Van Persie przydałby się , duet Rooney i Van Persie, ciekawie bybyło
![;]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/meansmile.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
D A V I D napisał(a):
Ale Nani.. mmm.. nie jest zbyt dobry.
Może czas, by sprowadzić jakiegoś młodego,
zdolnego skrzydłowego?
W końcu klub z taką k(l)asą
jest stać na taki wydatek.
Yamato Damashi napisał(a):
Aresnal zaczyna polityka ofensywnych transferów. Wątpię żeby chciał kogokolwiek sprzedać.
Zarząd przystał na propozycję zapłaty 25.5 miliona funtów oraz lukratywnego, pięcioletniego kontraktu, który uczyniłby Carlosa jednym z najlepiej zarabiających piłkarzy. Tym bardziej rozczarowująca jest postawa zawodnika, który mimo udziału w jednym z najlepszych okresów w historii klubu, nie chce dalej reprezentować jego barw.
źródło: manutd.com/tłumaczenie: devilpage.pl
Shepp^^ napisał(a):
Zarząd przystał na propozycję zapłaty 25.5 miliona funtów oraz lukratywnego, pięcioletniego kontraktu, który uczyniłby Carlosa jednym z najlepiej zarabiających piłkarzy. Tym bardziej rozczarowująca jest postawa zawodnika, który mimo udziału w jednym z najlepszych okresów w historii klubu, nie chce dalej reprezentować jego barw.
źródło: manutd.com/tłumaczenie: devilpage.pl
Tevez jest zdrajcą...
Jego odejście boli jeszcze bardziej niż Ronaldo... bo Cristiano robił to by spełnić marzenia, a Carlos, tylko dlatego, że miał taki kaprys...
Pan Doktor napisał(a):
Dobra nie nalezy płakacnie oszukujmy się, 2 z najlepszych graczy manchesteru poszło ...
Teraz trzeba ich skutecznie zastąpic nowymi zawodnikami. Wszyscy wiemy ze SAF gdy przychodził do MU nie było najlepiej a teraz ... Obok barcy najlepszy klub na swiecie
Wedlug mnie potrzeba nam na 100% pomocnika, ktory bedzie szybki, i troche dryblingu tez by sie przydało:P
Co do reszty mamy kim ich zastąpic cyzli teveza berbatovem ale widze u nas inna pare napastników
Berbatov srednio mi pasujerooney jak najbardziej powinien grac w ataku a obok niego, hmmm, Eto, Henry, Van Perise ?
vul6 napisał(a):
Apropo tego Berbatova - strasznie dużo się dziś mówi o tym jak to Real psuje rynek. A MU za tego cienkiego (jak sami fani United przyznają) piłkarza dało 30 milionów. Ile w takim razie powinien kosztować taki Ronaldo? Czy MU zarobi choć ułamek kwoty wydanej na Bułgara dzięki jego wartości marketingowej? Czy na boisku okazało się że masa kasy nie poszła na marne?
^Zaborca63^ napisał(a):
A mi się wydaje zupełnie inaczej.
Tevez odszedł , bo SAF nie dawał mu szansy na gre, a jemu zależy tylko na grze w podstawowym składzie.
Ronaldo odszedł do Realu , bo chce mieć więcej kasy pod pretekstem, że niby jego marzeniem jest gra w Realu, kasa, kasa i jeszcze raz kasa
vul6 napisał(a):
Apropo tego Berbatova - strasznie dużo się dziś mówi o tym jak to Real psuje rynek. A MU za tego cienkiego (jak sami fani United przyznają) piłkarza dało 30 milionów. Ile w takim razie powinien kosztować taki Ronaldo? Czy MU zarobi choć ułamek kwoty wydanej na Bułgara dzięki jego wartości marketingowej? Czy na boisku okazało się że masa kasy nie poszła na marne?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().
Pan Doktor napisał(a):
ja bym widzial w mu duet napastnikow rooney,eto lub rooney, ibrahimovic
a za ronaldo hmm, rzeczywiscie moze go zastapic naniale czy bedzie godnym nastepca?
Hmm... Transfer macheda + kassa za ibrahimovica by mi sie podobałSir Alex Ferguson musi przygotować się na transferową wojnę z Jose Mourinho. Szkoleniowiec Interu Mediolan chce bowiem sprowadzić do swojej drużyny Federico Machedę – pisze dzisiejszy The People.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Shepp^^ ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().
Shepp^^ napisał(a):
A gdzie ja napisałem, że Kiko jest lepszy od Zlatana?
Mancheda ma zadatki na wielkiego piłkarza - to fakt, ale nie przyszło by mi do głowy by TERAZ stawiać go wyżej od Ibrahimowica. Uważam tylko, że ta wymiana byłaby dla nas bardzo niekorzystna. Kiko rozwija się w szybkim tempie i praktycznie z każdą minutą jego wartość rośnie. Tak jak wcześniej wspominałem, za kilka lat może być wart naprawdę dużo kasy. Pozbycie się go teraz IMO byłoby błędem.
p.s
A Ibra to może nie gwiazdorzy?
vul6 napisał(a):
Jeśli Ibra ma nie gwiazdorzyć to kto ma?Nie przesadzajcie, nie każdy piłkarz, który potrafi wyczyniać z piłką takie rzeczy jak Szwed będzie ascetą zwyczajnie zasuwającym na boisku a potem skromnie machającym ręką kiedy dziennikarz wspomni jak w ostatnim meczu okiwał 3 piłkarzy i strzelił piętą gola.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ksmks ().
Yamato Damashi napisał(a):
Za Benzeme 30 milionów euro? To chyba się nie dogadają z Lyonem![]()
Tak jak napisał vul6 chodziło mi o to że 30 baniek to chyba za mało (przynajmniej według tego jak wycenia go Lyon).^Zaborca63^ napisał(a):
myślisz, że lepiej kupić starego Ibrahimovicia, która za 2 lata będzie kosztował ok. 30k mln zamiast Benzemy, który pasuje do gry MU i za 2 lata może kosztować drugie tyle
kupować Benzeme , a niech ibra zostaje tam u siebie, ja go nie chce ;d
Manchester United oficjalnie zaprezentował nowe domowe stroje, w jakich piłkarze mistrza Anglii będą występować w sezonie 2009/2010. Zmiana trykotów związana jest z setną rocznicą powstania Old Trafford i nawiązuje do koszulek, w których wówczas grali zawodnicy Man Utd.
Źródło: mufc.pl
Nie rozmawiali ze mną o przedłużeniu kontraktu. Ferguson prosił mnie, abym nie przejmował się transferem Berbatowa, ale ja wówczas zostałem odstawiony na boczny tor. A ja byłem gotów oddać życie za koszulkę Manchesteru United - zakończył Tevez
Źródło: devilpage.pl
4 gości