

pozdro
    • jesli Jej nie lubisz to przynajmniej pisz nazwę z klubu z Dużej litery !

A co do Lecha to tam pewnie z polowa skladu odejscie, Peszko , Lewandowski, Rengifo, Stilic itp.

Leon wracając do Twojej wypowiedzi ze Lech wygrał z Wisłą na R22. Co z tego ? w tamtym sezonie Wisła nie wygrywała z Legia a miała nad nią ponad 10 pkt przewagi :]

Może wkońcu Cupiał zacznię się klubem interesowac i zainwestuje troche kasy w nowych piłkarzy ?
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • m954 napisał(a)
      jesli Jej nie lubisz to przynajmniej pisz nazwę z klubu z Dużej litery !

A co do Lecha to tam pewnie z polowa skladu odejscie, Peszko , Lewandowski, Rengifo, Stilic itp.

Leon wracając do Twojej wypowiedzi ze Lech wygrał z Wisłą na R22. Co z tego ? w tamtym sezonie Wisła nie wygrywała z Legia a miała nad nią ponad 10 pkt przewagi :]

Może wkońcu Cupiał zacznię się klubem interesowac i zainwestuje troche kasy w nowych piłkarzy ?

fakt, z Lecha odejdzie pewno polowa, ale nie oszukujmy sie WSZYSTKIE (tak tak nawet Wisła) kluby Polskiej ligi to maszynka do robienia kasy, kupic za grosze, dac pograc, sprzedac 4x drozej

Co z tego ze Lech wygral w Krakowie? moze to ze ta porazka jest Waszą jednyną na własnym stadionie (nie liczac sobotniej ze Slaskiem :D)
    • Leon Zawodowiec napisał(a)

Co z tego ze Lech wygral w Krakowie? moze to ze ta porazka jest Waszą jednyną na własnym stadionie (nie liczac sobotniej ze Slaskiem :D)

marzyciel się znalazł :D

Wisła jest zbyt doświadczoną drużyną by dać sobie ściągnąć koronę z głowy

2012-2015 Przerwa
    • Y2K napisał(a)
      Leon Zawodowiec napisał(a)

marzyciel się znalazł :D

Wisła jest zbyt doświadczoną drużyną by dać sobie ściągnąć koronę z głowy

w takim razie kazdy Poznaniak jest przez ten tydzien marzycielem :D
    • Rassija napisał(a)
      Oczywiscie ze marzycielem. Mimo ze kazdy zna suche fakty to kazdy z nas wierzy dopóki jest szansa.

Ciekawe jaką część swojej wypłaty byś postawił na mistrzostwo Lecha wierzący marzycielu ;)

Bo ja szczerze powiedziawszy nie postawiłbym złamanego grosza na vice dla Legii, mimo że też matematyczna szansa jest.
    • Było tyle szans na LM. Ale najbliżej było z Panathinaikosem. Wtedy byłem na koloniach hah. 3maliśmy kciuki ale się nie udało. A pewnie nigdy się nie uda, jedynie ktoś taki jak Romek Abramowicz może wrzucić [W]isełkę do L.M.

Ale co tu gadać.

Nie ma szans.

Ja w przyszłym roku stawiam na Śląsk bo mają sponsora [Zygmunt Żak-Solorz---dop.redakcji] i solidne miasto.

Bez Brozia wypadną z top5 naszej słabej polskiej ekstraklasy.

Zawisza Bydgoszcz-za 4 lata zdobędzie LM

:quasi: :quasi: :quasi: :quasi: :quasi:
    • Thorgoth napisał(a)
      Rassija napisał(a)
      Oczywiscie ze marzycielem. Mimo ze kazdy zna suche fakty to kazdy z nas wierzy dopóki jest szansa.

Ciekawe jaką część swojej wypłaty byś postawił na mistrzostwo Lecha wierzący marzycielu ;)

Bo ja szczerze powiedziawszy nie postawiłbym złamanego grosza na vice dla Legii, mimo że też matematyczna szansa jest.

