Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• /ciach

Tak jest :) stało sie i koniec :) Jestem dumny z tego ze on ma umiejetnosc wywalenia się i wymuszenia wolnego a nie z tego ze symuluje bo to kazdy glupi potrafi:)

pozdrawiam :P

/tu to samo :> tortoise
    • Armagedon02 napisał(a)
      Tak jest :) stało sie i koniec :) Jestem dumny z tego ze on ma umiejetnosc wywalenia się i wymuszenia wolnego a nie z tego ze symuluje bo to kazdy glupi potrafi:)

o_o A czym się różni wywalenie się na murawę i udawanie faulu od symulacji ? :]

W ogóle co to za patologiczna dyskusja się wywiązała? "Szkoda że nie połamał mu szczęki" ?! :quasi: omg... zlitujcie się...
    • Słaby Manchester nie mógł dziś wygrać, nie zasłużył za zwycięstwo nie wykorzystując wielu sytuacji, mając chwilami sporą przewagę. Jeszcze większym problemem jest słaba forma obrony, Ferdinand musi się wziąć w garść, on mmusi być ostoją obrony, wraz z Vidicem. United zawsze potrafią się dźwignąć, okazja już w środę, z drugoligowym QPR, Manchester jest faworytem, ale tu chodzi głównie o przełamanie niemocy strzeleckiej i poprawienie gry obronnej.

United!
    • Armagedon02 napisał(a)
      ahh... co do tego kopniaka to tylko jednego szkoda... ze carrick nie polamal mu szczeki

Kiedy dorośniesz - mam nadzieję, że będzie Ci wstyd swoich słów. Myślę, że każdy normalny fan MU powinien przepraszać za takich jak Ty. Psujesz wizerunek Diabłów, który i tak jest mocno nadszarpnięty zachowaniem Krystyny.

Armagedon02 napisał(a)
      ile masz lat kolego 13? to max na to wyglada :)

Niestety, ale nie jestem Twoim rówieśnikiem.

Armagedon02 napisał(a)
      a i jeszcze jedno :) co do symulantow:
      to jest sztuka aby wywalic sie tak zeby wymusic foul :P
      wiec ja jestem z ronaldo dumny ze on to potrafi a nie jak ciota wywalic sie pare metrow pozniej jak to niktorzy potrafią :)
      ronaldo tez czasami to nie wychodzi ale w wiekszosci na pewno tak :P

No to rzeczywiście jesteś przykładem typowego fana MU. Oszukiwać, kręcić, grać nie fair, nieuczciwie - tak gracie w piłkę nożną i takie wartości cenicie. Wstyd i hańba, że ta drużyna zeszła na psy.

Ach, i co do równego bilansu: od przeprowadzki na Emirates Arsenal wygrał z MU 3 spotkania ligowe, zremisował jedno i przegrał jedno. Zawsze i wszędzie będziecie od Kanonierów gorsi. Głównie dlatego, że do nich należy przyszłość.

EDIT: Dopiero teraz zauważyłem w końcu wypowiedź kogoś normalnego:
      W ogóle co to za patologiczna dyskusja się wywiązała? "Szkoda że nie połamał mu szczęki" ?! omg... zlitujcie się...

Prosiłbym jednak o nieużywanie liczby mnogiej, gdyż w tej dyskusji tylko Armagedon jest z rodziny patologicznej i rzuca tekstami: "szkoda, że mu nie urwał nogi". Nie życzę znienawidzonemu Cristiano kontuzji, tylko porażek.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Chris_Wildblack ().

• webb was w "4 litery " zrobił hahahah brawo arsenal co do ligi to teraz czas na Liverpool no i arsenal może być na 2 ;).No i M.Owen Król strzelców tak to mi sie widzi.!!powodzenia dla MU bo jak spotkacie sie z Liverpoolem to będzie wam potrzebne.
    • Chris_Wildblack napisał(a)
      Armagedon02 napisał(a)
      ahh... co do tego kopniaka to tylko jednego szkoda... ze carrick nie polamal mu szczeki

Kiedy dorośniesz - mam nadzieję, że będzie Ci wstyd swoich słów. Myślę, że każdy normalny fan MU powinien przepraszać za takich jak Ty. Psujesz wizerunek Diabłów, który i tak jest mocno nadszarpnięty zachowaniem Krystyny.

Armagedon02 napisał(a)
      ile masz lat kolego 13? to max na to wyglada :)

Niestety, ale nie jestem Twoim rówieśnikiem.

