Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stawiac to sobie mozna w sts, ewentualnie dziewczyna cos moze postawic :D Co do wynikow to nie bede sie wypowiadal, nie jestem Mourinho zeby wszystko wiedziec ale moim skromnym zdaniem z iloscia goli to grubo przedobrzyles, jesli w calym dwumeczu padna wiecej niz 3 bramki bede mocno zdziwiony.
    • zbanowany26 napisał(a)
      Stawiac to sobie mozna w sts, ewentualnie dziewczyna cos moze postawic :D Co do wynikow to nie bede sie wypowiadal, nie jestem Mourinho zeby wszystko wiedziec ale moim skromnym zdaniem z iloscia goli to grubo przedobrzyles, jesli w calym dwumeczu padna wiecej niz 3 bramki bede mocno zdziwiony.

zgadzam się w zupełności. :D

ale ja też postawie, ale na wyniki meczu. :P

ManU 2:0 Inter
      Inter 0:0 ManU
    • ^Zaborca63^ napisał(a)
      zbanowany26 napisał(a)
      Stawiac to sobie mozna w sts, ewentualnie dziewczyna cos moze postawic :D Co do wynikow to nie bede sie wypowiadal, nie jestem Mourinho zeby wszystko wiedziec ale moim skromnym zdaniem z iloscia goli to grubo przedobrzyles, jesli w calym dwumeczu padna wiecej niz 3 bramki bede mocno zdziwiony.

zgadzam się w zupełności. :D

ale ja też postawie, ale na wyniki meczu. :P

ManU 2:0 Inter
      Inter 0:0 ManU

hmm... mourinho ostatnio przyjezdza na mecze Man U i oglada styl gry
      Hmm, mysle ze oba kluby mają dużą szansę na wygraną ale moim skromnym zdaniem wyniki będą takie :

Man U 2-1 Inter
      Inter 0-1 Man U

P.S. Hiddink trenerem cfc :) mam nadzieje ze duzo do klubu z londynu nie wniesie :) moze powalczyc w przyszłym sezonie :)
    • Yamato Damashi napisał(a)
      Inter bez Quaresmy może nie być tak zachwycający, ale nadal mają Zlatana. Nie można ich ignorować i myślę, że na bank padnie chociaż jeden remis.

Cos mi sie wydaje ze nie masz zielonego pojecia o Interze. Inter bez Quaresmy nie traci nic. Co najwyzej jedno miejsce w lozy vipow, ale pewnie kupi je ktos inny...
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

• Damashi Quaresma jest cienki jak sik pajaka :) Pamietam jak w MU byl dylemat kogo kupic czy Ronaldo czy Quaresme, na szczescie Fergie wybral dobrze, czy nawet tak to wyszlo ze Barca wziela go wczesniej, nie pamietam dokladnie ale tak czulem ze skoro w Barcelonie nie dal rady to i w Interze nie da, no i nie mylilem sie.

I nie powiesz mi ze klub z pierwszej polki bierze zawodnika za niezle pieniadze, z nazwiskiem i nie daja mu grac na zlosc :P
    • Barcelonismo napisał(a)
      DLACZEGO MESSI JEST NR.1 NA ŚWIECIE A NIE CR7,KTÓRY JEST
      -SLABY PSYCHICZNIE

1.Po samym twoim nicku nie spodziewam się nic obiektywnego

-NIE POTRAFI SAM DZWIGNAC CIEZARU GRY,KIEDY DRUZYNA NAJBARDZIEJ GO POTRZEBUJE (SZCZEGÓLNIE W REPREZENTACJI)

2.Piłka nożna to gra zespołowa - samemu meczu nikt nie wygra w obecnych czasach

-DUZO SLABSZY W REPREZENTACJI (PO OSTATNICH BATACH OD BRAZYLII,UWAZAM ,ZE BARDZO SLABY,POMIJAJAC FAKT,ZE TO BYL MECZ TOWARZYSKI)

3.Nie porównuj Brazylii do Portugalii gdzie w Portugalii jest kilku dobrych reszta ponad przeciętnych a w Brazylii same gwiazdy każdego topowego zespołu świata.

