Za chwilę się zacznie. Będzie 2-0 dla Wisełki
JAZDA JAZDA JAZDA! BIAŁA GWIAZDA!
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().
Y2K napisał(a)
ja tam wierzę w chłopaków dadzą rade i jeszcze w tym roku spodkami się na rynku by im za to podziękować
=KADAFI= napisał(a)
ale syf no nic to jeszcze nie koniec pozostaly 4 kolejki
Lechia pomoze i wygra z Lechem![]()
m954 napisał(a)
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tuż to nie piwo
w 2 połowie Wiślacy grali zarąbiscie mam nadzieje ze taki cały mecz z Legią zagrają.
Wkurzaja mnie Ci kibice którym wydaje sie ze juz szans nie ma i polowa skladu do zmiany ma byc![]()
m954 napisał(a)
Legia wygrała po farcie
Teraz Nam nie zostaje nic innego niż wygranie z Legią na R22 !
m954 napisał(a)
Wkurzaja mnie Ci kibice którym wydaje sie ze juz szans nie ma i polowa skladu do zmiany ma byc![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
*ThoR* napisał(a)
Oni to sobie mogli wygraćTzn. prawie nic nie zyskali - tak czy tak na R22 trzeba wygrać
Gorzej z Lechem, trzeba liczyć, że zgubią jakieś punkty...
Skawua Resurrection napisał(a)
Jestem zdania że jeżeli na Legie wyjdzie taki skład jak na Piasta w drugiej połowie,to Warszawa nie ma czego u nas szukać.
*ThoR* napisał(a)
Lech zremisowałTeraz znowu wszystko jest OK
Czekamy na Legię
![]()
Ja myślę, że to nie tylko jest kwestia personalnego składu, ale i formy danego dnia.
m954 napisał(a)
Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie.
Pozdro dla BKS'u![]()
m954 napisał(a)
Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie.
Nowa witryna klubowa to nie jedyna nowość. Wisła Kraków uruchomiła projekt pod nazwą WisłaTube. Fani mogą tam dodawać swoje filmy, związane z ich ukochaną drużyną, teraz również w tym jednym miejscu będą mogli je oglądać. To pierwszy tego typu oficjalny projekt klubowy w Polsce.
Zajrzyj na wislatube.pl.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szyszka ().
2 gości