Za chwilę się zacznie. Będzie 2-0 dla Wisełki
JAZDA JAZDA JAZDA! BIAŁA GWIAZDA!
JAZDA JAZDA JAZDA! BIAŁA GWIAZDA! Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
JAZDA JAZDA JAZDA! BIAŁA GWIAZDA!
Wisła przegrywa 0 do 1 

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().
Y2K napisał(a)
ja tam wierzę w chłopaków dadzą rade i jeszcze w tym roku spodkami się na rynku by im za to podziękować
=KADAFI= napisał(a)
ale syf no nic to jeszcze nie koniec pozostaly 4 kolejki
Lechia pomoze i wygra z Lechem![]()
W tej kolejce nic się nie stanie, jeżeli Legia wygra... ogólnie to mogą oni wygrać wszystkie mecze, oprócz tego z nami. Gorzej z Lechem, musimy liczyć, że zgubią punkty
A no to szanse są naprawdę spore
Jak nie teraz, to za tydzień, za 2, albo za 3
Trzeba robić swoje

m954 napisał(a)
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tuż to nie piwo
w 2 połowie Wiślacy grali zarąbiscie mam nadzieje ze taki cały mecz z Legią zagrają.
Wkurzaja mnie Ci kibice którym wydaje sie ze juz szans nie ma i polowa skladu do zmiany ma byc![]()

m954 napisał(a)
Legia wygrała po farcie
Teraz Nam nie zostaje nic innego niż wygranie z Legią na R22 !
Tzn. prawie nic nie zyskali - tak czy tak na R22 trzeba wygrać
Gorzej z Lechem, trzeba liczyć, że zgubią jakieś punkty... m954 napisał(a)
Wkurzaja mnie Ci kibice którym wydaje sie ze juz szans nie ma i polowa skladu do zmiany ma byc![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
*ThoR* napisał(a)
Oni to sobie mogli wygraćTzn. prawie nic nie zyskali - tak czy tak na R22 trzeba wygrać
Gorzej z Lechem, trzeba liczyć, że zgubią jakieś punkty...
Skawua Resurrection napisał(a)
Jestem zdania że jeżeli na Legie wyjdzie taki skład jak na Piasta w drugiej połowie,to Warszawa nie ma czego u nas szukać.
Teraz znowu wszystko jest OK
Czekamy na Legię
*ThoR* napisał(a)
Lech zremisowałTeraz znowu wszystko jest OK
Czekamy na Legię
![]()
Ja myślę, że to nie tylko jest kwestia personalnego składu, ale i formy danego dnia.

Jeśli Lech odpadnie i Wisła z Legią będą miały tyle samo pkt to w Krakowie musimy wygrać nie tracąc bramki zeby majstra zdobyć
podobno złoszenia były do wczoraj do 24
da się bilety po 45 zl jeszcze kupic ? oczywiscie na D

m954 napisał(a)
Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie.
Pozdro dla BKS'u![]()

m954 napisał(a)
Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie.
Nowa witryna klubowa to nie jedyna nowość. Wisła Kraków uruchomiła projekt pod nazwą WisłaTube. Fani mogą tam dodawać swoje filmy, związane z ich ukochaną drużyną, teraz również w tym jednym miejscu będą mogli je oglądać. To pierwszy tego typu oficjalny projekt klubowy w Polsce.
Zajrzyj na wislatube.pl.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szyszka ().
3 gości