jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hehe kto by pomyslal jeth i matura no no ;) bez urazy ale jakos hmm no nie wiem z twoim brakiem zcasu:P hehe to juz wiem skad ten brak czasu powstał ;) ale narzekac nie moge wrocil na sesje wiec nawet po urzalac sie nie moge :P
    Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!

A ty co dziś zrobiłeś dla sesji?
  • Dobrze, w związku z rodzącymi się głupimi wątpliwościami i podejrzeniami po zlustrowaniu przez tajne służby tego tematu oznajmiam - Jowita, kocham Cię nad życie, a Princesska to tylko koleżanka nic mnie z nią nie łączy (nie brać tego do siebie) jesteś moim.. khem.. jak to dalej szło? ^^ skarbusiem? ^^ a co do łąki się zastanowię ^^
    zadowolona? ^^

Hej Fiku :D matura to tylko przykrywka :D są ważniejsze ajęcia :D na przykład studium :-/
  • Jeth bardzo Ci dziękuje wiedziałam że to była dobra decyzja :)

Naprawdę jestem z Ciebie dumna ;)
    i mino tych lagów imprezka udana tak sądzę :)
    Byłeś.. "boski" ;) :*
    dobra bo zaraz powiesz że słodzę a ja tylko podziękować chcialam :)

studium? co studiujesz??
  • co prawda to prawda pierwszy poscik byl hmm rewelacyjnu juz sie balem ze mi konkurencje robisz i swoja sesje otwierasz ;)

a tak na serio to po co ci psychologia hę? ludzi tylko bedziesz meczyl albo ludzie ciebie beda meczyc a ty zamiast ich pogonic to bedziesz musial ich zrozumiec ;)

• Malina- ^^ Daleeeeko ^^
    i który Szymczyk ^^ TEN Szymczyk? ^^ o nim mówisz? [;

Fik Mik Figiel - tja ^^ jasne ^^ Lunar podsunął mi zdjęcie kościoła ^^ Malina miała się spóźnić, więc stwierdziłem że zrobię im coś więcej :) i zacząłem pisać :D
    hrhrhr ^^ Zapytaj brata po co mu psychologia, a nie mnie będziesz męczyć, co? :D Może objaśni ci, jakich wrażeń hmm.. estetycznych można doznać na psychologii ^^
    Jak Morrowind? :D hrhrhr ^^
  • ehh zrobie im cos wiecej... ba sam przeczytaj sobie jeszcze raz pierwszy post to zobaczysz jak to wyglada ;)

ehh wiem brat mi juz nawet poznajdywal choroby nawet calakiem ladna ich kolekcje ;)
    hmm to byla pierwsz rzecz ktora mnie wciagnela, pierwsza rzecz ktora mimo ze dzialala mi jeskies 30 minut potem za duze zaciechy gralem do upadlego ( zawieskzi kompa) ehh gra z ktorej muzyke mile mi sie sluchalo w wainampie ehh i mysalleem ze sie z tego wyleczylem.. ale musiales sie pochwalic pare dni temu ze sobie kupiles morrowinda z dodatkami no to mi sie przypomnialo i znowu marnuje godizny zycia na niego hmm ale mi z tym dobrze ;)

----------------------------
    dobra pisze glupoty... ktorych sam nie rozumiem ide spac
    hmm i tak to twoja wina ;)

• hmm... przeczytałem.. dziwne uczucie ^^

co do morrowinda :D
    img220.imageshack.us/img220/9658/screenshot0oq3.png
    początek gry ^^

a tu po 20 minutach w Balmorze [;

img220.imageshack.us/img220/6316/screenshot1yy7.jpg

Tego miecza nie znalazłem w ani jednym poradniku :) a sprzet porzadny ^^ w koncu ebonowe dlugie ostrze ^^ ciężko znaleść^^ hrhrhr ^^ kiedyś przypadkiem nań natrafiłem ^^ i od tego momentu zawsze go mam ^^ przynajmniej pół gry [;
    i graj graj :D
    na zdrowie ci to wyjdzie :D
    mam najlepsza postac ever :D
    i mam zamiar zdzialac nią wiele ^^
    hrhrhr ^^
    miłego [;
  • dobra dobra dzisj juz zachowauje sie normalnie ;)

