TOP Największych Przyrostów / Punktów Ogame.pl
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Zastanawiam sie czy masz gdzieś poprzednie miesiące zapisane u siebie, bo chciałbym zobaczyć na koniec roku ile pkt urosłem przez 2008 rok? Jeżeli masz czy mógłbyś je umieszczać gdzieś jako archiwum?
-
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 30.11.2008r - 7.12.2008r
www.ogame.zeptos.pl
gogen83 napisał(a)
Zastanawiam sie czy masz gdzieś poprzednie miesiące zapisane u siebie, bo chciałbym zobaczyć na koniec roku ile pkt urosłem przez 2008 rok? Jeżeli masz czy mógłbyś je umieszczać gdzieś jako archiwum?
nie archiwizuje poprzednich przyrostów i nie planuje tego robić -
-
-
Z e p t o s napisał(a)
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 7.12.2008r - 14.12.2008r
www.ogame.zeptos.pl
Błąd 404/Error 404
Strona której adres wpisałeś nie została znaleziona.
The page you have entered wasn't found.
' Kruki trzymają się razem, orzeł szybuje sam. - Atto Melani
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Barthus ().
-
rzeczywiście serwery tp mają zadyszkę, mam nadzieję że chwilową
strona raz działa, raz nie
problem niezależny ode mnie -
To może zapisz punkty wszystkich graczy z końca Grudnia/początku Stycznia i na koniec 2009 roku zrobisz roczne przyrosty chociaż
-
Despen napisał(a)
To może zapisz punkty wszystkich graczy z końca Grudnia/początku Stycznia i na koniec 2009 roku zrobisz roczne przyrosty chociaż
ta gra nie przetrwa do grudnia 2009 roku, wiec nie łudź się że otrzymasz roczne przyrosty -
check point napisał(a)
Despen napisał(a)
ta gra nie przetrwa do grudnia 2009 roku, wiec nie łudź się że otrzymasz roczne przyrosty
Tak? a na jakiej podstawie to mówisz? :lol: -
check point napisał(a)
Despen napisał(a)
ta gra nie przetrwa do grudnia 2009 roku, wiec nie łudź się że otrzymasz roczne przyrosty
przetrwa będzie 1000 osob na uni polowa urlop albo i więcej , a aktywnie grac już będą tylko fanatycy. Więcej osób będzie na pewno na 1 , 50 , 60 uni i chyba one zostaną tylko tymi bardziej aktywnymi. -
-
-
witam w ekskluzywnym rankingu top30 ogame.pl drugiego gracza mojego sojuszu [COMA] uni32
obecnie jestesmy poza PESTYCYDAMI z uni10 i Legionem z uni11 jedynym sojuszem posiadajacym dwoch graczy w tym zestawieniu ale to my jestesmy najmlodsi stazem -
aktualizacja Miesięcznych Przyrostów za Grudzień: 1.12.2008r - 1.1.2009r
www.ogame.zeptos.pl
Witam w Nowym Roku -
-
-
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 4.1.2009r - 11.1.2009r
hihi przyrost top 30 z kontem top 200 chyba niezle ...przydalyby sie jeszcze przyrosty sojuszowe3.558%,2182%,578%,477%,468%,406%,343%,314%,100%,15%= 8.441 % w dziale ST
Ukaszo | no... bo mnie wkurzaja galaktyczni mordercy i inne armagedony...
Pajhi | ja nie grajac od 5miesiecy poszedlem w gore o 30miesc -
=ToMi= napisał(a)
hihi przyrost top 30 z kontem top 200 chyba niezle ...przydalyby sie jeszcze przyrosty sojuszowe
rozumiem jakby top30 ogólnie ale tylko na unijnych?
dwa tygodnie zbierania i masz top30 -
-
huh, nie spodziewałem się przyrostu top1
naszczęście nie widać żanych błędów już.;] -
-
aktualizacja Miesięcznych Przyrostów za Styczeń: 1.01.2009r - 1.02.2009r
www.ogame.zeptos.pl
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 25.01.2009r - 1.02.2009r
www.ogame.zeptos.pl
-
jest kilku z u32
-
-
-
Heh top 23 na uni cieszy oko jak na 800k pkt
Coś dziś szybka aktualka -
jedno pytanie czy te przyrosty działaja??
np.mój kolega jest na urlopie od ponad miesiaca a jego przysost pkt to 2K pkt
ja np.w 3 dni zdobylem 15K pkt a pisze ze mój tygodniowy przyrost to 2K
to jak to jest? -
*XZIBIT*, podaj mi dodatkowe informacje na pw
uni, sojusz, nick
dane zbieram ok 11:00, różnica +/- 2h w tygodniowych przyrostach, wiadomo że aktualizacje statystyk w grze są na bieżąco, może się zdarzyć że trafie akurat wtedy kiedy znowu przelicza a zmienią się pozycje i wychodzą takie 'kwiatki' - choć ten problem może dotyczyć max 0,5% danych
piszcie mi na pw: uni, sojusz, nick i zastrzeżenia co do przyrostu - posprawdzam
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości