moj kochany zagraniczny klub!! kibicuje mu(MU ) od kiedy zaczelem uswiadamiac sobie co to pilka nozna czyli wiek 2 latek
to byly czasy
jak w pesa gram to tylko MU
to byly czasy
jak w pesa gram to tylko MU
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Szalony Kefirek napisał(a)
nie ma wątpliwośći kto jest lepszy
Barca ma 44 pkt po 17 meczach
a MU ły 38 po 18 meczach
aluss napisał(a)
a MU ły 38 po 18 meczach
kto wygrał ligę mistrzów?
kto przegrał walkę o mistrza z "silnym Realem"?
Liga angielska jest trudniejsza od hiszpańskiej bo bardziej wyrównana ...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szalony Kefirek ().
aluss napisał(a)
a MU ły 38 po 18 meczach
kto wygrał ligę mistrzów?
kto przegrał walkę o mistrza z "silnym Realem"?
Liga angielska jest trudniejsza od hiszpańskiej bo bardziej wyrównana ...
no jak wy ledwo wygrywacie 1-0 z 18 miejscem to możecie mówić ze wyrównana
Manchester United 1 : 0 Middlesbrough
Tottenham 0-0 Manchester United
Manchester United 1-0 Sunderland
hahahahahaha
ile meczy w tym sezonie wygrali różnicą 4 lub 5 bramek?? pomogę wam odpowiedzieć ani jednego
hahahahahaahha
Hala Madrid napisał(a)
liga Angielska to jest liga bardziej defensywna niż Angielska
NecroMan napisał(a)
A mogło być conajmniej 5-0 !!!
Sędzia Webb znowu się pomylił.
Ewidentna ręka obrońcy Chelsea na polu karnym i spalony Ronaldo,którego nie było....
Ale..Chelsea na kolanach i tak trzymać
Ryan. napisał(a)
Dziś bedzie łogien
Za duzo kontuzji
Ale mysle ze Tevez da rade i wkoncu udowodni zeby nikt nie myslał o jego sprzedazy..
Obstawiam tak:
WBA 1 - 3 Manchester
Fortune strzela dla WBA , dla Manchester 2 x Tevez i CR7
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Ryan. napisał(a)
No ta czerwona to słusznie
W sumie jak grają juz w 10
To mozna im wkulać jeszcze z 2 bramki
Co by sie te n00bki z barcelonki uspokoiły
Yamato Damashi napisał(a)
Miło obejrzeć mecz na przełamanie wygrywania po 0:1 ze słabymi klubami z dolnej stawki
5:0 i co mnie niezmiernie cieszy 2 ( mizerne ale jednak ) gole Krystyny, może wreszcie coś się ruszy
Kto mi powie jak Tevez może non stop biegać na sprincie przez 90 minut?
Ryan. napisał(a)
Bo Tevez jest oddany dla United i nieiwem czemu Fergie mysli o jego sprzedazy i go nie wystawia .. to jest najlepszy walczak na boisku i nie wyobrażam se go w innym klubie jak ManU
Do tego cieszy passa Edwina
11 meczów bez straty gola - coś pięknego
Ryan. napisał(a)
Bo Tevez jest oddany dla United i nieiwem czemu Fergie mysli o jego sprzedazy i go nie wystawia ..
Rooney ma kontuzje, ale w formie jest to najlepszy z napastników ManU i nie ma o czym tutaj dyskutować
Myślę że trzeba pomyśleć nad zmianą ustawienia żeby gdy Berbatov się ustatkuje ( myślę że nadal nie znalazł swojego języka z resztą drużyny ) wszyscy trzej mogli grać przynajmniej w większości meczów...
Dużo zespołów o równie mocnym składzie grało w ustawieniu 4-3-3 i odnosiło spore sukcesy więc nie wiem po co ten głupi tekst o 5 napastnikach .
Przy 3 wyśmienitych napastnikach w ustawieniu 4-2-2 któryś musi siedzieć na ławce chyba że Ferguson ma zamiar utrzymać te rotacje w zespole
Nie muszę ci przypominać jak gra Rooney z formą ( bez formy też wymiata ale oczywiście bez porównania ) i IMO nawet Berbatov się do niego nie umywa
Tak naprawdę to my jesteśmy noobami a Ferguson świetnie prowadzi ManU więc jakby nie było możemy tylko gdybać
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Shepp^^ ().
Slytha napisał(a)
Niewątpliwie jest to obecnie najlepsza drużyna Ligi Angielskiej, dostarczająca kibicom wiele radości, dzięki wielu wygranym oraz stabilnej formie w rozgrywkach. Myślę, że Ronaldo jest głównym motorem napędowym Czerwonych Diabłów, a bez jego udziału, poziom ich gry, bardzo by ucierpiał.
6 gości