Armagedon02 napisał(a)
      a i jeszcze jedno :) co do symulantow:
      to jest sztuka aby wywalic sie tak zeby wymusic foul :P
      wiec ja jestem z ronaldo dumny ze on to potrafi a nie jak ciota wywalic sie pare metrow pozniej jak to niktorzy potrafią :)
      ronaldo tez czasami to nie wychodzi ale w wiekszosci na pewno tak :P

No to rzeczywiście jesteś przykładem typowego fana MU. Oszukiwać, kręcić, grać nie fair, nieuczciwie - tak gracie w piłkę nożną i takie wartości cenicie. Wstyd i hańba, że ta drużyna zeszła na psy.

Ach, i co do równego bilansu: od przeprowadzki na Emirates Arsenal wygrał z MU 3 spotkania ligowe, zremisował jedno i przegrał jedno. Zawsze i wszędzie będziecie od Kanonierów gorsi. Głównie dlatego, że do nich należy przyszłość.

EDIT: Dopiero teraz zauważyłem w końcu wypowiedź kogoś normalnego:
      W ogóle co to za patologiczna dyskusja się wywiązała? "Szkoda że nie połamał mu szczęki" ?! omg... zlitujcie się...

Prosiłbym jednak o nieużywanie liczby mnogiej, gdyż w tej dyskusji tylko Armagedon jest z rodziny patologicznej i rzuca tekstami: "szkoda, że mu nie urwał nogi". Nie życzę znienawidzonemu Cristiano kontuzji, tylko porażek.

Co do tej wypowiedzi to porostu zal:)
      Nie jestem zwolennikiem gry nie fair i symulacji :),
      ale jak juz symulowac to z głową i ronaldo to potrafi :)
      Arsenal byl lepszy, wiecej miał sytuacji i trudno :)
      a poza tym co do tego bilansu bramkowego w meczach arsenalu i manchesteru to on sie liczy nie tylko od emirates :lol: :lol: :lol:
      Ale ta bramka mlodego brazylijczyka...mm :) ogolnie fergusson dał dobrą zmiane z nim i wedlug mnie troche za pozno wpuscil teveza:)

pozdrawiam
    • Armagedon02 napisał(a)
      a poza tym co do tego bilansu bramkowego w meczach arsenalu i manchesteru to on sie liczy nie tylko od emirates :lol: :lol: :lol:

To policz sobie ogólnie... mówili o tym na Canal+, że przed meczem było po 13 zwycięstw z obu stron i 10 remisów. Teraz Arsenal ma przewagę :D ;)
      Armagedon02 napisał(a)

To policz sobie ogólnie... mówili o tym na Canal+, że przed meczem było po 13 zwycięstw z obu stron i 10 remisów. Teraz Arsenal ma przewagę :D ;)

Tak jest :) tez slyszalem na canal+ o tym ale co zwyciestwa maja do bramek ? moze byc zwyciestwo 1-0 a moze byc 10-0 :) wiec bilans bramek nie ma nic do zwyciestw :)

pozdrawiam
    • Że niby symulowanie to dobra cecha piłki nożnej? Krew mnie zalewa jak jakiś napastnik wbiega w pole karne widzi 2 przed sobą i wywraca się bo MOŻE będzie karny... a jak już tego karnego podyktują to jest jeszcze gorzej :-/

Krystyna ostatnio zbyt wiele nie pokazuje, ale jednak nadal jest mocnym ogniwem zespołu
    • Manchester United pokonał Queens Park Rangers 1:0 w meczu IV
      rundy Pucharu Ligi. Gola na wagę awansu zdobył Carlos Tevez.
      "Czerwone Diabły" niestety znów raziły nieporadnością pod bramką rywala.

:)
      Ostatnio Manchester razi caly czas nieporadnoscią :(
      Dobrze ze mamy teveza :]
    • No akcje Manutd ma dobre tylko brakuje
      wykończenia ale i tak dobrze.
      Przecierz Manutd ma wspaniałych napatników
      Rooney,Tevez,Berbatow.Ale jest dobrze ale mogło być lepiej
      JAK BY KTOŚ MIAŁ KONTO DO ODDANIA CHĘTNIE PRZYJMNE
    • No i kolejna wygrana MU nad Stoke City 5:0 :)
      Ciesza mnie dwie bramki ronaldo ale bardzo podobala mi sie decyzje fergussona
      O tym zeby np. wpuscic mlodych zawdonikow :) z czego 1 z nich strzelil brame.
      W MU nie gralo paru podstawowych graczy miedzy innymi Rio Ferdinand
      A mimo to dalismy rade:P oby tak dalej

