Przydałby się jakiś polak w tak dobrej drużynie zawsze to przyjemniej ogląda się mecze, gdy występuje rodak
nawet jako drugi brakarz Kuszczak powinien zostać
nawet jako drugi brakarz Kuszczak powinien zostać
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
No bez przesady.. Casillas jest najlepszy w tym co robi.. Oczywiście możesz mieć inne poglądy. Jednak o tym całym Akinfiejewie pierwszy raz słyszę :lol:Firo napisał(a):
Mówi się o Akinfiejewie , Llorisie a nawet ostatnio o tym bambusku Mandandzie z Marsylii. Osobiście jestem za sprowadzeniem tego pierwszego. Tyle setek co on potrafi wybronić w jednym meczu jest wielką sztuką. Talentem bramkarskim może nawet przerastać Casillasa
ksmks napisał(a):
No bez przesady.. Casillas jest najlepszy w tym co robi.. Oczywiście możesz mieć inne poglądy. Jednak o tym całym Akinfiejewie pierwszy raz słyszę :lol:Firo napisał(a):
Mówi się o Akinfiejewie , Llorisie a nawet ostatnio o tym bambusku Mandandzie z Marsylii. Osobiście jestem za sprowadzeniem tego pierwszego. Tyle setek co on potrafi wybronić w jednym meczu jest wielką sztuką. Talentem bramkarskim może nawet przerastać Casillasa
Może nie znam każdego transferu, które ostatnio miały miejsce, mnie to po prostu nie fascynuje
Jak dla mnie jest dobrze tak jak jest I nie należy zmieniać za dużo
To prawda w tym sezonie gra lipnieGrant- napisał(a):
Nie wiem czy Casillas jest najlepszy, a już z całą pewnością na pewno nie w tym sezonie co do Akinfiejewa to chyba trochę wstyd, że o nim nie słyszałeś
ksmks napisał(a):
To prawda w tym sezonie gra lipnieGrant- napisał(a):
Nie wiem czy Casillas jest najlepszy, a już z całą pewnością na pewno nie w tym sezonie co do Akinfiejewa to chyba trochę wstyd, że o nim nie słyszałeś
Może i wstyd, ale przynajmniej tego nie ukrywam.. inni piszą, że jest świetny, a nawet nie wiedzą kto to..
Byle dobić posta
To może ja poczytam o tym Akinfiejewie
Wiem co się dzieje w MU.. Tylko nie znam się na transferachFiro napisał(a):
ksmks puki co, to tylko ty piszesz po to aby pisac , jeśli nie jesteś zorientowany w tym co dzieje się w MU to po co się tutaj udzielasz ? Bezsensu maaaan... Pomyśl troche ...
Yamato Damashi napisał(a):
Napastnika? Może cofniętego, czyli taki ŚP odpowiedzialny głównie za ataki. Takiego w MU brakuje nawiasem mówiąc. Widywałem go grającego typowo na środku, grał mniej więcej jak Mata. Moim zdaniem on jest zawodnikiem który potrzebuje dużej swobody taktycznej, tak jak Nani więc mogliby jeden drugiego zabezpieczać. No, ale o tym tutaj dyskutować nie będziemy. Nie chcę zaśmiecać waszego tematu.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grant- ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
Grant- napisał(a):
Silva również potrafi dobrze dośrodkować, gdyby tego nie umiał nie byłby tyle wart
Dymitar Berbatow niespodziewanie ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery. Piłkarz Manchesteru United grał w bułgarskiej kadrze od 11 lat. W tym czasie wystąpił w 74 spotkaniach.
Media spekulują, że powodem decyzji kapitana reprezentacji Bułgarii była nieustająca od eliminacji mistrzostw świata 2010 krytyka. Sam piłkarz nie zdradza konkretnych powodów.
- To była dla mnie trudna decyzja, ale zdecydowałem, że ze skutkiem natychmiastowym kończę reprezentacyjną karierę. Niekiedy trzeba umieć podjąć trudne decyzje. Wszystko ma swój początek i koniec. Ten następuje dzisiaj - powiedział Berbatow.
Ostatnim meczem w reprezentacyjnej karierze snajpera Manchesteru United było więc spotkanie Polska - Bułgaria w marcu tego roku.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grant- ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Mimo, że Real będzie kolejnym krótkoterminowym projektem Mourinho, powiedział on podobno przyjaciołom, że jeśli otrzymałby ofertę pracy od Manchesteru United, chciałby zagościć tam na długo. Portugalczyk początkowo obawiał się, że nie będzie odpowiednim kandydatem w oczach działaczy United, jednak został zapewniony, że nie jest to problemem.
Mimo że prowadzenie hiszpańskiego giganta jest wielkim wyzwaniem dla portugalskiego szkoleniowca, to wciąż jego marzeniem pozostaje prowadzenie Manchesteru United. Fakt ten spowodował, iż Mourinho wymógł na włodarzach madryckiego klubu wpisanie do kontraktu klauzuli, która pozwala mu odejście na Old Trafford w każdym momencie.
17 gości