jeth - ''nowa forma psychozy wspolczesnego swiata''

• no wiesz - ja gram w karty od 6 roku zycia ;)

ale widze ze wreszcie znalazlem kompana do karcioszków ^^

to keidy zaczynamy regularne partyjki na kurniku ^^

Zbieram dzieci kukurydzy!!! - "Amfetamina - produkcja, dystrybucja, masturbacja" :] :E
    Wujo miodzio jest na rencie niesponsorowanej przez GF
    Kiedy ranne wstają zorze, wujo miodzio w polu orze ;)

• nie za duzo masz juz tych wspólnych cech ze swoim wujem ^^ :]

normalnie jak dwie krople wody (lub jak to mój kumpel mawia - jestescie podobni jak dwie krople moczu :D:D:D)

Zbieram dzieci kukurydzy!!! - "Amfetamina - produkcja, dystrybucja, masturbacja" :] :E

• obawiam się, że kroplą moczu nie jestem ^^
    jutro jadę z rana na zastrzyk żeby mnie rosnąca wkoło trawa nie zadusiła, przy okazji zarejestrować się do okulisty żeby mi dała nowe krople, bo stare mi się skończyły, a moje gałki oczne przewrażliwione są na światło słoneczne i mnie trafia wiosną, latem i zimą ^^ tylko jesień jest znośna ^^ dlatego też kocham deszcz ^^ Tu się chyba cechy wspólne kończą ^^
    miłego :)
  • ja tam sie prosił nie bede :]

nie chcesz miec wspólnych cech z wujem - to nie, o! ^^

a co do karciochow to jescze cie zgarne - tylko cos slabo bywasz na ircu ;>

• Ja nie chce mieć wspólnych cech z wujem? :D Ja? :D phi ^^
    słabo bywam na ircu bo i czasu nie staje, a jak ktoś ma sprawę to i tak bije na gg ^^ Żubra mam pod ręką, Lamę mam pod ręką, więc jak coś to na mnie krzyczą i po sprawie ^^ siedzę sobie spokojnie na niewidocznym pół dnia, wieczorkiem jak wszyscy śpią to wchodzę na zaraz wracam a i tak wszyscy mnie rozrywają [; przynajmniej dziś :P

i że tak zacytuję:
    Żuber 0:50:05
    o ;]
    Ja 0:51:19
    :D
    Ja 0:52:31
    wieczorkiem ci wyślę :D
    Żuber 0:53:16
    łoki ;]
    Ja 0:53:27
    wieczorkiem..
    Żuber 0:53:28
    zakladajac ze jest juz prawie 24 :D
    Ja 0:53:35
    mam wrażenie że mój system dobowy zdechł :D

moja doba przesunęła się przez to forum tak naprawdę o jakieś 5 godzin.. 4 rano to ja jeszcze nawet zmęczony nie jestem.. potem śpię dzieś do 11/12.. i to jest dla mnie skoro świt.. jak ja dopiero zaczynam być w pełni aktywny to wszyscy już śpią.. a dla mnie to jest odpowiednik waszej godziny 20 [;
    najgorsze jest to, że nawet mi to nie przeszkadza :D
    się rozpisałem ^^ bądź co bądź, żebyśmy mogli zagrać musiałbyś nie spać koło 1 - 2 w nocy ^^ właśnie skończyłem z Lamcią grać w snookera :D
    więc widzisz ^^

Malinko - rzadko tam bywam, ostatnio wlazłem żeby sprawdzić czy mój nick jeszcze instnieje :D jak coś to dobry_catolico :) ale jak coś to też po nocach :D
    muminki ^^ hrhrhrhr ^^ zauważyłaś że Włóczykij to hippie? ^^ w pełnym tego słowa znaczeniu ^^ o małej mi i muminku się wypowiadać lepiej nie będę ^^
    nieważne ^^
    dobranoc [;
  • jeth napisał(a)

moja doba przesunęła się przez to forum tak naprawdę o jakieś 5 godzin.. 4 rano to ja jeszcze nawet zmęczony nie jestem.. potem śpię dzieś do 11/12.. i to jest dla mnie skoro świt.. jak ja dopiero zaczynam być w pełni aktywny to wszyscy już śpią.. a dla mnie to jest odpowiednik waszej godziny 20 [;