A co to ma do rzeczy? Wierzyc w cuda kazdy moze, wiedzac przy tym jakie są realia. Serce mowi jedno, rozum drugie. Nie wierze w brak ukladu miedzy druzynami zaprzyjaznionymi wiec mozliwy jest scenariusz mistrza dla Wisły i uratowania ligi dla Cracovii a co za tym idzie byc moze vice dla Legii. DLa Lecha liczy sie tylko mistrz, w pucharach juz sa, a Cracovii brakuje punktow.
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

• Rassija napisał(a)
      Thorgoth napisał(a)
      Rassija napisał(a)

A co to ma do rzeczy? Wierzyc w cuda kazdy moze, wiedzac przy tym jakie są realia. Serce mowi jedno, rozum drugie. Nie wierze w brak ukladu miedzy druzynami zaprzyjaznionymi wiec mozliwy jest scenariusz mistrza dla Wisły i uratowania ligi dla Cracovii a co za tym idzie byc moze vice dla Legii. DLa Lecha liczy sie tylko mistrz, w pucharach juz sa, a Cracovii brakuje punktow.

no to wyobraz sobie ze ''ratujemy'' Cracovie a Wisla przegrywa, fajnie co nie? :D

co do marzycielstwa, jesli jest choc cien szansy ze Twoj klub zdobedzie mistrza, a Ty nie wierzysz, to nie jestes prawdziwym kibicem, u nas na takich mowimy pikniki :)
    • Rassija napisał(a)
      A co to ma do rzeczy? Wierzyc w cuda kazdy moze, wiedzac przy tym jakie są realia.

No nie.
      Jeżeli wierzysz, że padnie określony wynik, to sądzisz że padnie właśnie on, a nie żaden inny. Chyba że chcesz zmienić znaczenie wyrazów w języku polskim.

Leon Zawodowiec napisał(a)
      co do marzycielstwa, jesli jest choc cien szansy ze Twoj klub zdobedzie mistrza, a Ty nie wierzysz, to nie jestes prawdziwym kibicem, u nas na takich mowimy pikniki

U was kibicowanie polega na zaklinaniu rzeczywistości?
    • *ThoR* napisał(a)
      27 lat temu.

Mecz Śląsk - Wisła.

Śląsk potrzebował remisu, aby zostać Mistrzem Polski.

Wisła nie grała o nic.

Wisła wygrała 1-0, a Śląsk

stracił Mistrza.

mistrzem został widzew bodajże ?
      dlatego Śląsk moze byc zmotywowany ale i tak wierze że wygramy
    • tak, z tego co kojarze to to był Widzew (tzn. przeczytałem to, bo mnie na świecie jeszcze wtedy nie było :P )

mam tylko nadzieję, ze scenariusz się nie powtórzy :D Mistrz zostanie w Krakowie :D
    • Fijas napisał(a)
      *ThoR* napisał(a)
      27 lat temu.

Mecz Śląsk - Wisła.

Śląsk potrzebował remisu, aby zostać Mistrzem Polski.

Wisła nie grała o nic.

Wisła wygrała 1-0, a Śląsk

stracił Mistrza.

mistrzem został widzew bodajże ?
      dlatego Śląsk moze byc zmotywowany ale i tak wierze że wygramy

Taraś powiedział że za wszelką cene chce pozbyć Wisły mistrzostwa, tak jak Wisła sprzedała się Widzewowi wtedy.
      W końcu Taraś przecież wysterowali - to ma być jego rewanż.
    • "Taraś" wie też o tym że w tamtym Śląsku były osoby które zarobiły na tej sensacyjnej porażce, to nie była ładna sytuacja w której po prostu Wisła zmobilizowała się na mecz ze Śląskiem...
    • już niecałe 9 h do meczu :D
      nie mogę się doczekać

mam nadzieję że Wisła wygra bez problemów

2012-2015 Przerwa