TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jednak nie jest tak kolorowo :/ Wisła przegrywa 0 do 1
      Została 2 połowa

WALCZYĆ WISŁA !!!!!!!!
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • niestety Piast urwał Wiśle 2 bardzo cenne punkty ;/

Gramy do końca Wiślacy gramy do końca !!!

Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW

Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
      2012-2015 Przerwa
      Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
    • chłopaki się starali
      przeważali przez większą część meczu trudno to jest piłka wszystko się może zdarzyć

Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!

2012-2015 Przerwa
    • Jestem zawiedziony...Przeważaliśmy cały mecz oni praktycznie stworzyli jedną dobrą okazję i ją wykorzystali.Goniliśmy wynik to się udało ale za mało było na zwycięstwo.Właśnie takiego meczu się niestety spodziewałem...Wszystko było w naszych rękach ale znów musimy liczyć na potknięcia innych.Nie oszukujmy się jutro Legia wygra w niedziele Lech ale to nie oznacza że nie pogubią punktów wkrótce!!!Za tydzień wygrywamy z Legia Śląsk ogrywa Lech i jesteśmy na czele!!!!Potem już tylko marsz po mistrza!!!!Ja wciąż wierze nie wiem jak wy!!!
    • To może dziwnie zabrzmieć, ale uważam, że Wisła najłatwiejszy mecz będzie miała właśnie z Legią.
      Oprócz tego są dwa wyjazdy: Lechia Gdańsk oraz ŁKS, no i groźny Śląsk u siebie.
      Z Legią będzie łatwiej, bo wszyscy się zepną i zagrają na pełnym gazie.

Biorąc pod uwagę, że Wisła na wyjazdach głównie remisuje lub przegrywa, myślę, że całkiem możliwy jest czarny scenariusz - czyli 3 lub 4 miejsce.
      zgniły liberał/podły ateista
    • ja tam wierzę w chłopaków dadzą rade i jeszcze w tym roku spotkamy się na rynku by im za to podziękować

2012-2015 Przerwa

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Y2K ().

• Y2K napisał(a)
      ja tam wierzę w chłopaków dadzą rade i jeszcze w tym roku spodkami się na rynku by im za to podziękować

Tylko kto w kogo tymi spodkami bedzie rzucal?? Wy w nich, czy oni w Was?? :XP:
    • =KADAFI= napisał(a)
      ale syf no nic to jeszcze nie koniec pozostaly 4 kolejki
      Lechia pomoze i wygra z Lechem ;)

Oby, oby, KADAFI :) W tej kolejce nic się nie stanie, jeżeli Legia wygra... ogólnie to mogą oni wygrać wszystkie mecze, oprócz tego z nami. Gorzej z Lechem, musimy liczyć, że zgubią punkty :) A no to szanse są naprawdę spore :D Jak nie teraz, to za tydzień, za 2, albo za 3 :) Trzeba robić swoje :D
    • Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tuż to nie piwo ^^
      w 2 połowie Wiślacy grali zarąbiscie mam nadzieje ze taki cały mecz z Legią zagrają.
      Wkurzaja mnie Ci kibice którym wydaje sie ze juz szans nie ma i polowa skladu do zmiany ma byc :/
    • m954 napisał(a)
      Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tuż to nie piwo ^^
      w 2 połowie Wiślacy grali zarąbiscie mam nadzieje ze taki cały mecz z Legią zagrają.
      Wkurzaja mnie Ci kibice którym wydaje sie ze juz szans nie ma i polowa skladu do zmiany ma byc :/

dokładnie. kibicują tylko jak są wyniki...
    • Legia wygrała po farcie :/
      Teraz Nam nie zostaje nic innego niż wygranie z Legią na R22 !
    • m954 napisał(a)
      Legia wygrała po farcie :/
      Teraz Nam nie zostaje nic innego niż wygranie z Legią na R22 !

Oni to sobie mogli wygrać ;) Tzn. prawie nic nie zyskali - tak czy tak na R22 trzeba wygrać :) Gorzej z Lechem, trzeba liczyć, że zgubią jakieś punkty...
    • m954 napisał(a)

I co z tym zrobisz??W takiej nerwowej końcówce wychodzą na wierzch wszystkie słabe punkty zespołu...i po klęsce w Gliwicach (inaczej tego nie nazwę) zastanawiam się po co Skorża uparcie stawia za Zieńczuka.Fakt że gość się sporo przysłużył drużynie ale to już pieśń przeszłości,wystarczyło że na skrzydłach pokazał się Małecki z Boguskim i już każda centra sprawiał że obrona Piasta zaczynała się pocić,Łobodziński myślę że zagrałby lepiej gdyby wszedł jako zmiennik Małego.Za Baszczyńskiego powinien wejść Singlar ale pomysł z przesunięciem Brozka i cofnięciem Diaza zły jednak nie był,wzmocnienie ofensywy Jirsakiem myślę że okazało się dobrym pomysłem.

Jestem zdania że jeżeli na Legie wyjdzie taki skład jak na Piasta w drugiej połowie,to Warszawa nie ma czego u nas szukać.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().

• Pamiętasz może co było w 2 połowie meczu z Górnikiem ?? Dzięki zamianą jakie zrobił Skorża wygraliśmy. Jednak w meczu z Piastem za Łobo mógł Małecki od początku grać. Singlar z tego co mi wiadomo nie mógł zagrać z powodu choroby.
      Według mnie składu który rok temu zdobył mistrzostwo nie powinno się zmieniać i Skorża po części tego sie trzyma. Jęśli zdobedziemy mistrza w tym roku to kto bedzie wypominiał takie mecze jak były z Piastem ?? Każdy będzie mistrzostwem żył
    • *ThoR* napisał(a)
      Oni to sobie mogli wygrać ;) Tzn. prawie nic nie zyskali - tak czy tak na R22 trzeba wygrać :) Gorzej z Lechem, trzeba liczyć, że zgubią jakieś punkty...