łoszTo forum 8o Ja mam tak samo xD Ożywam jak się robi ciemno ^^ w dzień chodze zaspany ... trza to zmienić :P

ehhh ... od paru dni zabieram się za odpisanie na twój cycacik co do moich pytań ... myśle do Czwartku się wyrobie ^^ :D

Dzieki za przegladarke :P IE rulez ^^ :D

Pozdrawiam
    Voytec ;)

ps
    Focham się na Ciebie za herbatke :O ^^
  • Malinko, bajki rodzą stereotypy ^^ weź jakąkolwiek bajkę do ręki a zobaczysz jak kształtuje ona spojrzene dziecka na ludzi ^^ a filmy animowane to niestety w większości zapychacze umysłu i przyciągacze uwagi. Kolorowy pusty świat który tak naprawdę nie uczy niczego.. piętnastosekundowa mądrość podsumująca 20 minutowe bieganie w kółko? Rodzice traktują telewizor jak uniwersalną niańkę.. nie mówię że wszystkie bajki są be, że w ogóle co to ma być etc. Raz na jakiś czas można dziecku zaserwować i ten rodzaj rozrywki, ale tylko wspólnie z nim i naprawdę.. raz na jakiś czas.. Nie, nie lubię bajek :P

Princessko, podziękował ^^BTW, ładne dziewczę :D

9:20... dzień dobry? toż to środek nocy, ale whatever ^^
    Kubeczek ^^ mój kochany malutki kubeczek ^^ w ostateczności termosik ^^ nie trzeba tyle biegać żeby się herbaty napić ^^

Nigdy nie wnikałem tak głeboko w swą jaźń by określić swój ulubiony kolor krzesła ^^ yyy... Krzesło krzesło krzesło
    hmm ^^ naprawdę nie wiem ^^

Kotki? ^^ na ostro czy z polewą ? ^^
    Koooocham kotki ^^ z piesków lubię tylko malamuty i husky :P a kotki ^^
  • ehhh... no masz racje teraz to panuję jakieś takieś puste bajki :/
    ale za moich czasów to były fajne :D i bajki to sie tylko na dobranoc oglądało a teraz ... dzieciaki całymi dniami prze tv.. wrrr ... ale wiesz to wszystko zależy od wychowania i zainteresowania rodziców dziećmi ;)
    dobra skończmy te mądrości ;)
    ale przynajmniej nikt mi ne zabraniał w dzieciństwie topić marzanny :D
    hihihi

aaa...
    mam pytanie...
    1. coś Ty taki płaczliwy się zrobił odkąd KaT modką została ???:>
    2. Lubisz marchewki ??
    3. Gdzie byłeś jak Cię nie było?? ;)
    4. Co było pierwsze jajko czy kura?? :P

;) Pozdrówka ;)
  • powitac - dlugo mnie teraz nie bedzie, wiec ci zaspamie poki jestem - a po powrocie sadze ze nadrobie :>

1. pogonisz mi kiedys kota ?:>
    2. bedziesz tesknil za mna :>
    3. jak sie ma pies do truskawki ?
    4. a moze narty bys chcial nabyc ?
    5. dlaczego pies a nie lew ?
    6. sprite czy pragnienie ?
    7. cd czy magnetofon ?
    8. co sadzisz o polskiej tradycji topienia marzanny ?
    9. pijesz ?
    10 palisz ?
    11 p.hmm.. uzywasz?:>
    12 lubisz spamowac ?
    13 co najbardziej lubisz jesc na sniadanie i dlaczego to jest karma dla jamnikow ?
    14 buty czy sandalki ?
    15 chcialbys abym zadal ci teraz 1000 pytan ?
    16. spisz na plecach czy na brzuchu ?:>
    17. lubisz sie w cos wgryzac ?
    18. lubisz zagrania psychologiczne ?
    29. jakie emocje towarzyszlyly chwili kiedy dales 1 warna ?
    30. na spacer wiosna czy samochodem zima ?
    31. filmy erotyczne czy horrory ?:D
    32 kto cie najczesciej drapie za uszkiem ?
    33. masz pchelki ? jesli nie daj sposb na wytepinie :D
    34. uwazasz ze jestem zadowolony ze swoich pytan ? czy ukladam je dlugo je planujac czy spontanicznie patrzac na przyklad na stojacego sprite obok klawy i pytajac sie o niego ?
    35. doiles kiedys krowe ?
    36. jaki wedlug ciebie jest najlepszy samochod i dlaczego o fiat 126p ?
    37. muzyka country czy picie do bialego rana ?
    38. wolny jak ptak czy uskrzydlony miloscia ?
    39. zwracasz uwage na moje bldey ortograficzne ?
    40 czy zgodzisz sie ze mna ze każtany rzondzom a oszehy som pszepyżne ?
  • malina_24
    1. bo oni się nade mną znęcają :(
    2. yhym ^^
    3. kiedy mnie nie było? ^^ ja jestem opoka :D ja jestem zawsze i wszędzie :D
    4. Oczywiście że jajko. przynajmniej kierując się teorią ewolucji tak powinno być.

