jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Olivka napisał(a)
    Daleko bylam:P i dalej nie mam neta stalego:(

Ale jak Cie pacne pejczykiem to tez bedziesz lubial?

Też pytanie :D mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [;
    pejczyyyyk ^^

i życzymy powrotu do zdrowia netowi stałemu :(

Princesska napisał(a)
    mrrrr :D kokosowe powiadasz ^^

a chcesz mnie schrupac :>?

Pamparampampam ^^
    a o jakim jesteś smaku? ^^
  • Princesska napisał(a)
    To moze od stopek zaczniesz stopniowo w gore? ^^
    chyba ze wolisz inaczej ^^

mrrrrr ^^ no nie wiem ^^ wolałbym żebyś czuła się przy tym komfortowo ^^ nie chciałbym wyjść na nieczułego, grubiańskiego etc ^^

Superman napisał(a)
    jeth napisał(a)
    Supermanie, Miło że wpadłeś, ale powiem tylko tyle :D
    pfffffffffffff ^^
    i napraw sobie skrzynkę[;

Już działa ;) Jest wszystko w jak najlepszym porzadku :]
    Przyszedłem na szkolenie Mistrzu 8)

Szkolenie masz na gg :D i widzę że dziś się na nie nie stawiłeś :D
    Jak tam nauka :>

Yyyyyyyyyy? nauuka? :D a tooooooo ^^ o fakt ^^ chyba aż sobie coś poczytam ^^ albo lepiej jutro ^^

Sirius napisał(a)
    Czy ktoś kiedyś pomylił cię z Qui Gonem? o_o

Phi ^^ więcej się z wami nie bawię ^^ bawcie się sami ^^ ja sobie będę siedział w kąciku ^^ nie to nie ^^

miłego [;
  • jeth napisał(a)

Superman napisał(a)
    jeth napisał(a)
    Supermanie, Miło że wpadłeś, ale powiem tylko tyle :D
    pfffffffffffff ^^
    i napraw sobie skrzynkę[;

Już działa ;) Jest wszystko w jak najlepszym porzadku :]
    Przyszedłem na szkolenie Mistrzu 8)

Szkolenie masz na gg :D i widzę że dziś się na nie nie stawiłeś :D
    Jak tam nauka :>

Yyyyyyyyyy? nauuka? :D a tooooooo ^^ o fakt ^^ chyba aż sobie coś poczytam ^^ albo lepiej jutro ^^

yyyyy ... nic nie dostałem :( ... ale już chyba wiem o co chodziło :P darmowe pliki ;)

Ty masz spać a nie uczyć się ^^

Powodzenia za te pare godzin ^x^ 3mam kciuki ;) zapewne będe to robił pochrapując :D ^^

Miłego ;) oraz Spokojnego ;)
  • jeth napisał(a)
    Princesska napisał(a)
    To moze od stopek zaczniesz stopniowo w gore? ^^
    chyba ze wolisz inaczej ^^

mrrrrr ^^ no nie wiem ^^ wolałbym żebyś czuła się przy tym komfortowo ^^ nie chciałbym wyjść na nieczułego, grubiańskiego etc ^^

nawet bym tak nie pomyslala ^^ wiec rob ze mna co chcesz xD oddaje sie cala ^^

jakas kolacyjka najpierw? :P
  • Supermanie, a co jest za parę godzin? :D
    kciuki się raczej nie przydały :P nie było za co trzymać :P
    przylazłem, napisałem, polazłem. niektórzy nawet nie zdążyli wstać żeby kciuki pozaciskać :P
    ych ^^

Olivka, jak futro to tylko z Żubra i tylko nad kominkiem ^^ reszta stworzonek ma prawo żyć.. ja tam bym nie chciał skończyć na plecach jakiejś niedowartościowanej starszej pani, której nagle się zachciało biedne stworzenie ubierać..
    A skóra tylko sztuczna :P ale może być ^^
    a w kąciku jak na razie tylko mróz.. żadnych pejczyków :(

Princesska, Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [;
    kolacyjka? ^^ chcesz żebym sobie apetyt zepsuł? ^^
  • ;)
    Witam ... ;)
    dawno mnie tu nie było, a teraz na chwilkę zajrzałam ;)
    ... a ja mówię że kura.. ;) :P ;)
    a zawsze i wszędzie... yyy.. no lepiej zostawię bez komentarza.... :P

a pyt.
    yyyy....

Jaka u Ciebie pogoda??? ;)

tęskniłeś? :> ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez malinowa ().