teraz gram sobie tak na luiziku klasa wybrana rasatez jakas taka normalna
    bo najprosciej to beirze sie orka tworzy wlasna klase i jest sie maszynka nie do zatrzymania ( 3 lvel a cala balmora padla trupem nikgo nie oszczedzilem)
    a pryz okazji nie wiem czy znalazles sposob na drobna pomoc na samym poczatku tyko trzeba grac A) kims z lekka bronia B) z magia ofensywna
    gdy bedziesz juz u ostatniego oficera czy jak on tam sie zwie on ci daje paczke do balmory i mowi ci gdzie to jest
    mozna go zatakowac on bedzie ci tylko mowil ze ci daruje ale ma to byc ostatni raz i tak po 30 minutach zabawy sztylecikiem udaje sie go ubic potem wracasz do Socuciusa ergalla tego co dokumenty wypelniasz i znim to samo tylko trezba szybko do straznika zagaac bo jak tego nei zrobisz to ci odda ;) jak tamten padnei to ubijasz straznika ktory jak zwykle mowi ze to ostatni raz. i tym psosbem zyskujemy bron i zbroje
    chco tak naprawde warteo tylko tego pierwszego ubic tego z paczka do balmowry
    pancerz światynny ma na sobie ;)

a w miescie jest magazyn 50 poziom zamka idziemy do sklepu kupujemy zwoj wlamania urzywamy pacimy 5 sztuk za wlamanie wchodzimy uwazam na straznika i kursujemy z 2 razy bo tyle tam tego jest
    a w bonusie mamy polowe kompletu sesarskeij zbroi pelno roznego rodzaoju broni miecz krotki miecz dlugi topur i chyba cos jeszcze skome :) i pelno ksiezycowego cukry czy jak on tam sie zwie
    spokojnie ponad 2000 mozna zarobic na tym interesie ;)

hmm tym razem mam w panach przeczytanie ejszcze przy oakzji wszytskich ksiazek dosstepnych

w balmorze tradycyjnie okrada sie wietrze straznicze ile fajnej broni tam jest ehh...
    a z jedenj wierzy skaczemy na balkon mieszkania wchodzimy do srodka ( na dole zamkniete i to okolo 70 zamek) znajdijemy pomoc domowa zamknieta w schowku i trupa taka mila misja wiecej nie powiem moze sam znajdziesz ;)

i juz to nie spamie bo widzie ze ci klimat psuje w rozmowie z Princesska ;)

• Princesska ^^ hmmmmmmm.. ^^ nie ^^ nie jest [; to raz ^^
    dwa ^^ HMMMMMMMMMMMMMM... rozgrzac powiadasz? ^^ to gdzie to jezioro? ^^

Fik Mik Figiel, Ja staram się nie zabijać nikogo ponad stan [; Złodziej - tak :D i to perfidny :D ale nie morderca ^^ jedyne co robie na początku, to po zatwierdzeniu dokumentow podchodze do szafki, biorę stamtąd tacęwartą ponad 600 bodajże i po okrzyku stój złodzieju xD kładę ją na ziemi xD potem bezproblemowo podnosze [; z Seydy i tak wynoszę przeszło 1000 zawsze i to mi wystarcza na dłuższy czas :D a jak potrzebuje kasy to kradę coś doraźnie :D najgorsza jest konsternacja gdy okazuje się, że przedmiot który usiłuje sprzedać, a który ukradłem miesiąc temu sprzedaje właścicielowi -.- jak ja tego nie lubie -.- od razu wyzywają od kradziejów -.- phi ^^

Brat kumpla z klasy, którego niestety nie miałem okazji poznać w swojej twierdzy robił bibliotekę :) kolekcjonował ksiażki :) szczególnie te rzadkie :) Ale książki to jednak mają tam genialne :) to trzeba przyznać :) mam swoją ulubioną :D najgorsze że nigdy nie pamiętam jak się nazywała i gdzie się znajduje :D ale przeważnie na nią trafiam :)
    jek znajdę to dam znać :D
    Co do tej misji, to mozna ją otrzymac normalnie :) bez skakania po dachach :)
    hrhrhr ^^
    i nic nie psujesz [; wpadnij czasem [;
    miłego [;
  • skoro nie przeszkadzam to niech bedzie ;) numeru z taca nie robilem hmm najgorezj jak sie kradnie ten wilki klejnot dusz w balmorze w gili magi nie ma go gdzie potem sprzedac zaden kupiec nie ma tyle kasy w okolicy :/
    i tez z reguly nikogo nie zabijalem arz tylko z checi sprawdzenia swojego orka nawet odnalazlem stare scriny ( ostaly sioe tylko 4 i to nawet nei te najlepsze :( poszuklam jescze to mzoe znajde... ) ;) ci na pierwszym scrinie albo na drugim to cala gildia zlodzieji ;) nie lubie konkurencji

