Manchester United

• Znawca ekipy z Old Trafford ze mnie zaden, predzej moj kuzyn zagorzaly fan by musial sie tutaj wypowiedziec.

Od siebie moge dodac tylko tyo, ze Man Utd w ostatnich czasach graja na bardzo wysokiej formie. Wygrywaja po kolei co im wpadnie w lapy. Udowodnili to ogrywajac Celtic 3-0 we wtorkowym meczu LM. Wayne Rooney jak sam powiedzial ma zyciowa forme. Czerwone Dialby sa faworytami do wygrania LM i jestem ciekaw jak to sie potoczy.

Pozdrawiam,
      Szyszall

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szyszall ().

• TomeszGW napisał(a)
      Nie znoszę Menchesteru, a najbardziej dwóch piłkarzy w nim.!

*C.Ronaldo
      *W.Rooney

Cristiano to lak, który się popisuje, a jak coś mu nie wyjdzie to płacze. Tak żałowałem, że w ubiegłym sezonie LM, Chelsea się nie udało, a już zwłaszcza potym ja C.Ronaldo nie wykorzystał karnego, że szok.! Gdyby wygrali, cieszyłbym się podwójnie.. :D
      Ale trudno ,w tym roku już się to nie powtórzy.. :P

Tak sie sklada, ze wymieniles moim zdaniem 2 najlepszych obecnie pilakrzy tego klubu. C.Ronaldo od dawna w wysokiej formie prezentuje swoje dryblerskie umiejetnosci. Fakt nie zawsze mu wychodzi ale przyznac to trzeba jak mu wyjdzie to jest to majstersztyk. A jesli chodzi o Wayne'a to jak juz pisalem zyciowa forma obecnie i zaczyna w koncu strzelac coraz wiecej.

Ja za to Chelsea nie znosze z M.Ballack'iem na czele. :)
    • Shepp^^ napisał(a)
      Rassija napisał(a)
      Tak pokazal to juz na zgrupowaniu kadry... :lol:

Wątpię, żeby umiejętności czy zaangażowanie były w tej sytuacji decydujące...
      Beenhakker po prostu nie chce go powoływać i tyle...

A dlaczego Holender niechce go powolywac? No wlasnie dlatego ze gosc nie zna swojego miejsca w szeregu i uwaza sie za pępek swiata ;]
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

• Manchester w tym sezonie znowu zdobędzie najwyższe trofeum w LM i w lidze :) Są na dobrej drodze, C.Ronaldo (mój idol) jest w bardzo dobrej formie, Rooney jest w świetnej formie! Berbatov to był transfer roku po prostu :D

Teraz jedynie mnie trochę niepokoi van der Sar :/ Już stary chłop ale mimo to broni bdb :]

Pozdrawiam :)
    • leito276 napisał(a)
      Manchester w tym sezonie znowu zdobędzie najwyższe trofeum w LM i w lidze :) Są na dobrej drodze, C.Ronaldo (mój idol) jest w bardzo dobrej formie, Rooney jest w świetnej formie! Berbatov to był transfer roku po prostu :D

Teraz jedynie mnie trochę niepokoi van der Sar :/ Już stary chłop ale mimo to broni bdb :]

Pozdrawiam :)

Niepokoi Cie to, ze VdS dobrze broni? :lol:
      Co do idola to mam nadzieję, że to nie było na serio xF (zachować to się chlop nie umie :])

ManU może sobie wygrać Lige Angielską (osobiście wolałbym widzieć Chelsea jako 1 drużynę w kraju :D), ale LM jest nasza (czyt. Barcy :D)!
    • TomeszGW napisał(a)
      Nie napisłem, że C.Ronaldo i Rooney są słabi, tylko, że ich nie lubie..!

Nie, wcale... 8-/

"Cristiano to lak, który się popisuje, a jak coś mu nie wyjdzie to płacze.P"

TomeszGW napisał(a)
      MANCHESTER UNITED to DNO, czyli MUł.! :lol:

Ehh... takie docinki możesz sobie darować...
      ... prowadzą tylko do kłótni

Rassija napisał(a)
      A dlaczego Holender niechce go powolywac? No wlasnie dlatego ze gosc nie zna swojego miejsca w szeregu i uwaza sie za pępek swiata ;]

A może to Beenhakker uważa się za pępka świata, którego wszyscy mają słuchać?

Zawsze Kuszczak jest tym złym... a przecież on tylko chcę grać dla reprezentacji Polski - czy to coś złego?

leito276 napisał(a)
      Są na dobrej drodze, C.Ronaldo (mój idol) jest w bardzo dobrej formie

Bardzo dobrej formie?
      Ronaldo jest cieniem samego siebie z ubiegłego sezonu... w dobrej formie to on był przed operacją, teraz jego dyspozycja pozostawia wiele do życzenia.

A dzisiaj remis z Evertonem... ehh... a wydawało się, że po złym początku sezonu znowu złapaliśmy wiatr w żagle...

Jednak najbardziej boli brak zaangażowania ; (
    • RE: Manchester United

Sir Destroyer napisał(a)
      ja bardzo lubie ManUtd
      mam nawet koszulke Crisa z Portugalii :D

Kwestia tylko czy oryginalna ?

A co do C.Ronaldo to mimo, że to dobry gracz to teraz wpadł jednak w samouwielbienie.

LOCO... napisał(a)
      Sir Destroyer napisał(a)
      ja bardzo lubie ManUtd

A co do C.Ronaldo to mimo, że to dobry gracz to teraz wpadł jednak w samouwielbienie.

Mysle ze nie jechał do Portugalii po koszulke Crisa z bazaru ... :P
      Dobra dzisiaj mecz z Hull:) licze na podknięcie CFC i LFC :P, pozdro :P

Armagedon02 napisał(a)
      LOCO... napisał(a)
      Sir Destroyer napisał(a)
      ja bardzo lubie ManUtd

jak byłem na wakacjach to przy okazji kupiłem ;)

Sir Destroyer napisał(a)
      Armagedon02 napisał(a)
      LOCO... napisał(a)
      Sir Destroyer napisał(a)
      ja bardzo lubie ManUtd

jak byłem na wakacjach to przy okazji kupiłem ;)

ale i tak nie ma odpowiedzi na pytanie czy z bazaru czy orginalna xD

pozdro
    • NecroMan napisał(a)
      ...i skończyło się 4-3.... ]:-D

Mało brakowało a byłby remis.

P.S. Szkoda mi Rooneya,szuka tej swojej 100 bramki a tu ciągle nie ma.Jak nie spalony to przestrzelony.
      Co za pech.

Nom:) rooney miał okazje do strzelenia bramki:) jednak nie udało mu sie to niestety :) ale za to ronaldo 2 bramki xD szkoda tylko ze nie podał do rooneya w jednej z akcji :) ale ten karny dla hull to zal :) albo ta bramka co vidic wybijał pilke :(

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Armagedon02 ().

• Armagedon02 napisał(a)
      Dobra dzisiaj rewanz z celtikiem :) licze ze fergusson wystawi kuszczaka :lol: :lol:
      obstawiam 2-0 dla MU

No to już kolego Ci wynik nie siadł, Celtic prowadzi 1:0... Po golu McDonalda...

Co do ManUtd... Zawsze miałem do tego klubu stosunek obojętny... Nie mogłem powiedzieć, czy go lubię czy nie, najczęściej po prostu byłem za nim jak grał z drużyną której nie lubię, i na odwrót - przeciwko niemu gdy grał z drużyna, którą lubię...
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • Ogólne ManUtd zagrał dobre spotkanie z Celtikiem tylko nie umiał wykończyć sytuacji.
      Bardzo dobre spotkanie rozegrał Ronaldo i za to mu chwała xD
      Nie rozumiem decyzji Fergusona dlaczego nie dał szansy gry Kuszczakowi.
    • Ferguson wystawił Fostera ?
      ehh szkoda, była ankieta na oficjalnej stronie ManUtd,
      który bramkarz powinien grać i nie tylko Polacy by chcieli by
      Kuszczak bronił, bo miał chyba 93% wszystkich głosów ;]
    • Meksus napisał(a)
      Ferguson wystawił Fostera ?
      ehh szkoda, była ankieta na oficjalnej stronie ManUtd,
      który bramkarz powinien grać i nie tylko Polacy by chcieli by
      Kuszczak bronił, bo miał chyba 93% wszystkich głosów ;]

no szkoda ze kuszczor nie poszedł do bramy MU :(
      ale borubar sie wykazał :D tylko 1 brame puscił:)
      jakby gral zamiast fostera kuszczak to moze by nie bylo 1:1 :(
      pozdro :)
    • Gratuluję MUłom niemożności pokonania przetrzebionego kontuzjami składu Arsenalu mając w składzie wszystkie największe gwiazdy (Ferdinand, Vidic, Evra, Rooney, Berbatow, Ronaldo) :lol:
    • Chris_Wildblack napisał(a)
      Gratuluję MUłom niemożności pokonania przetrzebionego kontuzjami składu Arsenalu mając w składzie wszystkie największe gwiazdy (Ferdinand, Vidic, Evra, Rooney, Berbatow, Ronaldo) :lol:

Brawa dla kolegi :) Arsenal nie miał tylko chyba 1 z graczy z podstawowego składu :)
      po 2 to zobacz kolego na tabele :) manchester ma 1 mecz zaległy jeszcze wiecc sie tak nie podniecaj:)
      Dobrze ze nie podyktował slusznego karnego dla arsenalu(pajace) :lol: :lol:
      arsenal miał wiecej szczescia:D
    • Heh..brakowało Van Persiego, Adebayora, Eduardo..to podstawowi napastnicy, , zabrakło rowniez Kolo Toure(w 1 skladzie) i Rosickiego.....a Sagna i Walcott nie byli w najlepszej dyspozycji, wiec kolego brawa dla Ciebie;]
    • Godlike Cieslak napisał(a)
      Heh..brakowało Van Persiego, Adebayora, Eduardo..to podstawowi napastnicy, , zabrakło rowniez Kolo Toure(w 1 skladzie) i Rosickiego.....a Sagna i Walcott nie byli w najlepszej dyspozycji, wiec kolego brawa dla Ciebie;]

manchester nie jest w formie teraz;)
      ale i to i tak wy tylko dostajecie z beniaminkami ligi;d haha
      i tak jeszcze bedziemy 1
    • Armagedon02 napisał(a)
      Brawa dla kolegi :) Arsenal nie miał tylko chyba 1 z graczy z podstawowego składu :)

Nie ma to jak "znafcy" w wieku przedszkolnym. Arsenal nie miał 5 zawodników z pierwszego składu.

Armagedon02 napisał(a)
      po 2 to zobacz kolego na tabele :) manchester ma 1 mecz zaległy jeszcze wiecc sie tak nie podniecaj:)

Z poziomem umysłowym Ronaldo, Rooneya, Teveza i Berbatowa nie macie najmniejszych szans na obronę tytułu, bando najemników za grube pieniądze :D

Armagedon02 napisał(a)
      Dobrze ze nie podyktował slusznego karnego dla arsenalu(pajace) :lol: :lol:

Nie ma to jak nastawienie MUła. Sędzia nie podyktował słusznego karnego - dobrze. Sędzia nam nie pomógł - źle. Wynocha z futbolu z waszymi symulantami (Ronaldo, Evra) i oszustami (Vidic).

Armagedon02 napisał(a)
      arsenal miał wiecej szczescia:D

Zdecydowanie... Przypomnij sobie kosę Carricka na Diabym na 18 metrze, kiedy sędzia powiedział, że nic nie było. Albo jego kopniaka w twarz Almunii. Powinien wylecieć z boiska.
    • /ciach

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      ahh... co do tego kopniaka to tylko jednego szkoda... ze carrick nie polamal mu szczeki
      ile masz lat kolego 13? to max na to wyglada :)
      a i jeszcze jedno :) co do symulantow:
      to jest sztuka aby wywalic sie tak zeby wymusic foul :P
      wiec ja jestem z ronaldo dumny ze on to potrafi a nie jak ciota wywalic sie pare metrow pozniej jak to niktorzy potrafią :)
      ronaldo tez czasami to nie wychodzi ale w wiekszosci na pewno tak :P
      fajnie ze fabianski wszedl na boisko i szkoda ze puscil brame ale coz :)
      Stało sie i koniec, no coz:( tym razem porazka niestety :P ale bilans bramkowy w meczach arsenalu z manchesterem jest rowny :)
      licze na podkniecie cfc jutro a liverpoool 2-0 prowadzi narazie :(

pozdrawiam

/jak odnosisz się do posta powyżej - to go nie cytuj. będzie przejrzyściej :> tortoise

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Armagedon02 ().

• Według mnie mecz w wykonaniu ManUtd średni
      miała sytuacje bramkowe ale cóż nie udało się.
      Może następnym razem na Old Trafford się uda pokonać
      Arsenal.A następny mecz w lidze już grają w Poniedziałek
      z Queens Park Rangers.Muszą to wygrać.
      Glory Glory ManUnited
    • R1D3R napisał(a)
      Według mnie mecz w wykonaniu ManUtd średni
      miała sytuacje bramkowe ale cóż nie udało się.
      Może następnym razem na Old Trafford się uda pokonać
      Arsenal.A następny mecz w lidze już grają w Poniedziałek
      z Queens Park Rangers.Muszą to wygrać.
      Glory Glory ManUnited

no sredni sredni :( nawet bardzo
      Manchester miał swoje okazje ale coz:(
      czekamy na rewanz i tyle :)

pozdrawiam :)
    • Armagedon02 napisał(a)
      ahh... co do tego kopniaka to tylko jednego szkoda... ze carrick nie polamal mu szczeki
      ile masz lat kolego 13? to max na to wyglada :)
      a i jeszcze jedno :) co do symulantow:
      to jest sztuka aby wywalic sie tak zeby wymusic foul :P
      wiec ja jestem z ronaldo dumny ze on to potrafi a nie jak ciota wywalic sie pare metrow pozniej jak to niktorzy potrafią :)
      ronaldo tez czasami to nie wychodzi ale w wiekszosci na pewno tak :P
      fajnie ze fabianski wszedl na boisko i szkoda ze puscil brame ale coz :)
      Stało sie i koniec, no coz:( tym razem porazka niestety :P ale bilans bramkowy w meczach arsenalu z manchesterem jest rowny :)
      licze na podkniecie cfc jutro a liverpoool 2-0 prowadzi narazie :(

pozdrawiam

Bravo no świetnie jestes dumny ze Ronaldo potrafi symulować, widze ze ciekawe wartosci cenisz w piłce noznej;] ale jak sam powiedziales stało sie i koniec