Proponuje aby dać nagrody piłkązom i trenerowi normalnie po milion $ na łebka a i niech PZPN nie zapomi obwieścić sukcesu .
Naprawdę wiekie brawa.Amen
Naprawdę wiekie brawa.Amen
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie musisz się martwić. Nie pojadą. Już nie awansują. I z jednej strony dobrze.^_Syberianus_^ napisał(a):
moim zdaniem wstydem bedzie jezeli nasza Reprezentacja pojedzie na MS do RPA - z czym tam pojada ?? co pokaza ?? co da awans jesli bedzie dalej to co zawsze wiara i nadzieja w cuda ??
Nie porównujmy zdobycia mistrzostwa świata do meczów z Irlandią czy Słowacją. Z resztą nie chodzi o to, żen ie wygrali, tylko o to jak grali.Grant- napisał(a):
moim zdaniem awansują do MSi mam nadzieję że z grupy wyjdą i zobaczymy co wtedy będziecie pisać... oczywiste jest to że nie mamy na tyle silnej reprezentacji by zdobyć MS, ale Wy chyba sobie z tego sprawy nie zdajecie, chcielibyście by tylko wygrywali i wygrywali, a to nie na tym polega.
Grant- napisał(a):
ta...jak przegrywają to psy na nich wieszacie i wyzywacie że cioty z nich itp itd a jak tylko wygrają tak jak z Portugalią to zaraz nasza ukochana reprezentacja, żal i masakra...
ja tam się ciesze że mamy taka reprezentacje a nie inna, walczyli... nie udało się, trudno... moim zdaniem awansują do MS
i mam nadzieję że z grupy wyjdą i zobaczymy co wtedy będziecie pisać... oczywiste jest to że nie mamy na tyle silnej reprezentacji by zdobyć MS, ale Wy chyba sobie z tego sprawy nie zdajecie, chcielibyście by tylko wygrywali i wygrywali, a to nie na tym polega... a co do zarządu to nie mieszajmy tych dwóch pojęć... akurat na arenie międzynarodowej to wiele oni zdziałać nie mogą, tutaj chodzi w głównej mierze o polska ligę gdzie dają du** na całej linii...
pozdrawiam![]()
Grant- napisał(a):
ta...jak przegrywają to psy na nich wieszacie i wyzywacie że cioty z nich itp itd a jak tylko wygrają tak jak z Portugalią to zaraz nasza ukochana reprezentacja, żal i masakra...
ja tam się ciesze że mamy taka reprezentacje a nie inna, walczyli... nie udało się, trudno... moim zdaniem awansują do MS
i mam nadzieję że z grupy wyjdą i zobaczymy co wtedy będziecie pisać... oczywiste jest to że nie mamy na tyle silnej reprezentacji by zdobyć MS, ale Wy chyba sobie z tego sprawy nie zdajecie, chcielibyście by tylko wygrywali i wygrywali, a to nie na tym polega... a co do zarządu to nie mieszajmy tych dwóch pojęć... akurat na arenie międzynarodowej to wiele oni zdziałać nie mogą, tutaj chodzi w głównej mierze o polska ligę gdzie dają du** na całej linii...
pozdrawiam![]()
*ThoR* napisał(a):
No, no mi też nie podoba się obecność Krzynówka w składzie...
ale sądzę, że dziś wygramy. Po prostu nie mamy prawa przegrać... nie wiem może Brożek coś ustrzeli? Obraniak dorzuci jeszcze jednego gola, Boruc wybroni groźne strzały i 3 pkt naszeOby
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
bERN napisał(a):
Grant, gdyby przegrali z Włochami, Francją czy Brazylią to nikt by do nich pretensji nie miał, a że zremisowali z Irlandią w meczu, który trzeba było wygrać!
tortoise napisał(a):
ja myślę, że my jesteśmy na poziomie tej północnej Irlandii - i nie ma się co oszukiwać.
zarówno my potrafimy wygrać z teoretycznie silniejszymi - np z Portugalią jak i oni z Hiszpanią
a co do poziomu jaki prezentujemy - to jak już powiedziane zostało: brak szkolenia, brak perspektyw dla młodych zawodników by się ograć w drużynach seniorskich ekstraklasy, a jak się już jakiś narybek - w ilości 1 piłkarza na klub pokarze - to wtedy nagle trzeba go szybko sprzedać za granice. a ten bidak idzie bo myśli, że zawojuje świat i już nie wiadomo jakim jest grajkiem. i potem się kończy - ławka albo trybuny. niektórzy - jak Saganowski - nawet w drugiej lidze angielskiej grzeją lawę - a na kadrę przyjeżdżają...
nie mówię już o upodobaniach - gdzie zamiast lewego obrońcy z prawdziwego zdarzenia - jak np. Gancarczyk, gra przemianowany na siłę dziadek Krzynówek..wpychany tam na siłę...
to jest generalnie koszmar.
no ale z drugiej strony - lepsze drużyny niż my, z lepszym systemem szkolenia - mają problemy w tych eliminacjach... no ale nie równajmy w dół![]()
Wiesz naprawdę dziwię się iż nie potrafią się ludzie dogadać co do gry w reprezentacji narodowej to jest po prostu wstyd.Chief, Wichniarek sam strzelił focha i powiedział publicznie, że dopóki
Benhakker będzie prowadził kadrę on w niej grał nie będzie.
Zamiast robić swoje, wolał zgrywać cwaniaka i pro playera.
Owszem w Arminni był numerem jeden, ale co dalej?
teraz gra w Hertha Berlin i nie błyszczy.