-NIE POTRAFI SAM WYGRYWAC MECZY O NAJWIEKSZA STAWKE NA SZCZEBLU REPREZENTACYJNYM LUB KLUBOWYM (JAK ZIDANE,PELE,MARADONNA,VAN BASTEN A W OSTATNICH SEZONACH MESSI,RONALDINHO,KAKA)

4.Pele grał w czasach gdzie był rewelacją i tylko on umiał przetrzymywać piłkę.
      Maradona miał o niebo lepszą technike dryblingu, ale przeciwnicy nadal nie byli zbyt wymagający
      To samo z Van bastenem.
      Zidane pomimo swojej klasy (niepodważalnej) nigdy sam bez pomocy kolegów nic by nie wygrał, to samo z Messim Ronaldinho i Kaka

Przeczytaj punkt 3.

-NIGDY JUZ NIE STRZELI 42 BRAMEK I WIECEJ W SEZONIE(GWARANTUJE),ZRESZTA SAM O TYM POWIEDZIAL,ZE TAKIEGO WYNIKU JUZ RACZEJ NIE OSIAGNIE.

5. Jasnowidz? Każdy ma spadki formy. Nie żebym go bronił, bo go nie lubię, ale Ronaldinho też sobie nie radził przez kilka sezonów.

-TO JAK SIE PREZENTUJESZ POZA BOISKIEM JEST TAK SAMO WAZNE JAK SIE PREZENTUJESZ NA NIM.

Płacą mu za gre. To że jest lalusiem nie znaczy, że robi coś złego poza boiskiem. Nie przypominam sobie żeby kogoś zabił, upił się do nieprzytomności etc.

-RONALDO JEST JEDEN I POCHODZI Z BRAZYLII(NAZARIO DE LIMA ZA NAJLEPSZYCH LAT ZJADA CRISTIANO.SUKCESÓW NIE MA CO PORÓWNYWAC BO TO JEST PRZEPASC I CR7 NIGDY NIE OSIAGNIE W POLOWIE TEGO CO R9

6.Messi też mu nigdy nie dorówna bo to nie ten styl gry.
      Jedyny piłkarz jaki mi przychodzi do głowy do Zidan ;)

-ZWYCIESTWO W LIDZE MISTRZÓW BEDZIE JEGO NAJWIEKSZYM SUKCESEM W KARIERZE.

7.Pomijając piłkarza roku i kilka innych statuetek? Zdobył wszystko co było możliwe chociaż raz

-MANCHESTER BEZ RONALDO DALEJ BEDZIE JEDNA Z NAJLEPSYCH DRUZYN SWIATA TAKA JEST PRAWDA.WYGRYWALI POTRÓJNA KORONE,KIEDY O C.R.7 NIKT NIE SLYSZAL.

[/quote]
      8. W tym tkwi potęga ManU i CR7 ma niewiele do gadania.

-W 60% TO JEGO PARTNERZY Z MANCHESTERU UCZYNILI GO GWIAZDA,DZIEKI KTÓRYM SWIAT O NIM USLYSZAL,ALE LUDZIE O TYM NIE PAMIETAJA.[/quote]

9. Patrz punkt 3. + CR7 stał się gwiazdą bo wyróżniał się i widzowie to zauważyli.

-PO KONTUZJI NIE JEST JUZ TAK PRZEBOJOWY,DZIWNE,BO PAMIETAM JAK ROK TEMU WSZYSCY SIE SMIALI,ZE MESSI GRA SLABO,ZAPOMINAJAC ZE BYL KONTUZJOWANY.CO TERAZ ROBI MESSI TEGO NIE TRZEBA KOMENTOWAC,TO TRZEBA PODZIWIAC.POMIJAJAC,ZE MA DOPIERO 21 LAT I CIAGLE SIE UCZY!