Pozdrawiaam,
      Armagedon02
    • No 5:0 to już jest coś
      Wszystkie bramki piękne a w szczególności Cristiano Ronaldo
      i tego 17 latka D. Welbecka Super oby tak dalej cieszy mnie
      także że idziemy w góe już jesteśmy na 3 miejscu ale mamy
      jeszcze 1 mecz zaległy

Chyba kpisz? Ja mam przepraszac ze MU kibicuja rowniez maloletni przyglupi? Nie mam zamiaru, bo to nie moja wina ani zadnego normalnego fana tez nie :)

Chris_Wildblack napisał(a)

A ilu Ty kolego znasz typowych fanow MU, bo widze ze po wypowiedzi jakiegos malolata potrafisz stwierdzic jakie wartosci i jaki styl gry jest bliski naszym sercom? Lecz sie na nogi bo na glowe chyba za pozno :) Nasza druzyna zeszla na psy? To nie my wybiegamy na boisko bez chocby jednego Anglika w skladzie :)

Chris_Wildblack napisał(a)
      Zawsze i wszędzie będziecie od Kanonierów gorsi. Głównie dlatego, że do nich należy przyszłość.

Tabele nie klamia, dla mnie United moze przegrac z Arsenalem 10:0 i z Chelsea 20:0 byle na koncu sezonu byc na pierwszym miejscu, tacy napalency jak Ty beda wytykac palcami blamaze w pojedynczych meczach a ja bede cieszyl sie z kolejnego mistrzostwa :) PS Rzuc okiem na tabele z kilku ostatnich sezonow i odpowiedz sobie z ktorej strony Kanonierzy byli w nich lepsi...
    • ZioomekS napisał(a)
      CoCa-Cola napisał(a)
      Glory Glory ManUtd !!

To samo śpiewałem jak ManU przegrało z Arsenalem :E:D

OOO kolega sie podniecił widac :]

Dobra w sobote czeka nas kolejny mecz ligowy...
      Tym razem zmierzymy sie z Aston Villą na wyjezdzie :P
      Licze na dobry wynik a przede wszystkim korzystny Dla Man Utd
      A cfc z newcastle u siebie :)
      NEWCASTLE !! moze wkoncu wam sie uda wygrac :)
      licze tak na 1-2 :)

Pozdrawiam,
      Armagedon02
    • R1D3R napisał(a)
      NO to się nam szykuje mecz DERBY MANCHESTERU!!
      Man City V ManUNITED
      No Mancity jest teraz w formie
      Ale i tak wygramy
      Glory Glory ManUnited

No musimy ...
      Jeden z wazniejszych meczów :)
      Derby manchesteru ale tez sie szykują derby londyny, mianowicie cfc-arsenal :)
      A więc najkorzystniej dla nas: wygrana ManUtd i Arsenalu :)

GLORY GLORY MAN UNITED
    • Yamato Damashi napisał(a)
      No i derby Manchesteru wygrane jest się z czego cieszyć bo City miał bardzo mocną passe ale Czerwonych diabłów kasa nie zatrzyma ]:-D

Jednak wynagrodzenia trzymają :D

Podobno Krysia wyleciała z boiska, za co? :D
    • No mecz był super ManUtd mógł jeszcze podwyższyć na 2:0 ten szczał z połowy.
      A co Ronaldo chciał zrobić nie wiem zasłonić sie albo co??
      A co ciekawe Ronaldo rok temu też dostał czarowną kartkę.
      Bardzo cenne 3 pkt ponieważ Chelsea przegrała i ma o 2 pkt wiecej niż ManUtd ale ManUtd ma jeszcze 1 mecz zaległy :D :D
    • Manchester is Red!

ZioomekS napisał(a)

Może trochę szacunku 8-/

Czerwoną kartkę dostał za głupotę... sędziego...
      Myślał że Howard Webb zagwizdał i po dośrodkowaniu Rooneya odbił piłkę rękami.
      Najśmieszniejsze jest to, że piłka leciała mu prosto na głowę, więc spokojnie mógł ją skierować do bramki...
    • Shepp^^ napisał(a)
      Manchester is Red!

ZioomekS napisał(a)

Może trochę szacunku 8-/

Najśmieszniejsze jest to, że piłka leciała mu prosto na głowę, więc spokojnie mógł ją skierować do bramki...

Trudno, zdarza się... Najważniejsze dla nich, że mi gry w dziesięciu zdobyli komplet pkt. ;]
    • Shepp^^ napisał(a)
      Manchester is Red!

