Proponuje aby dać nagrody piłkązom i trenerowi normalnie po milion $ na łebka a i niech PZPN nie zapomi obwieścić sukcesu .
Naprawdę wiekie brawa.Amen
Naprawdę wiekie brawa.Amen
Nie musisz się martwić. Nie pojadą. Już nie awansują. I z jednej strony dobrze.^_Syberianus_^ napisał(a):
moim zdaniem wstydem bedzie jezeli nasza Reprezentacja pojedzie na MS do RPA - z czym tam pojada ?? co pokaza ?? co da awans jesli bedzie dalej to co zawsze wiara i nadzieja w cuda ??
Nie porównujmy zdobycia mistrzostwa świata do meczów z Irlandią czy Słowacją. Z resztą nie chodzi o to, żen ie wygrali, tylko o to jak grali.Grant- napisał(a):
moim zdaniem awansują do MSi mam nadzieję że z grupy wyjdą i zobaczymy co wtedy będziecie pisać... oczywiste jest to że nie mamy na tyle silnej reprezentacji by zdobyć MS, ale Wy chyba sobie z tego sprawy nie zdajecie, chcielibyście by tylko wygrywali i wygrywali, a to nie na tym polega.
Grant- napisał(a):
ta...jak przegrywają to psy na nich wieszacie i wyzywacie że cioty z nich itp itd a jak tylko wygrają tak jak z Portugalią to zaraz nasza ukochana reprezentacja, żal i masakra...
ja tam się ciesze że mamy taka reprezentacje a nie inna, walczyli... nie udało się, trudno... moim zdaniem awansują do MS
i mam nadzieję że z grupy wyjdą i zobaczymy co wtedy będziecie pisać... oczywiste jest to że nie mamy na tyle silnej reprezentacji by zdobyć MS, ale Wy chyba sobie z tego sprawy nie zdajecie, chcielibyście by tylko wygrywali i wygrywali, a to nie na tym polega... a co do zarządu to nie mieszajmy tych dwóch pojęć... akurat na arenie międzynarodowej to wiele oni zdziałać nie mogą, tutaj chodzi w głównej mierze o polska ligę gdzie dają du** na całej linii...
pozdrawiam![]()
Grant- napisał(a):
ta...jak przegrywają to psy na nich wieszacie i wyzywacie że cioty z nich itp itd a jak tylko wygrają tak jak z Portugalią to zaraz nasza ukochana reprezentacja, żal i masakra...
ja tam się ciesze że mamy taka reprezentacje a nie inna, walczyli... nie udało się, trudno... moim zdaniem awansują do MS
i mam nadzieję że z grupy wyjdą i zobaczymy co wtedy będziecie pisać... oczywiste jest to że nie mamy na tyle silnej reprezentacji by zdobyć MS, ale Wy chyba sobie z tego sprawy nie zdajecie, chcielibyście by tylko wygrywali i wygrywali, a to nie na tym polega... a co do zarządu to nie mieszajmy tych dwóch pojęć... akurat na arenie międzynarodowej to wiele oni zdziałać nie mogą, tutaj chodzi w głównej mierze o polska ligę gdzie dają du** na całej linii...
pozdrawiam![]()
*ThoR* napisał(a):
No, no mi też nie podoba się obecność Krzynówka w składzie...
ale sądzę, że dziś wygramy. Po prostu nie mamy prawa przegrać... nie wiem może Brożek coś ustrzeli? Obraniak dorzuci jeszcze jednego gola, Boruc wybroni groźne strzały i 3 pkt naszeOby
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
bERN napisał(a):
Grant, gdyby przegrali z Włochami, Francją czy Brazylią to nikt by do nich pretensji nie miał, a że zremisowali z Irlandią w meczu, który trzeba było wygrać!
tortoise napisał(a):
ja myślę, że my jesteśmy na poziomie tej północnej Irlandii - i nie ma się co oszukiwać.
zarówno my potrafimy wygrać z teoretycznie silniejszymi - np z Portugalią jak i oni z Hiszpanią
a co do poziomu jaki prezentujemy - to jak już powiedziane zostało: brak szkolenia, brak perspektyw dla młodych zawodników by się ograć w drużynach seniorskich ekstraklasy, a jak się już jakiś narybek - w ilości 1 piłkarza na klub pokarze - to wtedy nagle trzeba go szybko sprzedać za granice. a ten bidak idzie bo myśli, że zawojuje świat i już nie wiadomo jakim jest grajkiem. i potem się kończy - ławka albo trybuny. niektórzy - jak Saganowski - nawet w drugiej lidze angielskiej grzeją lawę - a na kadrę przyjeżdżają...
nie mówię już o upodobaniach - gdzie zamiast lewego obrońcy z prawdziwego zdarzenia - jak np. Gancarczyk, gra przemianowany na siłę dziadek Krzynówek..wpychany tam na siłę...
to jest generalnie koszmar.
no ale z drugiej strony - lepsze drużyny niż my, z lepszym systemem szkolenia - mają problemy w tych eliminacjach... no ale nie równajmy w dół![]()
Wiesz naprawdę dziwię się iż nie potrafią się ludzie dogadać co do gry w reprezentacji narodowej to jest po prostu wstyd.Chief, Wichniarek sam strzelił focha i powiedział publicznie, że dopóki
Benhakker będzie prowadził kadrę on w niej grał nie będzie.
Zamiast robić swoje, wolał zgrywać cwaniaka i pro playera.
Owszem w Arminni był numerem jeden, ale co dalej?
teraz gra w Hertha Berlin i nie błyszczy.
1 gość