• Darkness Hawk, oczywiście, że pisałem maturę :D choć ludzie patrzyli się na mnie krzywo z tego powodu ^^ piszę jeszcze WoS i Matematykę ^^ hrhrhrhrh ^^ a poszło chyba nieźle ^^ przynajmniej pisałem na temat ^^

Princesska Hmm ^^ no dobrze, ale coś lekkiego ^^poza tym, nie będziesz przecież głodna tak strasznie długo ^^ szybko o głodzie zapomnisz ^^ ale zresztą, masz jakieś propozycje? ^^

malina, oczywiście że tęskniłem ^^ zawsze za wami tęsknie ^^ Czy to znikam ja, czy któreś z was [;
    pogoda ładna ^^ i mówię ci że jajko ^^ kura nie mogła stać się kurą sama z siebie ^^ to był powolny proces przemian ^^ i usprawnienia mogą być dokonywane tylko na płodach [; Whatever ^^
    pogoda ładna.. i jasna.. brrrrrrr... jak ja tego nie lubię^^ jestem chyba jedynym stworzeniem kroczącym wolącym deszcz od słońca ^^
  • lubisz deszczową pogodę??
    no to wpadnij do mnie bo dziś jest paskudnie :/

ehh .. widzę że wszyscy ostatnio maturami żyją... stare dzieje...
    nie ma co się bać :) dobrze będzie ;)

Dżecik a Ty WOS i matmę zdawałeś?
  • A do ciebie, to znaczy gdzie? ^^

I kto powiedział że ja się boję? :D przed maturą z polaka spałem 3 godziny :D męczyłem Hen Cerbina w związku z D&D :P Biedak ^^ współczuję mu ^^ Bać się? :D matury? :D kpisz kobieto? [; ja się świetnie bawię :D jak widzę tych zestreowanych dzieciaków jak modlą się do swoich bożków :D ja sięgenialnie bawię ^^ a w tym roku po prostu rozszerzam swoje kompetencje ^^ w zeszłym pisałem historię i geografię^^ w tym jest wos i matematyka :D
    i polski bo nie wyszedł mi w zeszłym zadowalająco :D choć jak z reguły mówiłem ile miałem wcześniej z polaka, to ludzioe którzy w tym roku pisali patrzyli sięna mnie jak na idiotę z powątpiewaniem pytając dlaczego więc piszę znowu ^^
    hrhrhrhr ^^
    dobra ^^ idem ^^
    i tak nie jestem potrzebny.. [;
  • no jak to gdzie ?
    nie wiesz?? hmm...
    szczecin city ;)

a i kto powiedział że nie jesteś potrzebny???
    zaraz Ci znajdę zajęcie ;) :P

a co do maturki no no.. pełna podziwu jestem..
    ja tam nie miałam takich problemów na szczęście teraz za to mam gorsze.. wrrrr..
  • Princessko, Jeth lubi każdy deszczyk [; w końcu jest deszczowym psem ^^ stare to dzieje ^^ hrhrhrhr [; a ty nie lubisz deszczu, czy jak? ^^

malinko, do szczecina kupa drogi ^^ a mi czasu na razie za bardzo nie zbywa ^^ muszę się ostro brać do roboty.. już wtorek [;

Co się dzieje? :( ych :( mów mi tu zaraz..
  • jeth napisał(a)
    muszę się ostro brać do roboty.. już wtorek [;

a no wtorek, ale słyszałam że na ceremonii będziesz i to jaka funkcje dostałeś ;)

jeth napisał(a)Co się dzieje? :( ych :( mów mi tu zaraz..

ehhh.. szkoda psuć tak piękny dzień..
    teraz życie może mi jedynie sprawny tłumacz uratować .. choć jeden problem mniej bym miała :/
    ehh.. jak to mówią życie to nie bajka..
  • Malinko, to teraz dopiero dowiadujesz się jaką funkcję pełnie? ^^ taaa.. chcemy tylko ciebie, tak? :D znalazł sięjeden naiwny to mu wciskajcie kit, co? :D
    hrhrhr ^^ tylko przyjdzcie na ceremonię, coo? ^^

Princesssssska [; hmm ^^ to zależy co jeszcze jest, albo co było na tej łące ^^ względnie co pasło się na tej łące ^^
    jak na razie może byyyć [;
    ^^
  • jeth napisał(a)
    Malinko, to teraz dopiero dowiadujesz się jaką funkcję pełnie? ^^ taaa.. chcemy tylko ciebie, tak? :D znalazł sięjeden naiwny to mu wciskajcie kit, co? :D
    hrhrhr ^^ tylko przyjdzcie na ceremonię, coo? ^^
    ^^

przecież to ja dopisałam
    ;) zastanawiałam sie tylko czy zechcesz..
    selekcja była :P i okazałeś się najlepszy :D
    ^^hehehe^^ nie bój żaby przyjdziemy ;)

Dzięki że się zgodziłeś ;)
    oby tylko lagów nie było..

Wstałeś już?? nie??? co Ty tka długo śpisz??? ;) :P
  • mrrrrr :* jakaś łąka w środku lasu... Ja Ty kocyk i natura :D i delkiatny deszczyk spadający kroplami na nasze ciałka... A dalej to juz by od Ciebie zależało ^^

odbija mi prawda? :P
  • Hrhrhrhr ^^ w ogóle nie spałem :P miałem maturę rano :D nie żebym się uczył :D ale spać mi sie zachciało dopiero koło 4:30.. a wtedy to już nie było sensu :D
    ych..
    i widziałem że to dopisałaś :D nieważne ^^ nic ^^
    idę spać chyba ^^ muszę pomyśleć jeszcze jak to rozegrać ^^

Princesska, nie przeczę, potrzebujesz trochę wypoczynku ^^ może kocyk? ^^