Nie oglądałem meczu, ale litości 4:0 z trzecioligowcem? Posypią się głowy? Rozumiem rewelacyjna Sevilla, czy klub legenda Milan ale trzecioligowiec?
Pieniądze szczęścia nie dają.
Yamato Damashi napisał(a):
Nie oglądałem meczu, ale litości 4:0 z trzecioligowcem? Posypią się głowy? Rozumiem rewelacyjna Sevilla, czy klub legenda Milan ale trzecioligowiec?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CocaColaCompany ().
Yamato Damashi napisał(a):
To może powiedz mi kto się obraża, rzuca przekleństwami i gwiazdorzy w Realu?
*Nie biorę pod uwagę Gutiego który według mojej opinii to po prostu cham prostak i burak. Zawsze taki był. I go i tak nie lubie.
-David- napisał(a):
Nie oszukujmy sie , w realu gra banda nieokielznanych gwiazdeczek z charakterem godnym 14-stolatków . Jeden sie obraza , drugi pokazuje trenerowi i kibicom faka . Cóż żanua . Wiecej zawodnikow nie potrzeba w realu . Jedyne czego brakuje to Mourinho lub niemiecki trener , ktory skróci temperament kilku pilkarzom . Czas skonczyc z gwiazdorzeniem i wziasc sie do roboty lamy z Madrytu .
CocaColaCompany napisał(a):
Krytykujecie real za to że wydaje ogromne pieniądze na piłkarzy, ale jak byście zapytali jakiegokolwiek trenera czy chce takich zawodników jak Ronaldo czy Kaka to każdy by chciał ich w swoim zespole bo są to piłkarze klasy światowej. To w jaki sposób real ściąga tych piłkarzy to już tylko jego problem, prezes zaryzykował i może mu się to uda a może nie zobaczymy po zakończeniu ligi. Po za tym jeśli kluba zarabia dużo to dużo wydaje.
Drażnią mnie też fani barcy, którzy krytykują real za to że tyle wydaje a nie widzą tego że ich kluba też to robi. Oczywiście nie w tej skali co real ale barca był skłonna zapłacić za Zlatana (pieniądze które zapłaciła + wartość Eto) ok. 60 mln.
Przypomnę, że gdy ostatnio Perez tworzył Galaktikos to też go krytykowano, a tamten real osiągną wszytko co mógł !
Na końcu dodam tylko, że real traci tylko 1 pkt. do barcy![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vul6 ().
Jeszcze pamietam jak ziomki sapały mi ze Ronaldo symulował upadek i kontuzje w tym meczu z Marsylia ktorej pyknął 2 brameczki . Dzis im glupio jest zapewneMr.THC napisał(a):
oj cos mi sie widzi ze szaman rzeczywiscie czaruje przerwa Cristiano przedluza sie i przedluza ale u Realu widac maly progres po meczu z Milanem derby madrytu w weekend zweryfikuja czy to jednorazowy wyskok czy jednak piecie sie formy ku gorze.tym bardziej ze Atletico ostatnio tez gra coraz lepiej