10. Nadal wykonuje wolne, czasami zdarzy mu się porządny drybling. Pokuszę się o stwierdzenie że dojrzał co oczywiście nie jest już tak uwielbiane pośród dzieci jak ty ;)

-TO,ZE SIE PODOBA NIEKTÓRYM KOBIETOM,ZE WZGLEDU NA LALUSIOWATY WYGLAD,NIE DODAJE MU WARTOSCI(NIE PLACA MU ZA BYCIE MODELEM,TYLKO ZA KOPANIE PILKI)

11. A co to ma [piiip] wspólnego z tym, że Mesii jest od niego lepszy?

-TO TYLKO NIEKTÓRE Z ARGUMENTÓW(NASTEPNE SEZONY ODKRYJA ICH JESZCZE WIECEJ)

12. Wszystkie te które podałeś już obaliłem :P

- PAMIETAJCIE,ZE JEDNA JASKÓLKA WIOSNY NIE CZYNI,BO OBECNIE TO KRÓLUJE MESSI,CZY TO SIE WAM PODOBA CZY NIE,TAKIE SA FAKTY.

W tym sezonie

PROPONUJE ZERKNĄĆ W TABELE I MOZE ZROZUMIECIE,ZE RÓZNICA BRAMEK ,NAJLEPSZY START W HISTORII LIGI HISZPANSKIEJ

Nie porównuj tych dwóch lig, bo to niebo a ziemia. W Hiszpanii tylko Barca ma forme i ew. Real. Poziom w Lidze Angielskiej jest wyrównany.

OMIJAJAC,ZE MANCHESTER W CALEJ SWOJEJ HISTORII NIE GRAL TAK FENOMENALNIE I TAK SKUTECZNIE,JAK OBECNIE BARCELONA MESSIEGO.

CHYBA SOBIE ŚNISZ DZIECKO. Żaden klub na świecie nie ma TAKIEJ historii jak ManU i żaden knypek co nie ma jeszcze 22 lat tego nie zmieni.

Nie lubię CR7 i nigdy nie polubię ale musiałem skomentować te bzdury ;)
    • zbanowany26 napisał(a)

mozna stawiac w STS bo to robie:)
      a co do ManU to wygraja z Interem jak sie patrzy;d
      2:1 na san siro i 3:0 u siebie dla ManU
      w tym LM jest nasza?:)
      bo kto nam podskoczy?
      chelsea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      :XP: :XP:
      - PAMIETAJCIE,ZE JEDNA JASKÓLKA WIOSNY NIE CZYNI,BO OBECNIE TO KRÓLUJE MESSI,CZY TO SIE WAM PODOBA CZY NIE,TAKIE SA FAKTY.

W tym sezonie

Messi kroluje? gdzie?
      chyba ETO jest tam gwiazda nr 1 dzieki niemu sa na 1 miejscu to na tyle.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Stefanek55 ().

• Eto to śmieszny pomiot który jest tylko szybki, więcej zalet nie widze.
      Bramek dużo strzela, bo w ogóle się nie wraca i dostawia tylko nogę lub dobija piłkę gdy bramkarz jest na ziemi.

Ale nie dyskutujmy o Barcy w tym temacie.

Właśnie rozpoczęło się spotkanie z Interem którego nie mogę oglądać, bo niestety telewizja publiczne nie pokusiła się o wykupienie meczu...żal ;(
      Pozostaje tylko śledzić wszystko online ;)
    • Mecz ciekawy wynik 0:0 nie jest zly choc gdyby cos wpadlo w 1 polowce a sytuacji bylo kilka wrecz wybornych to byloby dla nas duzo lepiej, mysle ze szanse na awans spore skoro na wyjezdzie bylismy lepsi to u siebie powinno byc tylko lepiej. :)

No i cieszy dobra dyspozyja Ronaldo, szkoda ze wolny w 93 minucie nie wpadl :P

Co do Interu to chcialem tylko wspomniec Ibrahimovicia, nigdy nie ogladam ligi wloskiej i ostatnie jego wystepy jakie widzialem byly jeszcze w Juve, wtedy uwazalem go za przereklamowany drewniany klocek, jednak faktycznie sie chlopak rozwinal, jest teraz naprawde swietnym graczem :)
      Jestem fanem talentu Quaresmy i wiem ile wnosi on gry do klubu. To, że w Interze nie dawali mu pograć to ich własna sprawa.
      Inter nie jest taki rewelacyjny i nie wmówisz mi, że strata takiego klasowego dryblera nie zmieni nic w ich zespole.

