Ogólnie ci panowie z angielskiej federacji ostatnio se ośmieszają.... nie ma sensu na nich zwracać uwagi, choć niektórych ludzi bardzo krzywdzą.
Hyperion ON
Nick: NotoriousTT
Nick: NotoriousTT
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
I tak do cholery. Jeśli kiedyś za identyczne zagranie nie ukarali Gerrarda, Ballacka (wyczytałem gdzieś) po meczu nie mają wręcz prawa ukarać Rooney'a. Bądźmy konsekwentni.
dragonartur napisał(a):
Bądźmy konsekwentni Zreszta potem powinna być czerwona dla Rafaela.
Tak naprawdę MU nie ma rywala w tym sezonie PL.
dragonartur napisał(a):
Tak naprawdę MU nie ma rywala w tym sezonie PL.
To czemu mają tylko 3 pkt przewagi nad Arsenalem, którzy mają mecz zaległy? Rywal jest i ma się dobrze....
Bez Rvp i Cesca nie ma Arsenalu zbyt wąska ławka. Zaś MU ma bardziej równorzędną kadrę. Dlatego będą mistrzem.
^Zaborca63^ napisał(a):
12 marca 2:0 z Arsenalem i jedziemy dalej, co tu dużo gadać
dragonartur napisał(a):
No cóż nie zawsze lepszy zespól musi wygrać, jednak liczą sie zdobyte bramki, a w tym meczu więcej ich zdobył Manchester..... Gratulacje, bo mecz w wykonaniu Arsenalu na prawdę dobry.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Co do PL to raczej Arsenal tutaj za wile nie zwojuje bo nawet jeśli wygrają z Manchesterem na ES to i tak pewnie zgubią punkty z jakimś słabszym zespołem.
Szkoleniowiec Manchesteru United - Sir Alex Ferguson - został ukarany przez angielską federację piłkarską karą w wysokości 30 tys. funtów oraz pięciomeczowym zawieszeniem.
Szkocki trener skrytykował sędziego Martina Atkinsona po przegranym przez Czerwone Diabły 1-2 pojedynku z Chelsea na Stamford Bridge. Fergie oskarżył arbitra o sprzyjanie Niebieskim i sędziowanie przeciwko United. Takie słowa nie spotkały się z uznaniem FA, która postanowiła ukarać menadżera aktualnego lidera Premier League.
Sir Alex Ferguson opuści półfinał FA Cup z Manchesterem City na Wembley, a także ligowe potyczki z WHU, Fulham, Newcastle i Evertonem.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Cezarcfc napisał(a):
A już się witałem z gąską (strata punktów przez United) ale jak zwykle musieli w końcówce coś fartownie strzelić :>.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
7 gości