eustachy
    1. Nie lubię poganiać ludziom kota ^^ za dużo biegania ^^
    2. Pewnie że taak :D pff.. pytanie ^^
    3. Jak kombajn do wiewiórki ^^
    4. narty mam swoje, większy problem, że zaginęło mi obuwie do nich :D zresztą i tak nie ma gdzie jeździć :P
    5. Gwoli ścisłości, nie pies a psiak ^^ po drugie, szukałem długo czegoś dla siebie, avatary zmieniałem średnio co 2/3 dni ^^ i wtedy znalazłem psiaka :) po pierwsze - uwielbiam malamuty, po drugie mam podobny charakter jak psiak :) po trzecie - idealnie to do mnie pasuje :P to jest już chyba 4 avatar z psiakiem, ale zostaje już chyba na stałe :)
    6. pragnienie czego? ^^ jak zwykłe to sprite ^^
    7. na CD niczego nie nagrasz audycji.. na cd nie posłuchasz starej dobrej trójki :) nie ma tam mini-maxu :D z drugiej strony, płyta cd w formacie mp3 może zmieścic około 13 godzin muzyki....
    8. Yyyy... to jest cośtakiego? :D nie przypominam sobie bym kogoś topił :) jak dla mnie, nawet durna tradycja i choćby ją kultywowały tylko 3 osoby to wciąż jednak tradycja i to trzeba szanować. A tradycji się nie zmienia :P była jest i będzie :P niezależnie od tego co o niej myślę :P
    9. Czasem. Brytyjskie piwo. Czasem coś mocniejszego. Zależy jaka okazja, zależy gdzie i z kim..
    10. tego nałogu nie znoszę. w życiu nie zapalę ^^
    11. tabakę? :D czasem :D
    12. nie mam wyboru :D muszę lubić:D inaczej już dawno bym to rzucił :D
    13. na śniadanie najczęsciej jem obiad :D jak mnie kto dobudzi :D w innym wypadku to obiad jem na kolację :D
    14. Trampki ^^ stare dobre biało - czarne trampki ^^ najlepsze buty w historii ^^
    15. i tak bym odpowiedział, wię nie krępuj się :D twoja wola :D jeśli ci czasu nie szkoda :D
    16. śpię na kanapie.. nawet jej nie rozkładam.. tam da się tylko na boku :D
    17. w szyje młodych dziewic ^^ moje hobby umiera...
    18. takie jak pisanie 40 przy 30 pytaniu? :D Kocham bawić się ludźmi ^^
    29. Było cięzko.. naprawdę ciężko.. 20 razy zastanawiałem się czy to aby na pewno tak.. czy nie można tego podciągnąć pod coś innego.. czy jest to warn uzasadniony.. mówię oczywiście o pierwszym warnie dla usera.. Bo pierwszy warn ever dałem... Kmicowi ^^
    30. spacerek wiosną :) zawsze i wszędzie :)
    31. Horrory ^^ znakomicie się na nich bawię :D nie ma tak dobrej komedii jak horrory :D
    32. ^^ hrhrhrhr ^^ Jowita ^^ przyjmijmy wersję za uszkiem ^^
    33. oczywiście że nie mam :D obroża przeciwpchelna i wszystko gra :D
    34. Oczywiście że spontanicznie :D w życiu nie ułóżyłbyś 30 przemyslanych pytań :D co ci do głowy przyjdzie :D
    a czy jesteś zadowolony ^^ trudno ocenić ^^
    35. Nie, nie doiłem :P ale piłem mleko :D HA! :D
    36. Lamborghini Murcielago ^^ a dlaczego fiat 126p? :D no cóż, miły, przytulny, wygodny, cichy :) i wszędzie się zmieści :D
    37. zależy. Jest good country i bad country. To drugie charakteryzuje się tym że jest złe, to pierwsze że da siętego słuchać :D nigdy nie piłem do białego rana :P i nie mam zamiaru ^^ znam umiar :P w życiu kaca nie miałem :P czas zacząć :D
    38.. Zależy kto będzie to czytał :D jeśli moja kobieta znów pomyśli tu zajrzeć - uskrzydlony miłością, a jakże ^^ nie ma nic lepszego.. A jak nie to: panowie.. uciekajcie póki macie czas...
    39. Jakie błędy? ^^
    40. oczywiście :D w pełni się z tobą zgodzę :D i fiefiurcky som da beszt ^^
  • jeth napisał(a)
    malina_24
    1. bo oni się nade mną znęcają :(
    ^^