zreszta co do zlodziejstwa to tez kradlem wszytko co wpadlo w rece nawet bawilem sie wmiksturki niewidzialnosci i cos kradlem hmm dzieki temu wynoslem z balmory profesjonalny sprzet do alchemi ( caly komplecik ) hehe ;)
    img247.imageshack.us/img247/3285/screenshot0xp4.jpg
    img148.imageshack.us/img148/6392/screenshot2re7.jpg
    img237.imageshack.us/img237/6858/screenshot6bu9.jpg
    teraz znowu pzrechodze ale tak normalnei bez zabijania i gram magiem
    choc zdecydowanie najlepiej na pozcatku wojownikiem bo rozwijas znajwiecej cech
    a o to moj ork: szkoda tylko ze tak malo sie zachwoalo :( i nie ma tu scrina gdzie zrpbilem nasyp z przedmiotow od ulicy az po dach domku :(
    choc msuze przyznac gdzie neigdzie byly problemu z straznikami na 3 lvelu ale a to sie ich do wody zaprowadzilo czy z dachu atakowalo

co do ksiazek to w dodatku ( chyba tym z wilkolactwem) ;) jest calusienka bibioteka
    praktycznie wszytkie ksiazki w jedynym miejscu, ale nie ejst to potwierdzone zbyt duzo zasu minelo ;)

• Princesska ^^ ja nie widzę przeszkód ^^ hrhrhrhr ^^ a co? ^^ i nie wiem, sama decyduj ^^

Fik MIk FIgiel, zestaw do profesjonalnego alchemizowania jest w Calderze niekryty :D wpadasz, bierzesz i w nogi :D strażnicy w wodzie są fajni xD lubię ich :D zastanawiałem się zawsze jak oni stamtąd wychodzą :D
    ech ^^ widzę że wszystkie zwłoki w ubraniach :D mnie z reguły jak ktoś wkurzy to nie dość że kończy niezbyt szczęśliwie, to w dodatku jeszcze jego ubranie ląduje koło niego :D po tym łatwo rozpoznać kto mnie wkurzył :D
    wizualizacja - img142.imageshack.us/img142/509/screenshot11br2.jpg
    :D
    powiedział że albo mu zapłacę, albo to koniec mojej wędrówki -.-' rozważyłem jego propozycję -.- chłopak chyba rzadko spotykał się z odmową -.- na jego nieszczęście ja też ^^
    jakby była taka możliwość to jeszcze ubrałbym mu gacie na głowę^^ ale niestety :( twórcy nie przewidzieli takich urozmaiceń ^^ z reguły tak kończą ludzie którzy myślą że 100 shurikenów zapewni im bezpieczną odległość -.-' i do których muszę biegać zygzakiem -.-' albo ludzie którzy zapominają że każdemu kiedyś kończy się mana -.-' i że rzucanie 15 fireballów pod rząd w momencie gdy przeciwnik może się przed każdym ukryć nie jest dobrą metodą walki -.-'
    Czytałem ostatnio ruiny Kemel Ze [; fajna lekturka :)
    hrhrrh ^^
    miłego ^^ niech moc będzie z tobą :D
    i muszę odnaleść tą bibliotekę [;
    a do tego momentu - rzadkie księgi Jobashy :D
  • Z Toba jeth toz zawsze i wszedzie :D ^^ a bede mogla bawic sie twoimi wlosami? :> obiecuje ze nie bede ciagnac :D

//edit literowka ;(

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Isabelle ().

• hehe no bywa.. ja sie troche bawilem w wlamywanie jeszcze w pierwszej osadzie ;) ( nei chce nazw przekrecac a nei mam do nich glowy ) i pare misji porobic w okolicy chocby znalesc tego zabitego poborce podatkowego 500 sztuk zlota piechota nie chdozi ;)
    ale troche sie zapedzilem i zpaomnialem o zapisie hmm a ze mam troszke wieksze obarzenia od ognia to wystarczylo 1 trfienie i sioe poskladalem ehh a chcailem pojsc nabuty mo manny nei milem no trudno ;)
    ale moja beidna postac zdazyla jescze wczesniej zrobic poklon ( maila pomachac ale nie wyszlo)
    img95.imageshack.us/img95/9670/scew3.jpg
    hmm ostatnie ksiazke ktora czytalem byl prezent slubny albo taniec w ogniu rozdzial 6 ;)
    hmm a tym razem msuze sobei znalesc jescze raz take jedno jezioro gdzies raz je znalazlem co na jego dnie lezy statek tylko wtedy nie mogel doplynac do ostatniego poziomu i skrzynki otworzyc ehh :/ brak tlenu i miksturek:(
    a przy okazji zajrzyj sobei na adamentowa wieze czy jakos tak sie stronka nazywa masz tam wsyztko o morowindziei oblivionie penwie juz tez polskie projekty, i pelno ciekawostek ;) choc jzu z rok tam nei bylem

• 1. lubisz wedkowac ?
    2. masz drukarke ? :>
    3. a moze skaner ?:>
    4. masz okno w pokoju od poludnia czy od polnocy ?
    5. lubisz dotykac urzadzenia elektryczne ?
    6. najulubienszy film

pozdrowienia od tej co dierzy kapcia :>
  • Princesska, na razie tylko jedna osoba która dotykała moich włosów wyszła z tego bez szwanku ^^ ale jak coś, to możesz spróbować ^^

Fik Mik Figiel, Adamantytowa wieża to podstawowy serwis każdego morrowindziarza :D dawniej to tam zaglądałem non stop, a teraz to ostatnio byłem jeszcze przed premierą Obliviona.

