ja zauważę tylko: przypomnijcie tylko co Berbato wyprawiał w Tottenham'ie
po transferze bo MU troszkę jakby .... gra słabiej
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Furion13 napisał(a):
ja zauważę tylko: przypomnijcie tylko co Berbato wyprawiał w Tottenham'ie
Cezarcfc napisał(a):
ale już nie wiem co gorsze oszczędzać na transferach czy stać się zabawką arabów jak City która w każdej chwili może się znudzić i zostać wyrzucona do kosza.
Zgoda, w takim razie Rooney nie ma zmiennika.jazz napisał(a):
Ja was naprawde nie rozumiem
uczepiliscie sie biednego bulgara za to ze jest slabym zmiennikiem Rooneya
a przeciez on jest zupelnie innym zawodnikiem
Błąd, za czasów gry Ronaldo, Rooney robił za rozgrywającego, skrzydłowego lub napastnika, angażując się mocno również w grę defensywną - to jest piłkarz kompletny. Wykonuje perfekcyjnie zadania które zostaną przed nim postawione.Ronney to typowy snajper ktorego glownym zadaniem jest strzelac bramki
wywizauje sie z tego znakomicie
Racja.A Berbatov nigdy takim graczem nie byl on zawsze gral z kims w parze
jego zadania na boisku to przetrzymac pilke pod polem karnym podac do napastnika lub odegrac do wbiegajacego skrzydlowego
i
jezeli chce mu sie grac(inna sprawa ze to gracz chimeryczny
niepotrafiacy sie zmobilizowac na slabych przeciwnikow) to spelnia te
zadania perfekcyjnie
Dlatego pisałem, że to jeden z największych transferowych niewypałów Fergusona. Może by mniej bolało gdyby nie wydano na niego tylu baniek funciorów...inna sprawa to przydatnosc takiego gracza do obecnej taktyki do ktorej nie pasuje rowniez cala stara gwardia (ta naprawde stara)
Ka0 napisał(a):
Cezarcfc napisał(a):
z Premier League najlepszej ligi świat
oj troszke przesadziles... np Bundesliga jest ciekawsza
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
teraz może właśnie tak jestjazz napisał(a):
A Berbatov nigdy takim graczem nie byl on zawsze gral z kims w parze
jego zadania na boisku to przetrzymac pilke pod polem karnym podac do napastnika lub odegrac do wbiegajacego skrzydlowego
i jezeli chce mu sie grac
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grant- ().
Red-Devil napisał(a):
Zgoda, w takim razie Rooney nie ma zmiennika.
Błąd, za czasów gry Ronaldo, Rooney robił za rozgrywającego, skrzydłowego lub napastnika, angażując się mocno również w grę defensywną - to jest piłkarz kompletny. Wykonuje perfekcyjnie zadania które zostaną przed nim postawione.
Dla tego typu piłkarzy w mojej ocenie i moim wyobrażeniu gry United nie ma miejsca na Old Trafford. Po prostu on nie pasuje do United któremu kibicowałem i kibicuje.
Dlatego pisałem, że to jeden z największych transferowych niewypałów Fergusona. Może by mniej bolało gdyby nie wydano na niego tylu baniek funciorów...
Yamato Damashi napisał(a):
DP: Schools/Fletcher
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
8 gości