ooo znecaja 8o...alez tato....po tym wczorajszym lizaku zaskarbiles sobie nasz dozgonna mislosc....a tu teraz takie kwiatki :P
    Coz i tak bede Cie molestowala :]
    i Wojtka tez naklonie na molestowanie :]

to ja zeby offtopu nie bylo :fgrin:

1. pffff czy phiiiii ?
    2. mp3 czy mp4 ?
    3. mp1 czy mp2 ?
    4. 8o czy o_o ?
    5. B czy I ?
    6. lizak czy flet ?
    7. stosunek czy kontakt ?
  • Hrhrhrhrhr ^^
    zostałem tatą ^^ ych.. w tak młodym wieku ^^
    dobra, whatever, jademy :D

1. Pffff ^^ tylko i wyłącznie ^^ a czemu? :D bo lubię :D
    2. mp3 :P stary już jestem, zmian nie lubię:P
    3. mp2 :P bo w formacie mp2 miałem jeszcze okazję słuchać muzyki, w mp1 nie [;
    4. :D nie lubię tamtych :D
    5. B, kursywa jest nieprzydatna :P
    6. hrhrhrhrhrhr ^^ mojego fleta nigdy nie porzucę^ flet ^^
    7. yyy.. kontakt ^^ potocznie zwany gniazdkiem sieciowym ^^
    dobranoc ^^
    za młoda jesteś na takie rzeczy ^^
  • Darkness Hawk - mp..5? ^^ o ile mnie pamięć nie myli to jest dosyć popularna broń..
    ych.. szosz czy pardus.. ych.. Oooo.. patrz :D ptaaaszek ^^(manewr odwracający uwagę - zawsze skuteczny ^^)

rassijaPytasz o matkę czy ojca? :D

Princesska Tu zawsze toczą sięrozmowy na takie tematy ^^ więc jak cośto sięnie krępuj ^^
    euro ^^ nasza duma europejska [;
  • Princesska napisał(a)
    mrrr :D to ja sie dolacze :D

A śmiało, śmiało ^^ mi to w zupełności nie przeszkadza ^^

euro? ja wole funty brytyjskie xD hrhrhrh :D

pffff ^^

ulubiony wafelek? [SIZE=7]licze na jedna odpowiedz nie zawiedz mnie [/SIZE]

Princessa rzecz jasna ^^ a jaki inny by to mógł być^^
  • Princesska napisał(a)
    o na takiej odpowiedzi mi zalezalo :D masz buziaczka za to :*:*:* o i jeszcze jednaego :* ;)

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [;

ulubiony smak Princessy :>?

hmm.. kokosowa? ^^ hrhrhrhrhr ^^

Olivka napisał(a)
    Uwaga powrocilam:P i mam pejczyk:D

Lubisz oliwki:D

Gdzie byłaś jak Cię nie było, co? [;
    peeeejczyk powiadasz ^^ mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [;
    Uwielbiam oliwki ^^ szczególnie gdy ganiają z pejczykami [;