Nie oglądałem meczu, ale litości 4:0 z trzecioligowcem? Posypią się głowy? Rozumiem rewelacyjna Sevilla, czy klub legenda Milan ale trzecioligowiec?
Pieniądze szczęścia nie dają.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Yamato Damashi napisał(a):
Nie oglądałem meczu, ale litości 4:0 z trzecioligowcem? Posypią się głowy? Rozumiem rewelacyjna Sevilla, czy klub legenda Milan ale trzecioligowiec?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CocaColaCompany ().
Yamato Damashi napisał(a):
To może powiedz mi kto się obraża, rzuca przekleństwami i gwiazdorzy w Realu?
*Nie biorę pod uwagę Gutiego który według mojej opinii to po prostu cham prostak i burak. Zawsze taki był. I go i tak nie lubie.
-David- napisał(a):
Nie oszukujmy sie , w realu gra banda nieokielznanych gwiazdeczek z charakterem godnym 14-stolatków . Jeden sie obraza , drugi pokazuje trenerowi i kibicom faka . Cóż żanua . Wiecej zawodnikow nie potrzeba w realu . Jedyne czego brakuje to Mourinho lub niemiecki trener , ktory skróci temperament kilku pilkarzom . Czas skonczyc z gwiazdorzeniem i wziasc sie do roboty lamy z Madrytu .
CocaColaCompany napisał(a):
Krytykujecie real za to że wydaje ogromne pieniądze na piłkarzy, ale jak byście zapytali jakiegokolwiek trenera czy chce takich zawodników jak Ronaldo czy Kaka to każdy by chciał ich w swoim zespole bo są to piłkarze klasy światowej. To w jaki sposób real ściąga tych piłkarzy to już tylko jego problem, prezes zaryzykował i może mu się to uda a może nie zobaczymy po zakończeniu ligi. Po za tym jeśli kluba zarabia dużo to dużo wydaje.
Drażnią mnie też fani barcy, którzy krytykują real za to że tyle wydaje a nie widzą tego że ich kluba też to robi. Oczywiście nie w tej skali co real ale barca był skłonna zapłacić za Zlatana (pieniądze które zapłaciła + wartość Eto) ok. 60 mln.
Przypomnę, że gdy ostatnio Perez tworzył Galaktikos to też go krytykowano, a tamten real osiągną wszytko co mógł !
Na końcu dodam tylko, że real traci tylko 1 pkt. do barcy
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vul6 ().
Jeszcze pamietam jak ziomki sapały mi ze Ronaldo symulował upadek i kontuzje w tym meczu z Marsylia ktorej pyknął 2 brameczki . Dzis im glupio jest zapewne . Co do Szamana to szczerze nie lekcewazylbym tych spraw i na miejscu CR9 udal się do specjalisty który przegna złe moce . Mam ksiazke o voodoo , troche czytalem ją i powiem szczerze ze są opisane w niej przypadki gdzie rzeczywiscie czary zadzialaly zaś skutki były śmiertelne dla tych na których rytuały zostały odprawione o_O .Mr.THC napisał(a):
oj cos mi sie widzi ze szaman rzeczywiscie czaruje przerwa Cristiano przedluza sie i przedluza ale u Realu widac maly progres po meczu z Milanem derby madrytu w weekend zweryfikuja czy to jednorazowy wyskok czy jednak piecie sie formy ku gorze.tym bardziej ze Atletico ostatnio tez gra coraz lepiej
2 gości