Dużo się te koszulki nie zmieniły. Aczkolwiek wolałem stare stroje. Ale nie bójcie się nie przestane im kibicować po zmianie strojów

Po długich negocjacjach, które odbyły się w nocy z soboty na niedzielę, Manchester United doszedł do porozumienia z Wigan Athletic, na mocy, którego Antonio Valencia od przyszłego sezonu będzie piłkarzem Manchesteru United - dowiedział się dziennik The Peopole.
Za ekwadorskiego piłkarza władze klubu z Old Trafford będą musiały zapłacić 15,25 miliona funtów. Gazeta jest przekonana, że w ciągu najbliższych dni Czerwone Diabły sfinalizują jeszcze dwa inne transfery. Mowa tu o Karimie Benzemie, który z francuskiego Lyonu ma przyjść za 40 milionów funtów oraz o Alexisie Sanchezie z Udinese. Cena odstępnego za Chilijczyka wynosi 15 milionów funtów.
A tobie brakuje podstawówki i elementarnego zachowania kultury wypowiedzi. Obejrzyj jakiś mecz dziecko, pewnie jak Cantona grał to Ciebie na świecie nie było.bacamody napisał(a):
a ja powiem tak xD Man Utd jest dla mnie smieszny jak uslyszalem ze chcieli Valdesa kupic za 25 baniokow to na miejscu barcy bez zastanowienia bym go sprzedal:) a tak naprawde MAn Utd brakuje dowodcy:) takiego jak kiedys roy kean albo cantona
Yamato Damashi napisał(a):
A tobie brakuje podstawówki i elementarnego zachowania kultury wypowiedzi. Obejrzyj jakiś mecz dziecko, pewnie jak Cantona grał to Ciebie na świecie nie było.bacamody napisał(a):
a ja powiem tak xD Man Utd jest dla mnie smieszny jak uslyszalem ze chcieli Valdesa kupic za 25 baniokow to na miejscu barcy bez zastanowienia bym go sprzedal:) a tak naprawde MAn Utd brakuje dowodcy:) takiego jak kiedys roy kean albo cantona
Grę zespołu ciągnie Rooney od obrony do ataku. Jeden z najlepszych zawodników na świecie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bERN ().
Pan Doktor napisał(a):
DokładnieSmieszny kibic smiesznego zespołu lecz szacunek nalezy zachowac
Wedlug mnie dobrym wzmocnieniem bylby aguerroale widzę ze owen idzie na testy do Man U i jak przejdą pomyslnie to stanie się zawodnikiem czerwonych diabłow, co o tym sadzicie ? potrzebny nam taki OWen >?
bERN napisał(a):
Panie Doktorze piszesz, że kibic śmiesznego klubiku - mowa tu o Barcy.
I piszesz również o szacunku.. Sam sobie zaprzeczasz![]()
A i czemu myślicie, że to kibic Barcy? Bo napisał tak jak napisał? Może poprostu nie lubie Man Utd ?
Teraz jest na każdym forum coś takiego, że jeżeli ktoś coś napisze nie tak to od razu kibic Barcy...
Czyżby zazdrość, że w tym sezonie Barcelona zgarneła całą pulę ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez vul6 ().
Pan Doktor napisał(a):
Oficjalnie: Michael Owen piłkarzem United!
I co wy na to ? stało siemiejmy nadzieje ze bedzie godnym następcą teveza
jeszcze aguerro i wystarczy
![]()
bERN napisał(a):
29 lat to świetny okres dla piłkarza czasem![]()
Może w Manchesterze się to sprawdzi![]()
Moze i wroci za 2 lata do lfc. wszystko jest mozliwe, wtedy bedzie miał ponad 30 lat i ciekawe jak tam mu bedzie szło jesli wogle przjdziebastek2 napisał(a):
szkoda ze Owen Trafił do MU bo to mój ulubiony piłkarz kurka żałuje mógł przejść do Aston Villa na przykład. Ale lepiej tu niż do jakiegoś hiszpanskiego klubu. Szkoda mi tylko tego ze Owen pewnie juz nie zagra dla liverpoolu a moze sie stanie tak jak z Fowlerem ze na stare lata wroci ale dobra bo to Temat MU to juz koncze.