Ooo eustachy [; kopę lat :D jak znajdę chwilkę to wpadnę ^^
    1. Nigdy nie wędkowałem ^^ ale siedzenie w ciszy i spokoju gapiąc się na wodę to coś co mógłbym lubić ^^ pozostałe aspekty współczesnego wędkowania pozostawie bez komentarza...
    2 :D HP deskjet 5550 :P jeszcze działa :D choć mnie nie lubi -.-
    3. jakiś tam jest :D chyba zepsuty :D nigdy nie chce mi się tego sprawdzać :D
    4. od południa ^^u mnie tylko jedno pomieszczenie ma okno od północy ^^ łazienka ^^
    5. Prądzik :D kończyłem technikum elektroniczne :D muszę lubieć :D kąpać się z nimi już mniej -.-'
    6. hmm.. takich filmów jest parę :D te które widziałem najwięcej razy :D boondock saints, lucky number slevin, indiana jones and the last crusade ^^ przekręt, kill bill etc etc :D za dużo filmów widziałem żeby określić który lubię najb... a.. przepraszam -.- odpowiedzią na to pytanie jest 'fallen art'.
    widziałem go z 300 razy i zawsze jak tylko mam okazję to go oglądam..
    miłego [;
    jeth.
  • jeeeethuuuuu - tęskniłeś :D? Teraz moja kolej na pytanie ^^. Bądź dobry modek i powiedz Żubrowi jakiego championa chciałbyś dostać na gwiazdkę :D.
    Ostatecznie możesz jeszcze mi powiedzieć na ile różnych sposobów można zaczepić Żubra na gg. Musze przygotować system obronny ^^.
  • Peeewniee :D gdzieś łaził, co? :D
    poszukaj ^^ może mają gdzieś z indykiem ^^ a jak nie to z Żubrzyną może też być ^^
    Gwiazdkę? :D dasz mi gwiazdki? :D juuuuuuuuuu [; w końcu ^^

zaczepić Żubra na gg można na sposobów wiele :D na razie preferuję sposób wujowo miodziowy :D więcej nie powiem :D byś zbyt szczelny system obronny mógł wypracować :D a wtedy psiakowa pupa zbita ^^
  • jeth napisał(a)
    Princesska, na razie tylko jedna osoba która dotykała moich włosów wyszła z tego bez szwanku ^^ ale jak coś, to możesz spróbować ^^

taaaak?^^ a ja też mogę?^^

bez szwanku powiadasz? jedna?^^
    to co się stało z resztą?^^
    i czy była to bolesna śmierć?

pamiętasz pytanie o majonezie?więc uściślam: 100g.

:*
  • Eustachy ^^ niech pomyślę ^^ ... hmm.. Lewe ^^ prawe miałem wbite w poduszkę ^^
    I to była chyba noga prawa :D taak ^^ ciężko określić [; byłem wtedy półprzytomny ^^

Hej malutka :* Ty lepiej czasem do córki napisz, a nie :D gotowa sobie pomyśleć że już jej nie kochasz ^^
    Jedna ^^ może ją nawet znasz ^^ hrhrhrhr ^^ Co się stało z resztą.. jakby to ująć ^^ ja mam sporą działkę ^^ ujmę to tak - musiałem ją ostatnio całą przekopać :D Tam bolesna ^^ liczy się efekt ^^
    A jakiego majonezu? [;
    ech..
    zwykły ok. 700, niskotłuszczowy do 500. Coś jeszcze? ^^
    :*************************************************************

..::Jeefo::.. Gdzieżeś to bywał, co? [; joba nie oglądałem ^^ nie wiedziałem nawet że coś takiego istnieje ^^ dla mnie polskie kino komediowe przeżywa załamanie.. Ciągnie się po dnie.. Po zobaczeniu paru 'komedii' polskiej produkcji wolę pozostać przy tym co już widziałem. Poczekam na film o którym usłyszę na tyle dobrych opinii żeby w końcu zmusić się ogladnąć coś polskiego. do tego czasu - nie, nie widziałem.
    miłego [;