Mało dostawał szans, bo gdy grał to dryblingi mu się nie udawały, tak samo dośrodkowania. Ogólnie słabo grał, 2 razy jak wszedł to jako tako zagrał.

OMIJAJAC,ZE MANCHESTER W CALEJ SWOJEJ HISTORII NIE GRAL TAK FENOMENALNIE I TAK SKUTECZNIE,JAK OBECNIE BARCELONA MESSIEGO.

CHYBA SOBIE ŚNISZ DZIECKO. Żaden klub na świecie nie ma TAKIEJ historii jak ManU i żaden knypek co nie ma jeszcze 22 lat tego nie zmieni.

Jako fan takich klubów jak Real Madryt oraz FC Liverpool muszę stanowczo zaprotestować. Real - 31 Mistrzostw (liga inna ale porównywalna), 9 Pucharów Europy, 2 PZP (dzisiejszy P UEFA). FC Live - 18 Mistrzostw, 5 Pucharów Europy, 3 PZP. No i ManU - 17 Mistrzostw, 3 Puchary Europy i 1 PZP. No i jeszcze ta wasza Barca - 18 Mistrzostw, 2 Puchary Europy i 4 PZP. Przy takim zestawieniu jak chcecie to możecie się kłócić czy CR jest lepszy od Messiego tylko dlatego że ma więcej trofeów, albo dlatego że Messi ładniej drybluje i rozgrywa obecnie lepszy sezon. Nie przekłamujcie jednak przy tym historii.
    • Msciwy Gosc napisał(a)
      Carling Cup Nasz !!!

Po rzutach karnych wygralismy, brawo Ben Foster

Nom.

Manchester 0-0 Tottenham
      k(4-1)k

Szkoda tego słupka CR 7 . :P można było wcześniej skończyć mecz. ;)
    • ^Zaborca63^ napisał(a)

Szkoda tego słupka CR 7 . :P można było wcześniej skończyć mecz. ;)

Ale najważniejsze że wygrali ^^ i Carling Cup w rękach ManU :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez TheJoker ().

• Isladelos Alcatraces napisał(a)
      Taaa, chcielibyście :) Dobrą passe przerwie Wam LFC 14 marca :P A później to już wiadomo...

YNWA 8-)

no to zobaczymy ;] kto będzie pierwszy ale na pewno nie Liverpool :D
    • Isladelos Alcatraces napisał(a)
      Taaa, chcielibyście :) Dobrą passe przerwie Wam LFC 14 marca :P A później to już wiadomo...

YNWA 8-)

oj Isli. :D pisałem Ci na gg, że i tak LFC nie wygra ligi ang. ^^

1. Manchester United (M) 27 48:12 65
      2. Chelsea Londyn 28 48:16 58
      3. Liverpool FC 28 45:20 58
      4. Aston Villa Birmingham 28 42:29 52
      5. Arsenal Londyn 28 41:26 49

7 pkt przewagi nad CFC i LFC + jeden mecz zaległy. :]
    • No dokładnie
      Liczmy juz te 10pkt przewagi bo mecz zaległy bedzie wygrany ;)
      ManU musiałby przegrac 3 x z rzedu + 1 remis , albo 4 porażki z rzędu zeby LFC mogło cokolwiek zrobić
      A jak sam dobrze wiesz to nie jest możliwe :)

Isladelos - chyba sam nie wierzysz w to co mówisz ? :)
      na OldTrafford nawet remis nie wchodzi w grę :)
      A później to juz wiadomo :)
      MISTRZ MISTRZ UNITED !