Ja najbardziej lubię trylogię Tolkienowską ,,Władca Pierścieni'' oraz ,,Harrego Pottera''

Pewnie, nie ma to jak fantastyka, chociaż biblia jest książką co najwyżej przeciętną. Marna narracja, wiele nieścisłości, bohaterowie zmieniają swój niezmienny charakter na przestrzeni paru lat, ale niektóre wątki były ciekaweDragon220 napisał(a):
Moją ulubioną księgą jest Pismo Święte. Napisano na jej temat wiele tomów. Mimo to tak nie wielu poznanało dokładnie jej treść.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dragon220 ().
Magius napisał(a):
"Diuna" jest genialna. Ale jako seria (to chyba coś koło 7 tomów) wypada już gorzej , niestety. Nie zmienia to faktu, że jest to pozycja obowiązkowa nie tylko dla fanów si-fi![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Equinox! ().
Dragon220 napisał(a):
moimi ulubionymi książkami są: Pismo Święte
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Maki Maki ().
wierz mi ze to widać , większość "czytaczy" Pisma Swietego nie wie o czym mówiDragon220 napisał(a):
Moją ulubioną księgą jest Pismo Święte. Napisano na jej temat wiele tomów. Mimo to tak nie wielu poznanało dokładnie jej treść.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez BaldwinStark ().
Sadysta napisał(a):
Czytał ktoś "Diunę"? Jakie wrażenia? Z recenzji myślę, że tak, ale jeśli można zasięgnąć po dodatkową opinię, to czemu nie?
Złosiej napisał(a):
dla przyjemności również odwiedziłem na swojej półce "Opowieści niesamowite" Poe. nie każdemu to pasuje, ale czyta się świetnie.
**PIMP** napisał(a):
wszystkie ksiazki Andrzeja Sapkowskiego, Sthepena Kinga. Fantastyka i horrory w dobrym wydaniu. (...)