Legia zyskała tą wygraną sakramencko dużo.
      Przy tak wyrównanej czołówce każdy najmniejszy punkcik jest na wagę złota.
      Być może zwycięstwo Legii miałoby mniejsze znaczenie, gdyby liga kończyła się za tydzień, meczem w Kraku, ale tak nie jest.
      Wszystkie drużyny z czołówki mają jeszcze ciężkie mecze, pewnie jeszcze jakieś punkty zgubią. Te dwa, które zapewniła sobie Legia w 90 minucie mogą okazać się po ostatniej kolejce bezcenne.

Skawua Resurrection napisał(a)
      Jestem zdania że jeżeli na Legie wyjdzie taki skład jak na Piasta w drugiej połowie,to Warszawa nie ma czego u nas szukać.

Ja myślę, że to nie tylko jest kwestia personalnego składu, ale i formy danego dnia.
      Legia ma bardzo silną obronę (tylko 13 straconych goli w całym sezonie) i dla Wisły dobrze by było, gdyby Brożek był w gazie na ten mecz.
      Jeżeli on będzie grał jak potrafi, to Wisła wygra.
      A jeżeli będzie dreptał w miejscu cały mecz (jak też potrafi), to będzie ciężko.
    • No racja,jeżeli mistrzostwo zdobedziemy to można tym meczu zapomnieć.Jednak to nie zmieni faktu że potrzebne są wzmocnienia,bo jeżeli Wisła ma grać w LM to muszą poszukać takiego piłkarza (lub dwóch),który od początku nie będzie się ogrywał w składzie tylko stanie się filarem zespołu.
    • *ThoR* napisał(a)
      Lech zremisował :D Teraz znowu wszystko jest OK :) Czekamy na Legię :)

No tak,pomimo wpadki z Piastem nadal są realne szanse na końcowy sukces :)

Ja myślę, że to nie tylko jest kwestia personalnego składu, ale i formy danego dnia.

Zawodowiec powinien być cały czas w formie,tzn grać na 100% swoich możliwości,a od czasu do czasu powinien grać ponad te 100%,zaskakiwać,grać nie szablonowo.Niestety w Polsce z tym bywa rożnie 8-/

A wczorajszy mecz Barcy z Realem jest doskonałym przykładem i instruktażem na to, jak grać w przewadze z przeciwnikiem który bardzo chce tracić bramki...
    • Z Legią trzeba grać tylko o zwycięstwo. Remis nic nam nie daje. Jeśli w koncowej tabeli Wisła Legia i Lech bedą miały tyle samo pkt o mistrza ma Lech :/ Jeśli Lech odpadnie i Wisła z Legią będą miały tyle samo pkt to w Krakowie musimy wygrać nie tracąc bramki zeby majstra zdobyć
    • Gdyby nie wczorajsza bramka z przypadku Legi, tabela wyglądała by po staremu, a tak walka się zaognia i robi się ciekawiej.
      Przy R22 tylko wygrana będzie się liczyć.
      Kto będzie na meczu ?
    • ja sie niestety nie załapałem :/ podobno złoszenia były do wczoraj do 24 :/ da się bilety po 45 zl jeszcze kupic ? oczywiscie na D :)
    • Nie tylko Wisla tracila punkty, Lech poszedl wam na reke z tym remisem. Komplet punktow do konca rozgrywek da wam majstra ale mam mieszane uczucia, bo Lechia jest po drodze a punkty sa nam niezmiernie potrzebne po tej porazce z Gornikiem.
    • Teraz przecież Lech dla Wisły zagrał :)
      Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie.
      Pozdro dla BKS'u :)
    • m954 napisał(a)

Wydaje mi się ze przed meczem z Wisłą, Lechia bedzie miała w nastepnym sezonie miejsce w ekstraklasie.
      Pozdro dla BKS'u :)

oby tak było bo nie chciał bym być świadkiem bratobójczego pojedynku ;/

Trzej królowie wielkich miast Ślask & Wisełka & Lechia Gdańsk !!!

2012-2015 Przerwa
    • m954 napisał(a)

Nie ma takiej opcji.
      Lechia ma jeden punkt przewagi nad ostatnim miejscem w tabeli, i przed meczem z Wisłą gra z Jagą u siebie (to pewnie wygra) oraz z Lechem w Poznaniu (to pewnie nie). Dodatkowo sąsiedzi Lechii w tabeli ostatnio też zdobywają punkty, więc nawet dwa zwycięstwa niczego nie zapewniają.

Lechia napewno będzie grała o przeżycie, to Wisła jeżeli przegra w niedziele może grać w Gdańsku o pietruszkę.
    • Nowa witryna klubowa to nie jedyna nowość. Wisła Kraków uruchomiła projekt pod nazwą WisłaTube. Fani mogą tam dodawać swoje filmy, związane z ich ukochaną drużyną, teraz również w tym jednym miejscu będą mogli je oglądać. To pierwszy tego typu oficjalny projekt klubowy w Polsce.

Zajrzyj na wislatube.pl.

Fajna strona, nawet oficjalną też nową zrobili.

+ Wiślacka przeglądarka internetowa Opery

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szyszka ().