Kibice Manchesteru powinni już o tym piłkarzu słyszeć. Mniej więcej na przełomie 2006 i 2007 roku United wyrażało zainteresowanie Francuzem. Z tego co pamiętam, nie chciał odejść do Manchesteru, ponieważ zdawał sobie sprawę, że nie ma szans na regularne występy. Mówił również, że jego marzeniem jest gra dla jednej z włoskich drużyn, bodaj AC Milanu. Od tego czasu jednak wiele się zmieniło; prestiż Rossonerich spadł i drużyna ta raczej nie odnosi już tak spektakularnych sukcesów, jak jeszcze kilka lat temu. Mimo wszystko na doniesienia "The Sun"należy patrzeć z przymrużeniem oka.Jak informuje gazeta The Sun sir Alex Ferguson dokonał zakupu Gabriela Obertana. Ten Środkowy pomocnik jest uważany za jeden z największych talentów we francuskim futbolu. Młody piłkarz miał przejść wczoraj testy medyczne w Manchesterze.
Już dzisiaj ma związać się z Czerwonymi Diabłami 4-letnim kontraktem, będzie on kosztował United 8 milionów funtów.
Źródło: devilpage.pl
Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do Holendra. Niewiarygodna skuteczność w lidze holenderskiej jakoś mnie nie przekonywała. W Realu zderzył się z rzeczywistością i już nie było tak kolorowo. Co prawda strzelił kilka bramek, ale zagrał jedynie w 20 spotkaniach, co raczej nadzwyczajnym wynikiem nie jest. Mam nadzieje, że to tylko plotka, aczkolwiek płakać nie będę.Sir Alex Ferguson przygotowuje się do złożenia oferty opiewającej na 20 mln funtów, za napastnika Realu Madryt Klaasa Jana Huntelaara.
Źródło: devilpage.pl
Jestem za, ale nie za 20 milionów funtów. Co najwyżej 15 milionów ale euro![]()
Shepp^^ napisał(a):
Wakacje w pełni, a co za tym idzie, mnóstwo transferowych plotek...
P.S Kto nie widział, ma czego żałować... youtube.com/watch?v=iT4KomzcwvM
Po co szastać pieniędzmi dla samej zasady?
Śmieszą mnie takie komentarze... skoro masz takich fantastycznych kumpli to dlaczego żaden z nich nic nie osiągnął?dziób napisał(a):
Czego żałować? Koleś jest bardzo przeciętny i niczym specjalnym się nie wyróżnia. Gdyby ktoś zrobił taką kompilację mojemu kumplowi z boiska to gwarantuję Ci że znacznie lepiej by od niego wypadł. Ma warunki fizyczne i jak na taki wzrost dobrą koordynację, poza tym nie widzę niczego, czego powinni żałować Ci co go nie widzieli.
Bardzo dobry zakup. Młody talent Francjii w MU. Miejmy nadzieje ze sie u nas odnajdzie i bedzie godnie zastepował Ronaldo^Zaborca63^ napisał(a):
ja tylko powiem :
Obertan oficjalnie zawodnikiem MU
Bardzo się cieszę, że SAF sciąga młodych piłkarzy, co daje dobrą przyszłość![]()
Chyba źle mnie zrozumiałeś. W sensie po co szastać pieniędzmy i dawać za Hunterala który jest wart 15 milionów aż 20 milionów funtów? Przecież to aż 2/3 tego czego nie chcieli (na początku) wyłożyć za Teveza który jest lepszy.Shepp^^ napisał(a):
Po to by móc sięgać po graczy z najwyższej półki. Jeżeli jest szansa na ściągnięcie Aguero to powinniśmy ją wykorzystać... nawet kosztem tych kilkunastu milionów więcej.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
1 gość