ZioomekS napisał(a)

Może trochę szacunku 8-/

Nie szanuje ludzi, którzy nie szanują innych ;)

Skoro usłyszał gwizdek to czemu tej piłki nie złapał, a odbił?:P
    • Mario Kempes napisał(a)
      Trudno, zdarza się... Najważniejsze dla nich, że mi gry w dziesięciu zdobyli komplet pkt. ;]

Tym razem się udało... ale następnym razem może być inaczej...
      Przez takie decyzje traci się bezcenne punkty.

ZioomekS napisał(a)

Na szacunek zasługuje każdy piłkarz, niezależnie od tego w jakim klubie gra.
      Poza tym mógłbyś się bardziej rozpisać, bo nie wiem o co Ci chodzi...

ZioomekS napisał(a)

Po 1-sze
      Oglądnij sobie powtórkę

Po 2-gie
      Kartkę dostał za dotknięcie piłki ręką, a nie za wybicie jej poza boisko, więc co by to zmieniło?
    • Shepp^^
      cytat:
      ZioomekS napisał(a)

Na szacunek zasługuje każdy piłkarz, niezależnie od tego w jakim klubie gra.
      Poza tym mógłbyś się bardziej rozpisać, bo nie wiem o co Ci chodzi...

cytat:
      ZioomekS napisał(a)

Po 1-sze
      Oglądnij sobie powtórkę

Po 2-gie
      Kartkę dostał za dotknięcie piłki ręką, a nie za wybicie jej poza boisko, więc co by to zmieniło?

Krysia nie szanuje innych:
      - to co pokazywał sędziemu, pooglądałem zdjęcia;
      - uważa, że on jest jedynym, który zasługuje na złotą piłkę (argumentuje to wygraną Ligi Angielskiej i LM - zwycięża cała drużyna, a nie pojedynczy zawodnik 8-/) ;
      - ma się za najlepszego piłkarza, choć nim nie jest :P;
      - nie szanuje klubu i kibiców (sprawa jego transferu do realu)

Wracając do odbicia piłki.
      Jednak to co innego jakby złapał piłkę, a nie ją odbił. Odbijając pokierował ją w stronę bramki, co mogło wpłynąć na niesłuszną bramkę(sędzia mógł nie zauważyć). Gdyby złapał to po prostu mógłby zostać upomniany...

Mam nadzieje, że zrozumiesz o co mi chodzi (nie chciałbym się z Tobą kłócić - pokazujesz, ze trzymasz poziom) :P.
    • ZioomekS napisał(a)
      Krysia nie szanuje innych:
      - to co pokazywał sędziemu, pooglądałem zdjęcia;
      - uważa, że on jest jedynym, który zasługuje na złotą piłkę (argumentuje to wygraną Ligi Angielskiej i LM - zwycięża cała drużyna, a nie pojedynczy zawodnik 8-/) ;
      - ma się za najlepszego piłkarza, choć nim nie jest :P;
      - nie szanuje klubu i kibiców (sprawa jego transferu do realu)

Takie zachowanie nie świadczy o braku szacunku, a o irytacji piłkarza...
      Rooney wielokrotnie nie wytrzymywał ciśnienia i zachowywał się dokładnie tak samo. Wątpię żeby źródłem takiego zachowania był brak szacunku.

Nie wierz we wszystko co piszą gazety...
      Ronaldo często wygłupiał się razem z kolegami z drużyny, śmiejąc się, że jest najlepszym piłkarze na świecie... a jakiś brukowiec podchwycił temat i na pierwszej stronie umieścił nagłówek "Ronaldo: Jestem najlepszy". To wystarczyło, żeby wiele osób go znienawidziło.

Po całej sadze transferowej zgodził się na wywiad i wszystko w nim wyjaśnił. Oczywiście całe zachowanie było nie fair zarówno w stosunku do klubu jak i kibiców, ale przynajmniej umiał się przyznać do błędu.

ZioomekS napisał(a)
      Wracając do odbicia piłki.
      Jednak to co innego jakby złapał piłkę, a nie ją odbił. Odbijając pokierował ją w stronę bramki, co mogło wpłynąć na niesłuszną bramkę(sędzia mógł nie zauważyć). Gdyby złapał to po prostu mógłby zostać upomniany...

Problem w tym, że on tej piłki nie kierował w stronę bramki(nie zamierzał strzelić gola). Jeżeli był przekonany, że sędzia zagwizdał to zachował się normalnie.

Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Shepp^^ ().

• Najważniejsze to:

- 3 punkty
      - przerwanie (krótkiej) passy zwycięstw City w Derbach Manchesteru.
      - w końcu 100 bramka Rooneya (po siedmiu meczach bez gola)
      - no i wygrana Arsenalu ;)

Glory,glory....